ДЕКЕМВРИйке, знамето развей, на този свят дойде Матей!

• 24 404
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
Ланг - добре завърнала се! Много сили, нерви и бързо възстановяване ти пожелавам! newsm10

# 151

Още ще ви споделя, че опразних кредитната карта на Милен в ЛаРедута... А тия хиени Зечова и Елс само ми гледат сеира, щото въобще не пишат в онази тема  hahaha
това , че не пишем с Елс въобще не означава , че не сме изпразнили картите  Mr. Green
да ти изпортя и Мимито е в нашият отбор , Габи също , бе доста сме лудите !
Да си призная ,че и аз съм от лудите!Ужас останаха ми само 11 лв. в картата Mr. Green.Обаче пък за ужас на мъжа ми след 15-ти започвам пазаруването с нова сила.

Болднатото е абсолютно вярно! Просто вече сме се докарали до етап "тиха лудост" и си пазаруваме и си мълчим  hahaha Аз даже от лакомия си дублирах поръчката с евтините ботушки Blush. Да издам и Мимиска - и тя е в отбора, засичала съм я из темите. Много сме, силни сме.... дайте ни пари!

# 152

Още ще ви споделя, че опразних кредитната карта на Милен в ЛаРедута... А тия хиени Зечова и Елс само ми гледат сеира, щото въобще не пишат в онази тема  hahaha
това , че не пишем с Елс въобще не означава , че не сме изпразнили картите  Mr. Green
да ти изпортя и Мимито е в нашият отбор , Габи също , бе доста сме лудите !
Да си призная ,че и аз съм от лудите!Ужас останаха ми само 11 лв. в картата Mr. Green.Обаче пък за ужас на мъжа ми след 15-ти започвам пазаруването с нова сила.

Болднатото е абсолютно вярно! Просто вече сме се докарали до етап "тиха лудост" и си пазаруваме и си мълчим  hahaha Аз даже от лакомия си дублирах поръчката с евтините ботушки Blush. Да издам и Мимиска - и тя е в отбора, засичала съм я из темите. Много сме, силни сме.... дайте ни пари!

hahaha Joy

аз засега нямам намерение да влизам там защото и тук има големи разпродажби  Peace

# 153
Аз даже от лакомия си дублирах поръчката с евтините ботушки Blush.

Видях аз какви си ги свършила с тези ботуши и точно щях да ти предложа да отвориш сергия, но ти сама си се сетила  hahaha
От моя акаунт пък поръчват майка ми и една приятелка и тъй като и двете са със сходни номера дрехи и сходен вкус, само си тирят една на друга заявките в кошниците, щото си мислят, че са се объркали  Joy

# 154
  • София
Ланг, добре завърнала се!  Hug Чакаме да събереш сили и да разкажеш как беше.

Да издам и Мимиска - и тя е в отбора.

smile3521 Признавам без бой, самата истина е. Верно си е зарибяване, ама си успокоявам съвестта с убеждението, че е полезно.  Wink Досега все едно голи и боси сме ходили, хехе.

Няма да коментирам излязлото от кредитната карта в посока Франция...  smile3505 Само ще кажа, че за натрупани бонус точки получих от банката (!!!) 67 лева. Преценете сами размера на бедствието...  newsm62

Надето засега е чиста откъм варицела.  smile3506 Минаха 17 дена и мисля утре все пак да й пусна изследвания, пък на късмет. Ако се обрине в края на инкубационния период - здраве да е. Ако ли прескочи този път - от по-другата седмица стартираме с градината!  yes

Пачи, вие как сте в тази връзка?

# 155
дайте ми един линк да погледна по какво толкова сте се зарибили

# 156
  • София
дайте ми един линк да погледна по какво толкова сте се зарибили

Моля: зарибявка

# 157
Привет!

Ланг, добре завърнала се и бързо влизане в релсите   bouquet

Аз боря изпити и за сега само 1 поръчка успях да пусна от Редута. Докато ми минат изпитите всичко ще свърши. Само Жоро е доволен от цялата работа  Mr. Green
Аз взех 2 изпита, остават още 4. Виктор днес нещо се сополиви, та не знам дали ще устискам до края на сесията. Остане ли вкъщи, пропадам. Иначе, с градината за сега се справяме. Сутрин плаче, че не го водя аз, а Жоро, но там се успокоява и спира.

Поздрави!

