Бъдете здрави и красиви!
Вени, не че те грее, ама не само твоята Коледа е малко скапана - от сутринта Саш ми ходи по нервите. Първо искаше да си спи, а с бебе и Тони това не е възможно - силен бил звука на тв-то, Тони защо само говорел, сега какво ще ядем, мрън-мрън... После излезнахме до Технополис - защоще купуваме сокоизстисквачка, да сме оправели нашата - съгласих се. Реших, че ще купим на Дидо бебефон - за какво ми е, излишен бил. Казах добре, и това няма да купуваме. После дали да не купим, какво мисля - казвам му, че щом той казва, че не ми трябва, значи не ми трябва, баста! На връщане му казвам да минем през един магазин , обаче понеже говорех по телефона и той право вкъщи ни паркира. И като отбелязах прибирайки се, че не сме отишли, той
Абе дойде ли празник и се скапва всичко, така е с един неблагодарник вкъщи....сега мисля тактично да го накисна пред роднините, а не свеки да се чувди някой ден защо децата й си скапват браковете /нали зълвата сега е в 'супер' положение, а свекърите се тръшкат, ама явно така са ги възпитали - нагли и неблагодарни.../
И да не ви тровя повече. И аз се оплаках....
Хубава вечер от нас с децата!
На болничките - да оздравяват!
Антибиотика го пия, обаче и хрема имам, и кашлям жестоко, не ми минава...та съвсем се изнервих!

/ 

На 24 като обикаляхме да пазаруваме и избираме подаръци за родителите и той ме пита кво искам, ама то така не е интересно