Весела Коледа на всички ФЕВРУАРЧЕТА!

• 18 763
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Много съм проста,изчетох новата тема и кака точно постнах в старата newsm78 #CrazyИдиот,нямам други думи за мен hahaha
Айде пействам го тук:

Мери,ти пък що не щеш шарено бе душо  Аз нали съм от лудите дет се радват на шаренийка,канта ми е сребрист,ама шкафовете са със сребристи дръжки,а има и други сребристи елементи.И айде да не те плаша ,ама имам и избелен дъб вратички .Така сега настрана майтапа-много стилно стои комбинация от венге и алуминий/сребро/.Пък и сребристото ще вкарва илюзия за разиграване на светлината и ще стои много добри в кухнята ти,ако правилно предполагам че за нея питаш .Оф сори аз пък сега се сетих ,че не ме кръстиха Алинка   Гушки  и на двете ви  
На Сиянка,честита и радост.
На Чара,все да те идненадват с хубави неща в правилния момент
На Вал,да са ти живи и здрави животните като заминеш в странство,ние ще си ги кликаме всекидневно
На Мери,разчистих листчетата от прозореца,яхвай метлата и идвай да ни скиваш кво правим.
На Виви,сръчни пръсти и нерви-да хоризонтираш Стефко и по-лесно да манипулираш с пампите,че то може ли така да тормозиш детето да не ака  
На Алинка,много снежни човеци да направи заради безснежните нас
На Кат,много здраве да и носи коледата,че не я е срам укоцяла била-добре че и недъгава такива красоти прави всеки път
На Ави весело изкарване и скорошно завръщане,че като гост ги няма сладките джуджанковци под поста да ни радват.
На Еленийка,сменяй я таз доФторица,как без изсладвания ще ти лекува културите Да знайш явно пари чака от реколтата и затуй не те лекува качествено.Айде чакаме снимките.  
На Ефро,дай едната кълка да ти я намачкат заради мен ,че аз на таквиз екстри ще отида май чак като спечеля тото  
На Сенди,да имаш късмета някое джудженце да изпадне от торбата на Дядото баш над вас ,оттам дано са ти бързи движенията в събличане на премяна,че да не се метне обратно преди да си го голила
На Евелинар,айде правете трето,че с толкоз свободно време и помагачи  
Оф после още,че Ани награбила на кака си принцесата и ръфа като невидяла
 Гала,дано Господ помогне на мъничкия Теодор да се оправи,ще се помолим за това от сърце Praynig HugИ да оздравяваш и ти,че вече ще ви се карам-кво е това предпразнично NaughtyКъш на всички бацили и да си посрещаме празниците здрави Praynig
Наденцето,големи цунки на Златната трътка и внимавай да не те изненада предколедно като със зъбите.
Ужас сега пък моя Еднозъб надигна чашата ми с кафе.Е то е изпито,но знаеш ли една ,две капки дали няма да ни направят чудеса през ноща.Ей не е работа да ти щъка детето из дома newsm78

# 16
Ей сори че 2 поста един след друг ама newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Сега ми се нахили детенцето сладко и кво се оказа-тоз гъден зъб дето ни тормози от 2 месеца без да излезе-пробил.Че и чак изскочил подобаващо.Повече никаква гавра с моето Двузъбче hahaha Joy

# 17

На Сенди,да имаш късмета някое джудженце да изпадне от торбата на Дядото баш над вас ,оттам дано са ти бързи движенията в събличане на премяна,че да не се метне обратно преди да си го голила

smile3532 Каси  Hug
Гала, моля се всичко да е наред с малкия мъж Praynig Praynig Praynig