# 158
  • Пловдив
Само ще кажа, че за натрупани бонус точки получих от банката (!!!) 67 лева. Преценете сами размера на бедствието...  newsm62

Joy Joy Joy

Мимиска ,дано да ви прескочи варицелата ,въпреки ,че като гледах мъжа ми и зълва ми как я изкараха ,бих казала ,че е по-добре да ги хваща докато са по-малки.
 Габи ,браво за изпитите!Продължавай в същия дух!

# 159
  • Варна, морето и сините вълни!
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenАз пуснах поеръчка в Ла Редута, ма не казвам за колко пари и какви боклуци  Crazy Crazy Crazy
Ефтинки ботуши не съм намирала, моля не ми ги показвайте

А пък аз да ви издам че и Янка партизанката и тя е трощач на кредитни карти Party

Ето ви малко безплатни снимки в снега
На работа умирам от студ, нямаме никаква топлинка, навлечена съм с якето .... Бахти живота..и работата Sick

# 160
  • София
Ланг, добре дошла отново  Hug. Чакаме снимки с нетърпение на малкия бебок.
Мими, сладурковци сте всички. Еха, и колко голям снежко сте направили Laughing.
Габи, ще стискам палци и останалите изпити да ги вземеш  fingerscrossed.
Мимис, и за Надето едно палцестискане да се размине шарката  Praynig.

# 161
Добра вечер!

Аз съм тотално в обърквация това дете да не остане недояло, щото Никола никакви признаци не даваше на глад пък, не протестираше и качваше все по-малко и малко, та като дойде дохранване и се отби за нула време. С тази шушулка без бой няма да се дам, всъщност изобщо няма да се дам, ами се чудя дали всичко е ок. Яде по 40 мин - 1 час, не пуска никога, будя го, за да докараме 8 хранения за 24 часа. Някои хранения изобщо не знам кога завършват - ядене, газове, памперс, хълцане и хайде пак на гърда, докато заспи безпаметно, иначе протестира. От едн али да го храня, от две ли, да цедя ли след това... ужас! Три години изпочетох кърмаческия, уж принципите са ми ясни, а сега обърквация. Следя броя пампи с пълнеж за ориентир, но знам, че докато не видя кантара надали ще се успокоя. Вода не пие, биберон не иска, ям разни млекостимулиращи храни, пия бг чая за млеконадой по 1л на ден , докарвам до 3 л течност, но с ръка на сърцето ще заявя, че по трудно нещо от кърменето не ми се е случвало. А, да - рагадите каква прелест идат да рекат, че явно не го поставям добре, ама и тук използвам жокери, пък дано му напипам цаката.

А, ето го и мосю Матей

Дами, всички май сте в кюпа в Ла Редута  hahaha Добре, че нямам кредитна карта!

# 162
  • София

Ниц...  Rolling Eyes Иска username и парола...

Дами, всички май сте в кюпа в Ла Редута  hahaha Добре, че нямам кредитна карта!

Приемаме поръчки на свои хора без кредитни карти...   Wink

# 163
Мимис, шарката засега ни подминава, както и всички гости на Маги от РД.
Ланг, отивам да гледам снимки във фейсбука. За кърменето - и аз се бях ошашкала зловещо, докто кантара не удари +1,100 първия месец, при условие, че дребния само ми спеше на циците (Маги никога не ми е качвала килограм, максимумът й е първия месец - 800 гр.). Като една съвестна майка на първото си дете съм си записвала всичко много стрикно, а снимките ако се разгредат малко по-бързо могат да минат за филм. Като една тотално безотговорна майка на второто си дете обаче, само хвърлям по едно око дали има съвпадък между Маги и Бото в мерките, снимам го веднъж на месец и въобще не се втелясвам за прозаични неща като гладене, брой хранения и т.н. (Маги по това време е яла по 5 пъти на денонощие, Бото - около 7). Третото ще има избор - или само да се гледа, или кака му и батко му да го гледат  hahaha
ЛаРедутките, тъй като не мога да вися денонощно и неограничено на компютъра (колкото и да се старая  Mr. Green), моля Ве, ако стане някакво раздвижване в ЛаРедута и пуснат кюлчета злато за жълти стотинки, да ми дадете някакъв знак по телефона, за да не изпусна далаверата  Praynig

# 164
Ееее, Ланг, голяма си свежарка   bouquet А Матю е страхотен с тази дълга коса  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт