Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 557
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За много години, момичета!  Hug
Надявам се, всички сте изкарали добре празниците и сте получили много подаръци!

Ние си прекарахме много готино, наблегнахме на яденето и спането  Mr. Green А на НГ бяхме на бездетен купон, много добре ни се отрази!
Сега, обаче, яко ме е налегнала следпразничната депресия  Tired

Я да ме светнете за ДГ, че не съм много в час - тези, които са в яслена група на ОДЗ не трябва да кандидатстват пак за градина, нали?

И аз хич не обичам да скитам по магазините, купувам си нещо само при крайна нужда и си мъкна едни и същи парцалки с години, май съм някаква анти-жена.  ooooh!

Аги, Рени, стискаме палци да минават по-бързо коликите и неразположенията на малките ревльовци!  Hug Като си спомня 6-месечните колики на Валката и косата ми настръхва. Сега го тормозят последните 2 кътника и повече от месец все нещо мрънка и циври като малко бебе. Ееех, толкова си мечтаех за кротко и спокойно дете, що така не ми се получи!?  Tired

# 181
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! Желая ви една по-здрава,по-усмихната,по-успешна и по-късметлийска година от изминалата!

Надявам се сте изкарали хубаво празниците,че от доста време не съм имала възможност да чета.
Ние изкарахме вълшебни празнични дни, с малко отклонение от страна на Деси,която се поразболяла,но доста бързо влезе отново в релси. От днес обаче всички сме по предназначение на ясла,на работа и започнаха да валят задачките-закачките.
Спокойна и усмихната седмица!

# 182
Такааа, първи рунд ( записване в ДЯ) приключи за нас днес. Започваме подготовката (записване в ДГ) за 1-ви Април. Смин, Красе, това кандидатстване всяка година ли се прави така по 2-3 дни чакане, бе? Един път като ти влезе детето не е ли там до завършване? Добре че на пролет поне няма да е такъв бахър като сега.

Татянче, днес баща ми тъкмо ми разправя как били детските градини в Германия, след като с мъжо ми се прибрахме след успешното записване в ранни зори. Нашите снощи спаха в нас, че да можем ние да кукуваме пред ОДЗ-то да си пазим ред пък те да вардят децата. Цената на вашето Монтесори много приемлива ми се струва (като се има в предвид за какви заплати работят хората там) при нас обикновените Daycare бяха повече от това, което казваш ( в американско,де).

# 183
  • Варна
miss, всяка година да. Ние със Смин изпуснахме предната защото се записахме инцидентно в нова ясла Wink
През април сме първи кипри ....големи ужаси ,ей...
Цял ден мръзна на работа, мръзнах и на спирката..изообщо освен да псувам нищо друго не ми идва наума  Twisted Evil

# 184
Мисче, виж какво има на страницата на общината: Уведомяваме Ви, че предвид натовареността на данъчните служби, издаването на данъчни декларации за платени данъци от родителите, необходими за кандидатстването за детска градина ще се издават от 02.02.2009 г.
Иначе като ги приемат дечицата - догодина се носят само документи за оставане, не се чака  Peace

# 185
  • Русе
Привет,
Подадохме си молбата за ДГ и сме номер 12, чаках 15-20 мин. от 7.45ч - направо се смятаме късметлии, защото това е една от най-хубавите ДГ в града, но понеже не е в централен квартал, няма истерии и безумни опашки..., иначе по централните е ужас (хората се редят от вчера и нощуват там на смени)... Можеше и по интрнет да се кандидатства, но не ми се стори много надеждно...

енви, супер изглежда обзавеждането!..., че и фирмата русенска, мммммхм... Thinking Grinning

Лека седмица на всички!  bouquet

# 186
  • Sofia
Здравейте майчета! Надявам се всички да сте добре!
Моята седмица започна много зле, иска ми се да споделя с вас, макар, че знам, че някои мои любопитни  познати влизат и четат постингите ми,  Sad а това разбира се не ми е много приятно но....
Днес ходих на фетална морфология и резултатите не са обнадеждаващи, но пък и бебчето се беше свило та 50 минути лекарката се опита да прави замервания, накрая каза, че гънката на вратлето била 3мм. т.е. на границата и ме прати в Майчин дом на БХС, до края на седмицата ще излезе резултата и другата седмица пак ще отида на 3D, а дотогава ще си остана с притеснението и надеждата всичко да е наред.

# 187
  • 2 етажа над тавана
Роси, стискам много силно палци нещата да са наред Praynig Praynig Praynig
Силно те гушкам Hug

# 188
  • София
Роси, стискам палци и аз всичко с бебето да е наред. При коя лекарка ходи на ФМ? Ако трябва отиди и другаде - Марков има много добра апаратура.

Бабъл, какво става с изследванията на Маги? Не се ли чакаше нещо за днес? newsm78

# 189
  • 2 етажа над тавана
Изследването още не е пристигнало, така че затова не съм казала нищо, утре пак ще звъня да видим дали ще са донесли някакъв резултат.

Честно казано ми иде да запалим колата и да отидем за няколко дни до Велинград, да си починем от цялата тая лудница с чакането и неизвестноста.

Днес ходих до работата и говорих с шефа, поне той е разбран и няма проблеми, колегите всички са страхотни и много отзивчиви, въобще - случила съм на хора, с които да работя.

Айде пак ме зоват. Бягам.

# 190
  • Sofia
renni79, ходих при др. Цолова във Фемина, беше доста мила и почти около час се занимава с мен, но с първата бременност ходих при др. Димитрова пак там, защото има доста добри отзиви за нея, така че мисля, да я издиря къде работи сега и да отида при нея.
Бабъл, дано всичко е наред!  Peace Щом имате тази възможност - възползвайте се, отидете за мъничко поне, ще ви се отрази добре!

# 191
Роси, Димитрова си е във Фемина, аз при нея ходя, но май до края на януари е отпуск , обади се и питай. Но не се притеснявай излишно, ако не се бъркам Аги нещо я бяха стреснали с тая гънка. Стискам палци. Да ти направят, ако трябва, амниоцинтеза /така ли беше   newsm78/. На моя приятелка и правиха, каза че въобще не  е болезнено , ставало бързо и си 100 %.

Аз от днес съм официално изписана и в болнични. Някои от резултатите ще станат  готови  в петък, дано там всичко е наред. Честно казано малко се стреснах.

Мис, Иленка, честито ви подаване на документи  Wink.

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 20:38 от Mayflower

# 192
Роси, Hug
Както и Тина ти е казала, Димитрова е пак във Фемина, аз при нея ходих като бях бременна с Кало, сега пак мисля да ходя при нея. Една мама от отчетните каза, че си е записала час за 23.01 при нея. И да не се стряскаш от резултатите от БХС-то, нали знаеш, че то е само някакви вероятности, не дава конкретен резултат. А БХС-то нали се правеше по-късно, ако не се лъжа някъде 17-18 седмица, защото нивата на 3-те изследвани хормона са най-показателни тогава.  Сега не е ли рано за БХС?
Дано всичко е наред Praynig и притесненията ти да са били напразни Hug Praynig.

# 193
  • Sofia
Танче, ,благодаря ти ще чакам Аги да се включи, дано да прочете постинга ми и да ме осветли малко ако може.
Деси,аз я питах същото, но тя ми каза, че точно сега до към 13та седмица БХС бил най-показателен и с най-висок процент познаваемост, след това процента падал някъде с 20.
Като отида в понеделник ще си запиша час за др. Димитрова, тази на рецепцията е доста неучтива и като  я питах за нея, само ми каза - няма я. Аз пък реших, че вече не работи там.

# 194
МИЛА МИ ДАНЧЕ, ЧЕСИТ ИМЕН ДЕН!
ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДА СИ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА!
ОБИЧКАМ СИ ТЕ МНОГО!
ЦУНКИ И ПРЕГРЪДКИ ОТ МОРЕТО!

Общи условия

Активация на акаунт