# 18
  • Sofia
Запис и от мен.Засега само толкова,после повече  Grinning
Mr. Green
Позеленя от масажи, не те е срам, някой тътрим стари кокали и само се облизваме!  Mr. Green
В интерес на истината аз също имам ваучер за цитирам "Шоколадов масаж в Турска баня" в един СПА център, НО се ослушвам и още не съм отишла тъй като първата част звучи добре, ама като дойдат турците ще се чудя къде да се завра.  Laughing
Мисля си, че по-скоро няма да го ползвам, но не знам дали мога да го преотстъпя на някого, вероятно ще пратя мъжа ми а аз ще ходя да гледам как засъхва шоколада по косматите му крака, а турците като дойдат с тривките ще си плюя на петата и ще бягам на далече.  Mr. Green
Все пак някой ако си е правил такава екстра може да сподели да не взема да се прецакам и да си преотстъпя някакво върховно удоволствие на друг и после да ме е яд.
Днес съм пред финалната права и още малко остава и ще викам "Хип-хип Ура, ваканция Добре дошла!"  Laughing имам да я заведа и да я взема после /още само 2 пъти/ от коледното тържество и като се приберем заключвам вратата, гълтам ключа и ще го снеса на 5-ти януари чак.  Mr. Green
По този повод да ви споделя, понеже е наказана без компютър вече не помня за какво от няколко вечери насам промива вечер мозъка на баща си след като аз се оттегля да приспивам Ева и тази сутрин намирам един лист в кухнята на който пише : "Анкета"
въпрос: "Компютъра ще ми бъде отключен - а) днес, б) утре, в) никога" и отдолу "Имате право на само един верен отговор".
Еления, вземи иди си плати за един секрет някъде стига се лекува на сляпо, тази лекарка по нюх ги хваща гъбите ама явно и е бил запушен носа миналия път та не сте уцелили лечението. Като се знае какви са точно е много по-лесно да се излекуват, какво хвърляте боб само и тази седмица с едни глобули, другата с други.
И ние детето го видяхме, много ти е хубаво, ама и високите сини планини видяхме, не си ги скрила хич, била и върхове, всичко се види.  Laughing
О, Чара железни нерви имаш аз толкова часа не мога да чакам при това не с едно ами с две деца, да ви бяха казали суха храна да си носите поне, колкото и обстоен да е бил прегледа не би компенсирал нервите дето ще ги друсна в чакалнята, а те верно като си знаят лекарката колко обстойно преглежда защо не ги записват часовете през по-голям интервал от време, добре че поне децата са добре.
Аз до Джъмбо път нямам, в София е малка лудница щом днес в 12 на нашата пиклива улица имаше колона от коли дълга 300 метра и всеки бипка нервен, просто всички софиянци си отиват по родните места /включително и аз  Mr. Green/ та от сега да ви пожелая Весело изкарване на празниците! Яжте и пийте умерено, веселете се усилено!  Grinning. В Пловдив ще влачим всички компютри, защото мъжа ми смятал да работи, аз моя съм го наблъскала с филми за да не ми е скучно докато се кърмим, че там в спалнята няма ТВ, а детето ще си играе игри, но няма нет така че едва ли ще мога да ви чета, вие не се силете пишете си нормално както до сега по страничка на 2 дни.  Grinning
Все още съм болна ако някой го интересува  Mr. Green носа ми е като река, но на вън се чувствам добре от студения вятър сопола ми замръзва и не го усещам така пълзящ.  cold
Голдънче, така и не се разписа да кажеш поне децата как са!  Crossing Arms
Хайде другарчета, всичко най-най на всички, веселете се много!  Hug

# 19
Ехаааааа А честит ви втори зъб  newsm47 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm18 newsm18 newsm18
Остават ви още 30  Mr. Green Майтапа настрани,на нас ни остават 32  Mr. Green  Joy Joy Joy

Гала ще се помоля и аз за детето,вярвам че всичко ще е наред.Просто ще му трябва малко повече време.На наши приятели им се случи същото през Юли.Колко страхове и притеснения им минаха през главата  ConfusedА сега малкия е 5 месечен мъжага с 1 кг по-тежък от Ева.

# 20
Прибрах се от покупки  Grinning
Мери, екстра ще си е със сиви кантове - моята е венге със слонова кости кантове от алуминий, нямам време да кача снимки сега, но се връзва добре. иначе и аз мрънках Митко като ми я избираше.
А никакво трето засега - само тренировки   Naughty Mr. Green Heart Eyes.
Отивам да бия Благун, че е възседнал маги все едно е конче  Crazy.

# 21
Алина благодаря!  Grinning Радвам се че веднъж и аз съм права   Mr. Green
Сенди изтрепахте рибата, леле какво мерки, великолепни сте просто!
Чара благодарско  Hug
Кас, плота и гърба ще са ми сребристо сиви, горния ред шкафове също, ама долу всичко е венге, не го виждам като че ли със сиви кантове  Rolling Eyes Честито ви второ зъбче!
ее не мога да публикувам сума време..

# 22
  • Sofia
Кас, баница с късмети ли раздаваш бе или джуджанка го раздаваш?  Mr. Green
Ненаяде се и ти!  Laughing
Гала, лекувай се, че много гаден е този бацил, грип ли е някакъв, какво е не знам но се точи вече сума дни при мен, осмуках си бузите от таблетки, файда никаква.
На всичкото отгоре не стига че Ева почти не спи и приспивайки я като навлезна в серия суха лаеща кашлица не мога да се спра, а тя се буди и ме гледа толкова възмутено и невярващо та чак и иде да ме дрънне сигурно с нещо вече.
Та съм се залепила и спя на ръбчето на леглото та да не и свиря в лицето и толкова съм се усъвършенствала в спането на малки участъци, че в цирка могат да ме вземат спокойно да спя на въжето и да забавлявам публиката.
Всеки ден се моля за малкия Теодор и съм сигурна, че скоро ще е заедно с близките си да му се радват!  Hug
Стефчо, хайде честит ви втори зъб, да е бял и здрав!  Grinning
Остави детето да си пие кафето, а ти отивай да правиш пържолите на блендера, тези зъби трябва да се "полеят" подобаващо!  Laughing
Добре че майка ми ще се приготвя утре за вечерята, че ако на мен чакаше всичко щях по един пакет постни солети да им раздам, толкова много ме мързи!
А мъжа ми снощи ми каза, че искал да спре да яде месо тъй като в месото имало много отрицателна енергия и го питам аз какво ще рече това и дали не очаква да запретна ръкави и да му готвя треви разни, каза, че просто да не го включвам в менюто като готвя, което е повече от перфектно. Сега тенджерите ми ако не хванат паяжини, няма кога друг път.  Mr. Green
Чара, с чартър ли ти ги носиха нещата, каква е тази доставка бе?!  Shocked
Ти нали не я плати?
Сенди, за Коледа ли се угоявате бе, браво на младежа!  Laughing
Мери, не слушай никой, направи си го както на теб ти е кеф и както на теб ти харесва, това си е твоята кухня и ти ще се подвизаваш там, няма чужди вкусове да си налагаш сега. Ако съм на тебе ще го направя с розово та да виждам къде са кантовете.  Grinning

# 23
Джуджанки и джуджета,
минавам само за да ви пожелая една незабравима Коледа! Бъдете здрави и се обичайте Hug Hug Hug
Много ви обичам и макар че напоследък не ми се пише въобще, да знаете че си мисля за всяка една от вас Hug
Ние утре рано заминаваме за Априлци! Очертава се безсънна нощ, тъй като не съм приготвила нищо за път. Трябва да пазарувам, да пера, суша и нямам идея как ще стане това - нали се сещате че до 18ч минимум ще съм в офиса  Whistling
Дано пътуваме леко и снега натрупа СЛЕД нас Praynig Praynig Praynig
Болничките като нас да се оправят!

Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 24
Галадриел дано всичко е наред с малкия.
Кас честито ви второ зъбче. Ние колко чакахме първото пък вече малкия си има цели две зъбчета.
А колко е станал приказлив. Наистина той сигурно не осъзнава какво казва, но си произнася доста думички.
А да не дърпам дявола за опашката, но е станал едно добричко бебе (като изкл. нощното будене ) ). А като знам какъв ревлив беше.
Мери много ти се радвам, че вече си на вълна цветово оформление на дома.

