ФЕВРУАРските деца ще боядисват великденските яйчица!

• 15 320
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Поправям се:)

# 106
честито на всички февруарчета, които съм пропуснала - да са здрави и засмени, много жизнени и щастливи !  Много весело изкарарване на всички рожденни дни, с много настроение и никакви проблеми!
Днес си "откраднах" цяла вечер Mr. Green (кефи ме тази реклама) Дани бесня през деня и 8 часа заяви, че му се спи и аз съм свободен човек, уви пред компютъра Rolling Eyes
Та мога скормно да се включа с едно питие, малко просташко tooth ама аз обичам водка с кола.

Чета, покрай празниците май и сериозните теми са ни настигнали, зима, ЕГН... ежеденвие, не знам ама май доста хора са се размислили. 
Аз няма да празнувам 14... поне не и по стандартния начин, всъщност мъжът ми хич не го обича, заради целия шум и кич, та ако получа хубав шоколад пак ще съм доволна Confused ама ние си почитаме трифон зарезан:) ... пък и на 15 е РД дани, очертава се голямо парти, така че ще събирам сили и ще чистя, з-тото парито ще в къщи.
Наздраве на всички   bouquet

# 107
Честит Рожден Ден на всички порастнали вече февруарчета и весело посрещане на предстоящите.
Дано само слънчеви дни, здраве и много много усмивки предстоят през следващата им годинка.
Целувки и прегръдки от нас.

# 108
аз пак набързо, че време на последък трудно се намира за нета Simple Smile
исках да споделя че Ема започна да ходи на класически балет и каза че много й харесва. всеки ден си говорим как пак ще ходим и така. сега иска и мрежа за коса  Crazy адаптира се веднага, започна да танцува с другите момиченца, кляка , върти се...че даже и сама там иска да се облича и съблича, тича веднага в стаята където танцуват. аз се радвам че си намери приятно развлечения, ако се задържи интересе й поне ще има добра стойка н атялото Simple Smile
в тази връзка да ви попитам водите ли някъде децата, имат ли някакви интереси, които на тази възраст  може да ги реализират някъде извън детската градина? аз съм харесала и един център по английски но искат 5 навършени години да имат децата . явно трябва да стоят на маси и столове поне 40 мин.
и още нещо - двореца на пионерите отвориха ли го пак за деца или не? знаете ли какво предлагат за децата, ако е отворен? има ли друго такова място в софия?

от мен   bouquet

# 109
  • София
В довреца на децата има някакви занимания,но не съм се занимавала да разуча.
Светльо мисля да го запиша на футбол от пролетта Simple Smile

# 110
Аз не съм я записала, защото не ходи на детска, но мисля да е нещо свързано с танцуване и някакъв спорт, иска ми се нещо по - странно, например карате, или тенис на корт, но от догодина ще е.....

# 111
  • През девет земи в десета

# 112
  • София
Никол ходи на английски и модерни танци в градината, май съм го писала вече.

# 113
  • София
Светльо ходи на народни танци и английски.
Линка на Двореца на децата е много полезен.Може да му избера нещо Simple Smile

# 114
зла гад /що за ник нейм  hahaha / мерси за инфото. ама какво е това място стамболийкси някой си номер, та та само тези от люлин могат да стигнат там  ooooh!
небесна ти ли си гледаш детето? защо не я пускаш на градина и сподели моля те, как не се изнервяте адски в къщи? то аз питах за тези които не ходят на градина дали ходят на друго място Simple Smile
Ема не я пускам на градина заради брат й и жестоката диария която направи. Поне още 2 месеца ще е в къщи, после ще говоря с лекар и ако каже че всичко е наред с Орлин я пращаме в градината.

# 115
Anaise, аз бях решила есента да запиша Руми на класически балет в школата на Маша Илиева, но не успях да се организирам с детето и воденето редовно до Заимов. Живея на няколко минути от Хореографското училище, но там нямат детска школа, което е доста разочароващо. Аз съм ходила на класически балет едва ли не от прохождането си до 2-ри клас и го считам за доста полезно за всяко мъничко момиченце - за стойка, мускулатура и най-вече естетическо развитие и любов към класическата музика и танц. Надявам се от догодина направо и двете момичета да водя на куп, ще ми е по-лесно, макар че Гери няма да има три годинки, а школата е след 3 и може и още една година да изчакаме принудително. А Ема къде я водиш.... Най-добрата ми приятелка води 5-годишното си момиченце вече втора година някъде в младост, но мен не ми е удобен транспорта, а до Заимов имам само един трамвай и съм там...

Иначе в момента Руми съм я записала на Латино-танци, плуване и английски в градината - обича ги и трите, но не го считам за особено сериозно там, по-скоро за развлечение.

# 116
Не, Анайс, моята баба сме взели при нас, тя я гледа, детето се чувства страхотно, не иска да ходи на градина:) Дени се е кротнала доста напоследък - по цял ден реди пъзели, играят "Не се сърди човече", писува, пише, оцветява....Така че - добре и е в къщи, а когато е хубаво времето, са на площадката. Аз пък събота - неделя, и през седмицата, ако ходим някъде, я взимаме с нас. Ето снощи бяхме на Рожден ден на приятел и за пръв път останахме до 1:30 с нея, рядко си позволява такъв час, но нали не е на детска......

# 117
стайл водя Ема в Младост. на нея много й хареса. но.........незнам дали ще се разберем с собственичката. иска предплата за 3 месеца като твърди че така се осигурявало сериозно отношение към танците и участия в някакви представления. но тя е дете и аз не знам кога ще и щукне да каже не. тогава щели да ни върнат парите, но все пак за 3 месеца ми се види много - ще помислим. засега платих за 2 седмици и тя каза че няма да я включват в танците, но ако е имала предвид танците в школата, а не принципно за спектакъла, за мен това е супер непрофесионално и без всякаква мисъл за детето. аз искам да и хареса и да иска да ходи пак а не да я изолират защото не сме платили за 3 месеца. ако е така днес ще ни е последния път там. и ние сме се засилили към школата на Маша, защото часовете са събота и неделя. няма на кой да разчитаме да ни помогне с бебето, аз не мога да ги влача сама двамата и май уикендите ще са най добре, защото мъжа ми ще е с нас, а докато сме на балет, той с Орлин ще е в парка Заимов. но след днеска ще стане ясно , но тази неделя мислим да я заведем да видим дали ще й хареса в Средец.
небесна радвам се за детето. аз какво ли не бих дала да си намеря свестна детегледачка...

# 118
  • София
Здравейте,

София ходи при Маша Илиева на балет, но ние посещаваме групата през седмицата, заниманията ни са вторник и четвъртък от 16.30ч. нашата преподавателка води и групата събота и неделя. Страхотна е, казва се Надя, децата много я обичат и ходят с удоволствие, ние вече имахме представление за Коледа, сега започва подготовката за представлението което ще бъде в края на Май или началото на Юни. Нашата малка девойка ще започне да ходи с кака си от есента, тогава ще навърши 3г., а и ще махаме памперса през лятото, защото някой виждал ли е балерина с памперс Laughing

Ходим отделно на Английски език София в Берлиц, Даниела в Хелен Дорон, в детската на плуване, латино танци и приложно изкуство.

# 119
  • София
Вили разкажи малко повече за английския на който ходи София

Общи условия

Активация на акаунт