ФЕВРУАРските деца ще боядисват великденските яйчица!

• 15 322
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит рожден ден на Яна на Пола

не съм имала време да прочета по другата тема,очаквайте включване по-късно.

# 91
  • София
Честит Рожден Ден на всички празнуващи няма да споменавам конкретни имена, за да не пропусна някой. Пожелаваме ви много здраве, щастливо детство и късмет bdbaloni

# 92
  • София
Честит рожден ден на Яна!!!Весел празник и страхотна, усмихната година!!!

# 93
Гале, струва ми се , че на теб ти се полага скоро да изживееш нещо истинско, пожелавам ти го Hug

Клеми, точно за това говорех, в забързаните дни, между обсъждането на детски дрешки и играчки, някак изгубихме себе си, и смисъла. И истински важните неща пропускаме някак между другото. Не се харесвам такава момичета, нещо ми липсва, за да съм предишната.....Не мога да разбера точно какво и кога съм изгубила, но ми е празно и осъзнавам, че децата ни са ни обсебили някак и сме подчинили живота си на тях. Не ме разбирайте погрешно, обожавам си детето и времето прекарано с него е наистина прекрасно, но усещам, че с детето съм загубила част от себе си, от моите желания, от моите потребности. И се питам така ли трябва да е......

Гена ти наистина си дала страхотен подарък на този ден на съпруга си, но не за това е темата, и не за нещата, които "намазваме", друг отговор търся Embarassed

Мила
, чакам ти да се включиш с нетърпение:) Точно вие, момичета си мислех, че ще се включите, хайде и другите, да си поговорим за истинските неща Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 22:34 от Небесна

# 94
  • София
Ти нямаш ли скайп? Mr. Green
klemy111
Аз гледам да не се губя. Разбирам, че 100% няма как да съм навсякъде. Ако някъде "огрееш" повече, да речем на работното място, вкъщи се удеща липсата. Но...аз не мога да съм само майка, само дизайнер, само съпруга. Няма да съм аз. Аз се харесвам такава, че да се разкъсвам между всичко. Не обичам застояване на 1 място и ако не се терзая от нещо, значи не съм аз, значи нещо не ми е наред.
А любовта...опитвам се да я приемам в сегащната и форма. Да я оценявам и да и се радвам. В същото време не забравям по никакъв начин, че има и други проявления. Wink

# 95
Оф, Клеми, Дени чупи всеки чифт слушалки, омръзна ми да купувам, отказах се от скайп, а и нямам нерви да отговарям на всички, които ми пищат....Ето видя ли, пак детето е първопричината, няма отърване ти казвам...Simple Smile Пък съм само с едно, за вас , дето сте с по две, не знам Crazy

Но идеята с червено вино и срещата по женски ми допада /че преди това много натоварена програма имам/, за март какво ще кажете, женска среща с много вино Mr. Green

# 96
  • София
Разбира се.
Но аз ви чакам и на 21, събота, от 17 часа в зала 2 на "Островът на съкровищата".  Laughing

# 97
Ами познай , и нашето тържество ще е тогава....Simple Smile)) Какво да правиш, като са родени съвсем близо, а съботата само една Hug

Но за март как съм ти се наточила точно на теб Hug

Освен това срещата ще е по женски, без деца, и ако може през седмицата, ще е чудно Sunglasses

# 98
  • София
На мен, защото пия, нали.  Joy
Мим, теб не съм мислила, че ще те прочета, че си се загубила пък съвсем. Какви са тези мисли? Мирише ми на някой готин колега.... Wink

# 99
Хахаха, не позна, Клеми, не позна....Макар че наброяваме 500 човека, нищо интересно, други мисли са ме налегнали, едни такива тъжни, депресивни:( Само виното ще ги оправи, казвам ти:)

# 100
Привет и от мен!

Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug
Тази година празникът на Яна беше в детската градина и беше много доволна. Гледахме снимки, добре са си изкарали дечицата.

От 19-ти февруари е във ваканция и отиват с мъжа ми на ски, а аз ще се вихря с приятелки по софийските кръчми Wink Laughing

На всички желая весел празник и само положителни емоции.  Heart Eyes

# 101
Мими, от зимата е. Като пекне слънцето ще се оправим  Laughing.
Аз съм прясна фенка на мартинито ако ме приемате в женския клуб.

# 102
здравейте набързо   bouquet за "запиването"  Joy съм ЗА. мога да пия всякакъв алкохол само дето не го практикувам, но скоро мога и да почна  Mr. Green
пола голям фен съм ти, много добре си изкарвате времето  Peace
небесна   bouquet по твоята тема мога да напиша цял труд. вярвам че с оправяне на времето и повечето излизания навън ще се оправи и настроението ни.

# 103
Гале, приета си, и аз пия Мартини:)

Анайс, хайде пиши де...Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:40 от Небесна

# 104
Мими, как точно го миеш?  Laughing Шегичка да не се обидиш.
Момичета, как стават вашите сладури и сладурки петък за градина?
Ние сме много тежки - дребната едвам отваря очите, чак ми е жал за нея.

Общи условия

Активация на акаунт