Айде пействам го тук:
Мери,ти пък що не щеш шарено бе душо Аз нали съм от лудите дет се радват на шаренийка,канта ми е сребрист,ама шкафовете са със сребристи дръжки,а има и други сребристи елементи.И айде да не те плаша ,ама имам и избелен дъб вратички .Така сега настрана майтапа-много стилно стои комбинация от венге и алуминий/сребро/.Пък и сребристото ще вкарва илюзия за разиграване на светлината и ще стои много добри в кухнята ти,ако правилно предполагам че за нея питаш .Оф сори аз пък сега се сетих ,че не ме кръстиха Алинка Гушки и на двете ви
На Сиянка,честита и радост.
На Чара,все да те идненадват с хубави неща в правилния момент
На Вал,да са ти живи и здрави животните като заминеш в странство,ние ще си ги кликаме всекидневно
На Мери,разчистих листчетата от прозореца,яхвай метлата и идвай да ни скиваш кво правим.
На Виви,сръчни пръсти и нерви-да хоризонтираш Стефко и по-лесно да манипулираш с пампите,че то може ли така да тормозиш детето да не ака
На Алинка,много снежни човеци да направи заради безснежните нас
На Кат,много здраве да и носи коледата,че не я е срам укоцяла била-добре че и недъгава такива красоти прави всеки път
На Ави весело изкарване и скорошно завръщане,че като гост ги няма сладките джуджанковци под поста да ни радват.
На Еленийка,сменяй я таз доФторица,как без изсладвания ще ти лекува културите Да знайш явно пари чака от реколтата и затуй не те лекува качествено.Айде чакаме снимките.
На Ефро,дай едната кълка да ти я намачкат заради мен ,че аз на таквиз екстри ще отида май чак като спечеля тото
На Сенди,да имаш късмета някое джудженце да изпадне от торбата на Дядото баш над вас ,оттам дано са ти бързи движенията в събличане на премяна,че да не се метне обратно преди да си го голила
На Евелинар,айде правете трето,че с толкоз свободно време и помагачи
Оф после още,че Ани награбила на кака си принцесата и ръфа като невидяла
Гала,дано Господ помогне на мъничкия Теодор да се оправи,ще се помолим за това от сърце

Наденцето,големи цунки на Златната трътка и внимавай да не те изненада предколедно като със зъбите.
Ужас сега пък моя Еднозъб надигна чашата ми с кафе.Е то е изпито,но знаеш ли една ,две капки дали няма да ни направят чудеса през ноща.Ей не е работа да ти щъка детето из дома