# 25
А бе Вал,тръшнах се аз най-накрая пред календара та нямаше как да не видя,че то утре е Бъдни вечер!И най-сетне ме барна Коледното настроение и викам уж да почна с пожеланията ...ама къде се отнесох пак hahahaА за подобаващата поливка,тъй и тъй наяде кашкавалената принцеса,сръбна си кафето и викам що пък да не я черпя и с един айран.Барем е и бял-нали тука пуканки правеха другите Wink И то ще кажеш,че от сто века туй се опитвало да ми каже детето,като го близна,че като надигна шишето бре като дърт алкохолик  Laughing
Вал,що ще ше мъчиш после паяжини да махаш,вземи му кажи ,че ти купуваш само естествено патаклясали животни,изчакани до дълбока старост да станат сухи и жилави,трудни за дъвкани. Mr. GreenИ не се минавай тъй да му даваш на него глезотиите.Отивай да ближеш шоколада,а като видиш турците да идват, просто им покажи ...съпружието hahaha
Изабелко,ще те ръфна аз с тез 32 зъба hahaha Hug Heart EyesКъде ни метна при постоянните ти бе,ако чакаш на Ева 32 ще дойде след има няма 15,17 години hahaha Joy Heart Eyes
Мери, мърдам лявото ухо и за кухнята щом я сглоби Иво Hug
Ей най-накрая метнах дечурлигата по леглата,и викам айде днес така и така с Вал наваксваме откъм страници,поне да е подобаващо.
Чара,явно наистина аз съм супер късметлийка newsm78 Отидохме в Токуда почти 1ч. по-рано ,щото бях предвидила да стоим в разни задръствания а не ми се получи,и на 10мин. ни приеха независимо,че беше доста преди нашия час.Като се замисля сега,и после в Пирогов пак така сума ти време по-рано,че като се презастраховах откъм задръствания и обърквания Mr. Green каква вяра на мъжа само, и пак нямаше никой и почти веднага ни прегледаха.А след нас една навалица,чудо и всеки вика,че и предния ден нямало къде игла да пуснеш newsm78 #Crazy
Абе момичета налегна ме вече здравия мързел и от вчера не преварям вода на беба,само с каната Брита чешмяна.Да не говоря че вчера бяха за 5 мин. при баба си и мойта бумба се почерпила с вафличка Ная hahaha,че и баба и като я видяла много и се зарадвала само дет не и преложила още някоя Mr. Green
Айде да пооправя лудницата,че няма къде да стъпя от играчки в ЦяЛата къща #Crazy а мъжо ей сега ще дойде и пак ще ме гаври,че в къщи бомба пък аз се укривам в нета Hug
Росинка,весело и незабравимо посрещане на празниците в Априлци.Да се сбъднат всички съкровенни желания и надежди на семейството ви и да си починеш хубаво след това Hug Heart EyesЛек път,дано няма вледенявания и дано като стигнете ви навали толкова много сняг,че да си удължите ваканцията...колкото ти е нужно Heart Eyes
Джой,а дано все така добрува приказливеца Hug,ама аз нещо не разбрах какво точно ви казаха newsm78Пишлето му не е забелено и от това ли да са бактериите?
Галка, кво стана на прегледа?

# 26
Запис. После пак...

# 27
Мили мами,
Ние направо се загубихме от хоризонта, но не сме ви забравили!Много ви благодаря за всички поздрави и честитки, които сме получили през цялото време, докато ни нямаше..Честито на всички за новите ви зъбчета и прощъпулници!Зария още не се е осмелила да се пусне да ходи сама.
Напоследък влизам все по рядко, но се надявам догодина това да се промени!Сега се засилваме към Варна при баба и дядо за празниците! Party
Исках да поздравим всички февруарчета с настъпвашите празници и да им пожелаем една топла, уютна Коледа, изпълнена с детски смях и игри.Бъдете здрави и много много щастливи! Весели празници!!!  Hug
Ето ни и нас с много любов Heart Eyes

# 28
Moni napravi parvite si samostoqtelni kra4ki!!! newsm44 newsm44 newsm44
Zasega samo dve4ki Heart Eyes
Ne sam 4ela poslednite stranici,kato navaksam 6te pi6a pove4e,no ne mojeh da ne spodelq tozi mig s vas Hug
Veseli praznici zasega i mnogo si vi obi4am vsi4ki Hug Hug Hug

# 29
  • София
Привет и от нашата дружина!
Доста трънлив път изминахме до днес, надявам се оттук нататък да е наред всичко и да забравя що е то болести и лекари!
Благодаря на всички за загрижеността , покрай нашата липса! Бъдете здрави!  bouquet
Честити ходещи крачета на всички малчовци!
Честити Месечинки на всички февруарчета!
Честити Рождени Дни на празнуващите и на патерици, също!

Надявам се и пожелавам от сърце, всички негативни влияния да си останат в Старата Година, а Новата да е наситена с положителни емоции, смях, веселие и доброта!

На всички -  Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Общи условия

Активация на акаунт