Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 569
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Привет мили ми приятелки! Hug
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО В ЛИЧЕН И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН Peace
Данич Hug,честит иман ден   bouquetПожелавам ти най-вече здраве, и дано съвсем скоро намериш най-подходящата за теб работа. Peace
Честит имен ден и на всички, които празнуват в този ден  bouquet
Априлска мама, стискам и аз палчета всичките ти притеснения да се окажат напразни Peace

# 196
  • София
Благодаря за морските поздрави - ще ми върви по вода!
Много ви обичам и ако можех да избирам бих празнувала с всички ви  Hug

# 197
  • Варна
Данче, Честит имен ден! Да си жива и здрава и най-сетне доходоносна работа!

Априлска, стискаме палци притесненията ти да са напразни Praynig
днес сякаш не е толкова студено в офиса, дано да не дойде шефа и да се скатаваме кротко. Гади ми се само като му видя мазнаа физиономия.
Аз кроя тука едни забъркани неща, да видим дали ще стане  Sunglasses
Айде според ден!

# 198
  • София
ДАНЧЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
Само положителни емоции и успехи в работата, каквато и да е тя да ти носи само радост и пари!

# 199
                                              Данче, Честит Имен Ден!!!
    Желая ти здраве, хубава нова работа, добро детенце, нежен и мил мъж, много усмивки и любов!!!

Роси, дано всичко е наред с бебето  Hug

# 200
  • София
Данче, весел празник! Много целувки от нас!  Hug  Heart Eyes  Hug

Роси, стискам палци всичко да е наред!

Хубав ден на всички!

# 201
  • 2 етажа над тавана
Мило мое Данче, честит имен ден!!!
Бъди все така прекрасна, нежна душа, зареждаща околните с оптимизъм и винаги, винаги усмихната!!!

# 202
Данче, честит имен ден!!!
[/color]

# 203
ДАНЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛА!
ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, МНОГО ОПТИМИЗЪМ И СИЛИ
ЗА ПОСТИГАНЕ НА ВСИЧКО ЖЕЛАНО!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

Роси, силно ти стискам палци!!! Praynig

Бабъл, и вас много ви мисля.... Praynig

Ванче, как е новата работа!?
Wink

# 204
  • София
Данче, честит имен ден!
Бъди здрава и все така духовита! Hug  bouquet

Мда, сега има ранен БХС, който казват, че е по-достоверен . ранния се прави 11-13 г.с. А следващия е 16-19 г.с.

При нас имаме малки драми със Соня, защото е в нов етап- не иска да се къпе Blush .Прилъгваме я да се къпе с еленчетата на дядо Коледа, които гледат през прозореца дали слуша. Съгласява се само ако къпането е без косата. Вече не сме й мили косата 2 седмици.
Дано премине този етап, защото се притеснявам.

# 205
А Велина е на етап, да не иска да си мие ръцете преди ядене - направо ме побърква! Close

# 206
  • София
Честит имен ден, мила Данче!
Бъди ни здрава, щастлива, много обичана и благословена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Роси, Бабъл  Hug Praynig Hug
Рени и Емо ми реве като му мия косата, но съм безцеремонна. Реве - не реве бива измит  Naughty Ако го чакам да му дойде кефа ще дойде лятото Mr. Green

# 207
  • Варна
Рени, и при нас същата история. Пищи, гоним го из банята, едвам успяваме да го изкъпем, започва да реве още преди да го съблечем ooooh!

# 208
  • София
Емича обича да се къпе. Играе поне 20 минути сам в банята преди да го нападна с шампоана  Mr. Green, а като кажа, че ще излиза настава най-страшният рев. "Искам още малко гая, искам къпииии".

# 209
Честит имен ден, Данче!
Любов,здраве и най-после късмета да те споходи за хубава работа,ти пожелавам от все сърце!
[/color]

Честито на всички нови бременелки,много се радвам за всички вас и ви желая лека и безпроблемна бременност!  bouquet
Априлска мама,силно стискам палци, дано всичко е наред с бебчо  Praynig
Рени,и при нас проблема е с миенето на главата,а иначе Кало много обича да се къпе,но всеки път след като ни уговаря известно време да не мием главата.В крайна сметка измиваме и главата, но в 50% от случаите с рев.А останалите 50%,когато не плаче при миенето на главата,задължително се хвали на Деси как не плаче, защото е голям вече и че тя също не трябва да плаче,защото няма нищо страшно всъщност да ти мият главата.

Общи условия

Активация на акаунт