Весела Коледа на всички ФЕВРУАРЧЕТА!

• 18 758
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
Ееее Вал уби ме с тоя кълвач  Joy

МОМИЧЕТА МИЛИ, НЕКА НЕ БРОИМЕ ДНИТЕ, МНОГО ДА СА НИ ПАРИТЕ, НЕКА ДА ЖИВЕЕМ ЛУДО, НЕКА ВСЕКИ ДЕН Е ЧУДО! НЕКА ЗЛО ПОД КАМЪК СПИ И ПО ВОДА ДА НИ ВЪРВИ!
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА! ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ!
Да сте ми много здравички и усмивки да греят на лицата ви!

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 01:53 от Мери

# 286

МОМИЧЕТА МИЛИ, НЕКА НЕ БРОИМЕ ДНИТЕ, МНОГО ДА СА НИ ПАРИТЕ, НЕКА ДА ЖИВЕЕМ ЛУДО, НЕКА ВСЕКИ ДЕН Е ЧУДО! НЕКА ЗЛО ПОД КАМЪК СПИ И ПО ВОДА ДА НИ ВЪРВИ!

smile3501Много красиво казано,браво Мери,и на теб и семейството ти много здраве,щастие и радостните мигове да не свършват..  bouquet

# 287
  • ВАРНА
Честита Нова Година!!! Нека зло да ни забрави, да сме живи, да сме здрави! Нека бъдем по-добри и по-богати!!!

# 288
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МИЛИ МОМИЧЕТА!!! НЕКА ТЯ ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, УСМИВКИ И СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ! ОБИЧАМ ВИ!!!

# 289
Вал спиш ли?

# 290
  • Sofia
Не, в момента за 756-ти път слушам как беше тя цялата крака и как ще правим на на най на и как кротко си жъна тука с комбайна.  Laughing
Спиш ли вика  hahaha, де такива екстри по-добре да не лягам, че ще стана да заколя някой комшия.
Ако искаш да дойда да ти помогна да изместим мебелите, толкова енергия имам, че и къщата мога та ти преместя с все двора у София чак.  Mr. Green

# 291
Честита Нова година!
Споделяйте всеки красив миг с любими хора!
Наздраве и за много години!
[/size]

# 292
  • Sofia
Абе, честит имен ден на всички именници, със здраве да си носят името, да не се спотайват а да минат да почерпят ако обичат!   bouquet
Днес ще минавам със сурвачка, ако обичате не се стеснявайте ами пускайте тук по една стотачка   Mr. Green
Не за друго, но събирам за вълк.  Mr. Green

# 293
За много години Джойче!
Милата ми Вал, ти енергия, аз лют речник, да дойда аз да помагам а?  smile3508 Rage argue Sly clock noear Rage bite fight Mr. Green  Hug
Честит имен ден на именниците ни! smile3525 Да са здрави и щастливи!

# 294
Честита нова година и от мен! Аз май най дълго живях в старата:) Да ви кажа ще ми липсва сякаш, толкова беше неповторима.
На всички пожелавам много щастливи мигове, от здраве да не се отървете, любовта да не напуска сърцата ви.

На именниците честито, да са живи и здрави.
Мери наздраве newsm24
Като си помисля комбинацията Мери и Вал....горките съседи ..че и мебели  Mr. Green

# 295
# 296

Честита ни 2009 г. Февруарки мили мои! newsm62  ura dance  bigdance2 Tada
Да сме живи,да сме здрави,весели ,засмяни  love001
Гледам нощната смяна добре е посрещала новата година hahaha,ха дано сега поспят.

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 15:27 от Кас

# 297
  • София
Касче, пак си в старата тема..виж над поста ти къде е новата Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт