ФЕВРУАРските деца ще боядисват великденските яйчица!

• 15 317
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
явно и ние ще ходим в Средец, защото в школата в Младост само за пари ми говорят. кой си предплаща за 3 месеца напред  newsm78
вили 55 лева ли е на месец при вас? кажи моля те как смогваш да ги развеждаш двете деца на различни места? ние само съботно-неделно успяваме и затова и балета ще ни е тогава , а миличката как се радва като иде. на английски ще я запиша догодина април месец и дано до тогава намеря кой да гледа Орлин. ако сме в БГ де.

# 121
  • София
Не знам как се оправяте да ги водите насам, натам. Събота и неделя рядко имам време до депилатора да се вредя, какво да говорим за друго. Thinking
Чистене, подреждане, закуска, обяд, вечеря и по 1 час на детски клуб, пазаруване, къпане, лягане. Това ни е програмата.  Rolling Eyes

# 122
  • София
За Берлиц мога да кажа само хубави неща, нашия татко е учил немски в Австрия в Берлиц, от две години и аз ходя там на индивидуално обучение.
Специално детския курс е от групи от 5 до 8 деца, преподавателите им говорят само на езика който изучават, редуват се 5-6 учителя, това с цел да свикнат с различните произношения. Всички са много добри специалсти. Групите са в зависимост от възрастта, ние сме в най-малката от 4 и 5 годишните, средващите са 5-6 и т.н.
В час учат думичките като оцветяват, рисуват, пеят и танцуват играят на различни игри. Обучението започва през октомври и е до края на май или средата на юни. Заплащането е 70лв. месечно или цялата сума на ведъж като ти дават отстъпка, но на мен не ми се рискуваше, незнах дали ще иска София да ходи. Заниманията са два пъти седмично понеделник и сряда от 17ч по 1 астромически час или вторник и четвъртък от 18ч. като всяка година има различно разписание в зависимост от изискванията на родителите.

За балета 55 лв. е месечната такса, като първия месец се плаща еднократно 15лв. такса записване за нови деца.
 Как смогвам с развеждането ли ? с бавачка докато водя едното на нещо бавачката прибира дугото дете или и тя го води на съответното занимание, абе пълна лудница бях пред нервна криза през октомври докато им правих програмата за учебната година, но все пак така съм я направил, че дори и да нямаме бавачка да могат децата да посещават заниманията, но засега не се е налагало да прибягвам до план Б Laughing.

# 123
Леле, момичета, колко сте амбициозни....Аз си мислех, че достатъчно си я занимавам, сега ме вкарвате в размисъл. Ние доста апликираме с гумирани картинки, правим картонени къщи, режем цветни хартии и облепваме, правили сме картофени коне, коли от чай по идеи от форума Нашите деца". Но това търчане и водене ми се струва невъзможно просто.....Аз предпочитам да се шляем събота неделя, да пътуваме, много ограничаващо ми се струва, ако не е в учебния план. Само аз ли мисля така....

# 124
Мими, и аз съм като теб. Освен заниманията в градината, които съм я записала основно за забавление, събота и неделя предпочитам да почиваме и да ходим на интересни места. Никакъв план не гоня за момента.

# 125
  • София
Отдъхнах си.  Laughing

# 126
Ами да, ние често пътуваме и това няма как да се върже с плановете ни, а всяко пътуване е супер удоволствие за нея, където и да ходим, така че, не се чувствам виновна;)
Миналата събота бяхме на театър, после на среща с деца, в неделя ходихем на разходка в Паничище, по пистите, валеше сняг, изкарахме си супер, чак до късния след обяд:)

# 127
Аз също не си заемам съботата и неделята за нищо на света. Ако тогава не се пошляем по паркове, планини, зимни пързалки, театри, балети....кога Simple Smile)).

Не съм изобщо от амбициозните майки, понеже и аз самата не съм обичала да ме водят на каквото и да е, като изключим балета. Помня, че в първи клас нашите пробваха на алианс по английски, но беше истинско мъчение и избягах, затова във втори ме записаха на частни уроци, но там и един срок не издържах. Толкова много мразех езиците, че кандидатствах само в математическата гимназия, за да ги избегна, но с моя късмет точно за моя набор СМГ я направиха полу-математическа полу-английска и в крайна сметка този език пак ме застигна....е, научих го, какво да правя, така че съм далече от идеята, че преди 7-ми клас чуждоезиковото обучение е толкова важно и задължително. Естествено, изключвам смесените бракове, те са си облагодетелствани по рождение.....

Най-важно си остава децата ни да имат щастливо детство, че после животът хич не е розов и все бачкане и обучение ги чака Simple Smile, така че каквото е под формата на игра и им харесва.....

Леле каква лекция изписах....

# 128
Абсолютно съм съгласна с теб, Стайл:)

Иначе много искам да ходи на приложно изкуство, но в градината, това много ни харесва и на двете, но още й е рано Peace мисля;)

# 129
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ! nbirthday

А НА МАМА ГЕНА   bouquet Wine Glass

# 130
  • София
Честит рожден ден на Влади!Гена честит празник на семейството ви !

# 131
честит рожден ден на Влади  Gift  bigdance2  party023
и частит ден на всички обичани и влюбени хора  Two Hearts lovekiss и много хубави изненади и специална вечер  bouquet

# 132
Ние ще празнуваме Трифон-чо с кумците Wine Glass. Весела вечер на всички  Party

# 133
  • София
Анайс защо не водиш Ема на английски някъде в Младост.Дори и да не е НАЙ-доброто ,пак ще е нещо що тя толкова се радва.
Все ще претичаш с Орлин за 10-15мин да я заведеш...
Друг вариан е да идва учителка у вас.
Неможе да няма начин.Сега като прочетох как Ема се е радвала,а ти го отлагаш за догодина и чак аз се размислих за варианти Simple Smile

# 134

ЧРД наВлади на Гена  ! Избрал е чуден ден да се роди  Peace

честит празник на всички влюбени !

Ние го прекарахме с мъжа ми на Боровец,като караме ски. Не се бях качвала от години и бях най зле от  всички каращи  Grinning Въпреки това горе е чудесно, ние обожаваме планините. Покарахме, аз с мускулна треска , че се изсилих по пистите, но като цяло беше чудесно. На връщане получихме от Пикадили бутилка шампанско за деня на влюбените и сега мисля да я изпия, мъжа ми само близна  Grinning
Нещо не сте ме разбрали Simple Smile слънчоглед Ема се радва за балета, а не за английския. На английски евентуално догодина ще я запиша. Аз обаче останах с много добри впечатления от учителката им в Младост - тя даже наказа едно дете, заради лигаване. Предупреди всички че се отнася сериозно към балета и преподаването и който иска ще е дисциплиниран, ще се учи и ще слуша. Тези занимания са вторник и четвъртък и трябва мъжа ми да излиза 2 часа по рано от работа, като компенсира други часове. Затова за нас събота и неделя са по реални дни,но ще видим. Освен това Ема има страхотно желание да ходи на балет. За жалост няма такова за ски и ние искаме ако тя пожелае тогава пак да я качим. Незнам защо така се стресна от ските. Неразбрах за какви амбиции споменавате? Мисля че всяко дете има желание за нещо и невиждам нищо странно. С бебето сме много ограничени от към пътувания, особено сега като е на диета и почасово хранене, та не можем кой знае какво.
Утре сме на Лебедово езеро с Ема от 16 часа в операта, та ако има и други за утре си кажете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт