ФЕВРУАРските деца ще боядисват великденските яйчица!

• 15 627
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Вили, честит РД на патерица на София!  bouquet
Да ви е здрава, щастлива и търпелива кака на...двама Laughing
И честита и лека бременност!

# 76
  • София
Вили радвам се че отново виждам трета лентичка в подписа ти!
Пожелавам ти всичко да е наред и да станете 5 ма!

# 77
честити рожденници на вили и н аслънчоглед с малко закъснение  - весело детство и много усмивки  Heart Eyes  bouquet

ето и снимки на Ема от РД и балетния и костюм - по щастлива не съм я виждала  Heart Eyes

http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/BorovetcRD?authkey= … 97532546615000258

искам да поздравя всички рожденници, на които тепърва им предстоят РД - много незабрави мигове на щастие и радост им желая! няма да влизам известно време в форума, готвя се за едни изпити и ми е малко натоварено.
Стайл накупила съм билети за всички опери и балети, знам че и ти си им фен  Peace ако имаш път натам казвай, може да се видим на някое представление. Последно ходихме на Турандот - 2.30 щастливи за мен часа. Оперната музика и балета направо ми вливат нови сили. Много съм щастлива , че Ема има желание също да слуша такава музика, особено балетната - а и голямо танцуване пада по цял ден.
ЗА Орлин - той милия е на диета вече 1 месец. И аз луднах покрай него. Май прави някаква алергия към белтъка на кравето мляко, но нали си чакаме последните изследвания. Вече е много по добре де. Спряхме обикновените млека и минахме на соево. След изследванията пак ще говорим с лекар, засега всичко му беше ОК, явно двете вирусни инфекции са му разстроили червата. Твърдят че до 3 месеца ще се оправи съвсем  newsm78

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 22:08 от Anaise

# 78
  • София
Анайс Орлин много е порастнал.Откъде тези руси къдрици?
Ема изглежда чудесно в балетната си рокля Simple Smile

Честито на днешните рожденници!

# 79
Анайс, честита ти рожденничка на патерица, жива, здрава и много послушна  newsm51

# 80
Честит 4 - ти Рожден ден на Светулчо и на Марти!!!

Пожелавам на малките си приятелчета да са здрави, все така усмихнати, много щастливо детство, куп играчки и много забавления! Прегръщам Ви! bdbaloni happy bd

А това за мамите newsm51

# 81
Мерси Мими  Hug.
Честит РД на Свтли и Ели на Веселка.
Да са живи, здрави и игриви.

Марти сутринта се сдоби с детска прахосмукачка, а един от подаръците на баща й трябва да е пералня.
Ще стане готова за домакиня от малка.

# 82
  • София
Честит рожден ден на Марти и Ели!

Благодаря за поздравленията момичета Simple Smile

# 83
  • Sofia
ЧРД  на Марти, Светльо и Ели !

Да са здрави и щастливи дечица!

Весел празник на семействата!

# 84
  • София
baloni  bdbaloni baloniЧестити рожденни дни на Ели, Марти и Светльо baloni  bdbaloni baloni
(Карам ги по азбучен ред)
Много здраве, щастие и късмет и весели игри им пожелавам. И много да радват родителите си  bouquet  bouquet  bouquet

# 85
  • София
Светулче, Марти, весело и безгрижно детство!!! Много усмивки и забавни игри! На Галя и Мила - наздраве!!!

# 86
Момичета, да излезем за малко от къщните битовизми, да сложим децата да спят и да си поговорим за нас.......
Малко преди празника на цветята и любовта, намерих това. Силно ме докосна, или по - скоро - разтърси. Искаше ми да го споделя с вас:

http://vbox7.com/play:15e5efba

И така: "Който е влюбен, истински влюбен, и своя живот, заради теб, ще превърне в цветя!"

Тази песен е толкова затрогваща , и знаете ли, мисля си, че само неосъществената любов може да е толкова силна, разрушителна, но и истинска....Та бихте ли превърнали живота си в цветя заради него.....

Въпроса ми е  - ще празнувате ли, чувствате ли се обичани, обичате ли като някога....."Ваш" ли е този празник, или ще получите цветя, ще си размените дребни подаръци, ще си хапнете в любимото ресторантче, и ще кажете, че и вие сте празнували....Споделете.....

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 22:57 от Небесна

# 87
Аз няма, може би догодина Simple Smile.  Може да подаря цветя на Мартичка - тя много се радва.

# 88
  • София
Мими, разговорът е за чаша червено вино, без присъствието на мъжки елементи.  Grinning
Аз НЕ БИХ превърнала живота си в цветя, нещо по-реалистично консуматорски съм настроена. Ако ме разбираш.  Mr. Green Любовта трябва да се изживява, така мисля аз. Всъщност винаги точно "невъзможната" е най-силна, дълга и разтърсваща. Но не пречи и тя да се изживее, поне като чувство, нали? Аз съм непоправима романтичка /да не се бърка с желанието за консумация по-горе  Joy/. Мисля че това е едно от нещата, които не мога и съвсем не искам да се научавам никога  - да започна да усещам нещо към някого и да се спра сама, защото не е възможно нещо да стане. Чувствата поне все още не знам да са забранени.
Ние, както винаги ще си подарим бельо /най-вероятно/. Бих се зарадвала и на цветя, но последно време май не получвам често, да не кажа само за 8март и за РД.  Confused Както каза, битовизъм. Уви.

# 89
  • Sofia
ЧРД на Яна на Пола!
Много щастливи преживявания, усмивки и подаръци й пожелаваме аз и Влади!
На мама Пола   bouquet
ПО Св.Валентинската тема- вече пета година празнуваме РД на Влади и смятам,че откъм подарък за мъжо съм се отчела доживот Laughing
А, аз закачам това-онова покрай празника на детето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт