ФЕВРУАРските деца ще боядисват великденските яйчица!

• 15 314
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Имам билети за концерта на Мадона - изфук, изфук  Laughing Laughing Laughing Laughing.

И аз, и аз  Laughing Laughing Laughing Joy

# 151
  • София
И аз и аз Simple Smile

Честит рожден ден на Йоанка на патерици Embarassed

И честит рожден ден на днешните рожденници!
Тедка пиши как е Деби!

# 152
ах какъв застой в темата ни Simple Smile бързо да ми честитите рождения ден  Grinning

http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/Pamporowo2009?authk … RgCIKwrfft-e2bWg#

а това са малко снимки от Пампорово от почивните дни  Sunglasses

# 153
  • Sofia
ах какъв застой в темата ни Simple Smile бързо да ми честитите рождения ден  Grinning

http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/Pamporowo2009?authk … RgCIKwrfft-e2bWg#

а това са малко снимки от Пампорово от почивните дни  Sunglasses

Ами, ха честито! Да си жива и здрава и много щастлива майка и жена!
хубаво сте си прекарали  на Пампорово!
Абе,верно никой не пише , да вземем да сменим заглавието с лятно направо Mr. Green

# 154
  • София
Анайс честит рожден ден!
Хубави снимки от Пмпорово,ама пак сте оставили Орлин някъде и сте се размотавали самос  Ема(познах ли)?

гена дай идея за заглавие.

# 155
позна  Wink то ако искаш да караш ски с деца не става. все пак орлин го оставихме заради диетата на която е, догодина си го взимаме с нас.

мерси за пожеланията  Sunglasses

# 156
  • Sofia
гена дай идея за заглавие.
Посреднощ това измъдрих  Mr. Green:
Февруарските пораснали деца ще боядисват скоро Великденски яйца, ама май длъжко идва за заглавие Thinking, евентуално да се махне:"пораснали" и "скоро"

# 157
Anaisе, Честит Рожден ден  на патерица! Да си жива и здрава, много щастие и късмет ти пожелавам newsm51

# 158
Anaise, честит рожден ден на патерица и от мен!   bouquet Желая ти да си обичана и щастлива!

И ние бяхме на Пампорово по празниците като Яна караше с баща си 10-ина дена преди това. Е имам си скиорка в къщи  Laughing, иска само с успоредни ски да кара и не можем да я стигнем  ooooh!

# 159
браво на Яна. ние такъв мерак имахме Ема да се научи и да кара с нас ама не. не ще и това е. но пък на балета е първа писта, усвои всички позиции само за 2-3 часа + целия танц ... нямаме си скиорка , но си имаме балеринка  Grinning

мерси още веднъж на всички за пожеланията  Hug

# 160
Анайс-че, не се притеснявай, догодина опитайте пак. На 5 години съвсем различно гледат на ските  Wink
Браво за балета! Ние започваме с модерни танци от септември  Laughing

# 161
е браво. хубаво е децата да се развиват с неща които са им интересни. догодина ние пак ще опитаме Ема да я качим, ама хубост насила нестава. тя си имаше желание де, но заради уплахата отказва, иначе по цял ден ни мъкне ските и щеките в къщи даже и се карам да не удари брат си.

да ви питам някоя от вас ползва ли детегледачка? познавате ли някоя жена на която може да се разчита и не са парите единствения й стимул да се занимава с това?

# 162
Анайс, аз ползвам най - добрата детегледачка - моята баба, за никой не си я заменям Heart Eyes

Сериозно, за да си спокойна, ангажирай някой близък, или баба - роднина.....Или поне позната, аз ;лично не бих се доверила на непълно непозната никога!

# 163
Anais честито на голяма патерица.
Аз пък предпочитам чужд човек за детегледачка - с майка ми няма никаква управия. В  момента, в който се преместим в новия апартамент мисля да сменя гледачите- май няма да е съвсем скоро. Много си зависи от човека.

В групата на Марти има скарлатина. За моя радост тя отсъства цяла седмица и не е била контактна. Въпреки това сестрата се е объркала и й е взела секрет да я проверят. Във вторник ще има резултати.

Мила, попадна ми реклама за спектакала на Дисни - Мики Маус и май се зарибих за него. Сигурно още има места щом пускат реклами. Вие за кой ден сте?

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 09:53 от galia_mi

# 164
  • София
19ti

Общи условия

Активация на акаунт