Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 519
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
ей ни на и нас....вече на местна почва

утре и аз съм на работа...и аз като Данича..ниско платената+ОСШ...дано да успея да стана навреме Sunglasses

момичета, кой от вас ползва овлажнител за въздух? използвали ли сте от етеричните масла с него?чувала съм, че с тях много хубави резултати /ароматизиране, антимикробни-разни/ имало?

# 91
  • София
Ама що не казате каква е тая ниско платена работа?

# 92
По-нископлатена от моята работа има ли? Във финансов аспект имам предвид Mr. Green
Бях на пазар до Пикаадили - ма много скъп ми се видя магазина...или просто има само по-скъпички неща?
Исках да купя памперси на Дидо, ама се подлъгах, че там ще са скъпи и не взех, а после се оказа, че във Фантастико са още по-скъпи. В нашия квартал няма хубав магазин за бебешки стоки да ви кажа - ето ниша в пазара....ама то криза се задавала, та не е момента да се стартира частен бизнес май май. Wink Вени, ко ще кажеш?

# 93
  • 2 етажа над тавана
Честита Коледа и от мен, мили момичета! Много здраве в семействата ви и късмета да не ви напуска!

При нас нищо ново, стоим и чакаме да дойде утрешния ден, че да се занесем до белодробната клиника, да видят там лекарите какво е излезло на скенера, дано са готови и другите изследвания, че да свършим поне накуп всички неща, да не се налага във вторник пак да ходим. Tired

Празниците при нас малко изнервящо ни се отразяват - Маги не се спира на едно място, само викаме по нея да не тича, да не скача, да не се мята по кревата, да не се блъска със засилка в нас, но ефекта е нулев. Обяснявах и с благ тон и с каране - е, не става, какво да я направя, една минута мирна не може да стои. Вече и пускането на детски не помага, гледа около 2 минути и пак хуква.

Дядо Коледа донесе на Маги куклената къща от нас - е, не е плеймобилската, но пак добре се прие,освен това пъзел, цветни моливи и книжки, малко лакомства, от свекитата или по-скоро от леля й на Маги йоника с микрофон да си пее на него, но микрофона го прибрах, щото момата реши, че е за ядене и половината го навира в устата, готварска печка, която също е доста голям хит и се ползва доста за готване на куклите и на нас Mr. Green , една кукла тип барби - от едната леля на Спас, въпреки предупрежденията, че не ги одобрявам тия кукли Crossing Arms  На мен неочаквано ми донесе парфюм, а на Спас - джипка с дистанционно, за която джипка става борба кой да я кара - Маги или баща й Mr. Green

Сега за нова година остана евентуално да й дадем и прахосмукачката и един пеперуден комплект - крилца, поличка и вълшебна пръчица, прекалено розови за моя вкус, но тя ще им се зарадва мисля Thinking

Данче, що не каза нищо вчера за лаптопа Crossing Arms Wink Айде и с нова доходна работа да се похвалиш скоро. Радвам се, че въпреки неразположението на Стаско празниците са били наистина празнични и пълни с изненади Hug

Татянка, Миленката е голяма чаровница, а и с тази тръпчинка на бузата просто е невероятна. А от елхата ми чак усетих как ме лъха мирис на смола, страхотна е Hug

А Рая е пораснала много Hug

О, Маги от онзи ден е с ужасна кашлица и от днес и носа се запуши и не знам какво точно да я правя, не смея да й давам разни лекове, че като не е ясна точната диагноза и да не направим някоя беля.

Отлитам, че ме призовават по спешност Tired

# 94
 Hug Радвам се, 4е Дядо Коледа се окаzа много Щедър таzи година. Дан4е, със zдраве да си полzвате лаптопа. Мъжът ми ходи с iPhone в клоzета zа да може да сърфира и там  ooooh!

Ние днес ходихме до летиЩето, нали имаме лудо по самолети дете  ooooh!

Болните да оzдравяват бърzо  Hug

# 95
Добро утро!

Татянка, вашите снимки са хит - обяснявам кой е на снимките и следва: "тя е мойта Миленка" Mr. Green

Бабъл и при вас добре се е представил Дядо Коледа.
При нас е хит китарата Peace

Лек ден на вси4ки-особено на работещите!
 Не ми се мисли другата седмица съвсем ще ме е стегнал мързела. Много трудно след дълга по4ивка ooooh!

# 96
Вчера седнах да пиша и не можах да се вредя.

Раче, прибрахте ли се в Сф.? Много съжалявам, че те изтървах. Тъкмо щях да питам дали ще останете до след празниците пък вие май няма. Правилно ли съм разбрала? Просто тела ми не беше с мен като Смин ми прати съобщението онзи ден и много късно го видях, бяхме на гости в майка ми. Иначе се оказа, че този Мол точно в техния тараф ама на. Хайде ако си още тук кажете ще се съберем някъде.

Аз снощи до сред нощ четох пак за детски градини, приготвям папката с документите и все още ми е каша. Смин сигурно вдигна ръце от мен и моите въпроси, ама все различни неща чувам и като не съм в час хептен се омотавам.
Вярно ли е, че за ДГ не се кандидатства сега на 5-ти а през април-май? Аз ще ходя да чакам за малкия така или иначе за ясла, но все пак да знам. Вярно ли е, че може да се кандидатства и по интернет? И нали последно не трябва бележка от НАП - защото ходих да си вадя и ми казаха, че няма да ми дадат, защото вече не ги искали. И наистина в новите данни никъде не видях за тази бележка, сега искат за данъците пък те са вадят от друго място ( това поне го разбрах Mr. Green). Оффф, ако се явя по подобаваш начин с всички точни документи на 5-ти ще е чудо. Мъжът ми вдигна ръце от мен и тези документи. Накарах го да си смени и ЛК, а сега  разбирам, че май не е трябвало.

Бабълче, стискам ви палци днес Hug

# 97
Привет девойки, моето настроение е някъде около нулата и само ви чета, но сега ще пиша на Мисчето  Hug
1. Да, за 1ва група на ДГ се кандидаства на 1ви април.
2. Не може да се кандидаства по интернет (поне засега).
3. Не, от НАП не трябва, само от Местни данъци.
4. По лична карта трябв аи двмата да сте на територията на град Варна.
Мисче, спокос, питай каквото се сетиш  Peace

Предната седмица разбрах, че на тържеството са завели дете с варицела. И майката и сестрите са за бой...не за бой, за разстрел. Колко бях бясна...затова отказах среща с Жени и Раичка, с Рачето...с Ванчето, бе бясна съм. Мен ми е кофти като знам, че може моето дете да е заразоносител, а оная тъпа майка е завела ошареното дете на тържеството..И сестрите и те са го пуснали. Отделно предната седмица 2 дни подред (23ти и 24ти) викахме Бърза помощ за свекъра ми, а свекърва ми вече хич не е добре психически....Толкова да ми е скапано  :ooooh:

# 98
  • 2 етажа над тавана
Привет.

Смини, много  Hug от мен

Аз да докладвам - всъщност няма какво да докладвам, де, утре трябва да отида, поне мога и без детето, понеже днес изследването не беше още готово, та утре накуп ще видим какво ще се прави след като е ясен резултата от изследването за ехинококоза. Иначе днес професорът като погледна скенера и ме пита какво са казали хората от скенера, беше доста консервиран и скептичен по отношение на това, че е вродено. Но да не избързва реши, че ще чакаме утре резултатите накуп и тогава ще реши.

Аз изчезвам, че детето опитва да строши куклената си къща, та да му помогна Mr. Green

# 99
  • Русе
Привет,
Бабълче, ти си знаеш, че не спираме да стискаме палци за вас! Praynig Hug

Смини, уффффф Confused Hug - кога всъщност е заразна варицелата? Thinking - аз мислех, че когато е опъпчено детето..., ама ще знам със сигурност до няколко дена  Rolling Eyes..., щото Диди е била контактна със заразоносител(който се опъпчи на 23-ти) на 17-ти, и след това с опъпчен - на 24-ти. Ако ми се опъпчи около 31-ви, ще знам че е от първия контакт, иначе я чакам около 6-7-ми... Само си разсъждавам, аз..., че Али ако е прихванал, може и да не е бил заразоносител... newsm78.

Миленка и Рая - големи кукли! Heart Eyes И аз се впечатлих от Татянкиното елхище! Sunglasses Нашето "елхиче" сигурно е 1/10 от тяхното. Laughing

При нас хит беше лаптопа на Преслав - Диди обяви, че е неин и имаше  box tantrum Stuck Out Tongue Winking Eye newsm77 newsm66 fight

# 100
Смин, ако не си ти щях да съм до под кривата круша, страхотна си Hug. При всичко, което преживяваш в момента имаш търпението да изтърпиш и мен. Дано се размине на Али. Много кофти изпълнение от страна на тези жени, как може такова нещо, бе? Аз на моя нали му сложих варицелата, та сега го пазя, че да не оклепаме нещата преди да е почнала действа. На приятелката ми дето малката хвана варицела и карантината изтичаше утре, вчера ми съобщи, че и другото и дете е с такава от вчера. Отиде още 3 седмици без да се видим. Децата със сигурност няма да ги събираме, ама и ние не смеем, че да не рискуваме.
А на свекър ти какво му е, дано не е нищо сериозно Praynig

А на първи април пак ли чакам на опашка 2 дни предварително, за да запиша и Лекса Mr. Green, оле мале, сега като кажа на мъжо, че ще има рунд 1-ви и рунд 2-ри и то баш на неговия РД и ще закукурига.
Днес за по-сигурно решил да иде и за бележка от данъчното, но било километрични опашки, защото системата им била блокирала и съответно не се увенча с успех. Добре, че тях може и после да ги занесем.

Бабъл, явно имаш страхотно търпение, това държане на тръни на мен не ми се отразява добре в такива ситуации.  Дано утре имат добри новини за вас Praynig.

# 101
Татянка, вашите снимки са хит - обяснявам кой е на снимките и следва: "тя е мойта Миленка" Mr. Green

Joy сладур  Heart Eyes  хайде оЩе 6 месеца търпение и Ще ви доведа снахата  Laughing

Ама какво толкова се харесва елхата ми  Crazy Аz хи4 не я харесвам, мъжът ми даже ми беШе предложил да я хвърлим и да купи нова  ooooh!  После я украсих, не ми стигнаха игра4ките, в магаzина нямаШе ве4е от тях (2 дена преди Бъдни Ве4ер  Whistling ) та купих други, махнах вси4ко и zапо4нах на ново от нулата, то4но на 24.  Crazy Догодина ли4но аz Ще купя елхата  Crossing Arms 

Сминс това с варицелата е хипер гадно, как може да са толкова беzотговорни? Явно искаха да си подсигурят по малки групи след праzниците  #Cussing out

Аги, баЩа ми съЩо каzа 4е в Пикадили станало много скъпо, откакто били нови собственици. Жалко, ние все там ходихме, най удобно ни е.

Ели, продължаваме да стискаме палци  Praynig  Hug

# 102
  • София
Привет, момичета!
Весела Коледа!
Много,много късмет и усмивки, мир и благоденствие в домовете ви, здрави и щастливи да са дечицата ни! Hug Hug Hug
При нас няма кой знае какво ново-Давид продължава да се гледа с прабаба си, а ние продължаваме да сме в период" Crossing Arms и  Whistling" с моя мъж.
По празниците сме си вкъщи, поради финансови причини, общо взето, но пък иначе продължаваме да се отчитаме редовно с излизания и аз, и той. Wink
Изведнъж вчера установих, че ще трябва да се кандидатства за детска градина след няколко дни и малко съм   newsm78

# 103
От 2 дена все zабравям  ooooh! Някой да има съновник под ръка? Сънувах zеметресение и ми е интересно какво ли оzна4ава  newsm78

# 104
  • 2 етажа над тавана
От 2 дена все zабравям  ooooh! Някой да има съновник под ръка? Сънувах zеметресение и ми е интересно какво ли оzна4ава  newsm78

Татянка, виж това - http://sanownik.sdobreff.com/?search=%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1 … edsearchsettings=

Общи условия

Активация на акаунт