Великобритания- тема 20-та - Коледна и Нвогодишна!

• 21 013
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
плаши се,че като го питала къде ще го водиш,кога ще го върнеш,,отговарял "това си е моя работа ".където си искам там ще го водя,и когато искам тогава ще го връщам" и тн простотии.нейният проблема е малко по личен,ще я питам дали мога да го споделя и ако разреши ще пиша.само да кажа,че никак не и лесно и е изпаднала в много гадна ситуация Sad

благодаря ,че някои от момичетата се отзоваха  bouquet

# 181
  • Bristol
viks76, няма начин да й бъде отнето детето, само я манипулира с тези заплахи съпругът й. Тя явно не е запозната с правата си и е уплашена, което го прави още по-настървен да я тормози. Кажи й, че компютри и достъп до интернет има по библиотеките, безплатен е.
Алиса, във френските Алпи ли ще ходите следващата седмица  Grinning И ние ще стягаме багажа Wink
298, вашето училище е наполовина на нашето  ooooh! Прави ми впечатление, че по-малките училища са по-организирани. Той и синът само среща с двама учителя ми беше уредил. Чудех се, в него ли е вината или в училището, ще видим Simple Smile

# 182
Викс76: ами да каже, че има serious concerns about the wellbeing of the child и въобще да не му го дава. И да му припомни какво ще му се случи, ако си играе на отвличане на дете. Абе, аз ще му се обадя да му обясня какво ще му се случи, ти само кажи.

Мери, в Австрия тази година, за разнообразие. Ако не се утрепя (аз съм пишман-скиорка), ще пиша.

# 183
  • UK/София
Дави се оплача зарад снега нямам Булсатком Sad

Ани, при сняг и дъжд било нормално ConfusedТрябва да избърсваш водата от окото на сателитната чиния.Мъжът ми се специализира с един огромен прът.

Искам да попитам от коя дата започва учебната година, че започнах да търся самолетни билети за лятна почивка.

# 184
viks76, няма начин да й бъде отнето детето, само я манипулира с тези заплахи съпругът й. Тя явно не е запозната с правата си и е уплашена, което го прави още по-настървен да я тормози. Кажи й, че компютри и достъп до интернет има по библиотеките, безплатен е.
Алиса, във френските Алпи ли ще ходите следващата седмица  Grinning И ние ще стягаме багажа Wink
298, вашето училище е наполовина на нашето  ooooh! Прави ми впечатление, че по-малките училища са по-организирани. Той и синът само среща с двама учителя ми беше уредил. Чудех се, в него ли е вината или в училището, ще видим Simple Smile

и аз и казах да потърси в нейната ериа за интернет клуб,но ще и е малко трудно с това малко дете ,така ми каза тя.и наистина малкото не стои и за една минута на едно място Grinning

# 185
Момичета, имам молба към вас - помагаме на една майка Вики и мама (http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=23980), да намерим и закупим количка за нейното момиченце Вики (по-голям размер от обикновените колички; за възраст от 5-10 години; лека и съобразена с нуждите и).

Намерихме количката от английска страница - закупена е и ще е тук в петък; организирахме транспорта до София - количката ще е там до средата на февруари. Майката е готова да плати всичко, но ще е чудесно, ако и помогнем поне малко. Ако някой може и иска да помогне, да ми пише на ЛС; ще ви дам адрес/сметка и отчет след края на акцията  Simple Smile 5-10-15 лири - няма значение, ще успеем да съберем поне една част.

Ето количката, която купуваме:
http://www.kidsense.co.uk/shop/product_info.php/cPath/65/products_id/45

# 186
  • Bristol
и аз и казах да потърси в нейната ериа за интернет клуб,но ще и е малко трудно с това малко дете ,така ми каза тя.и наистина малкото не стои и за една минута на едно място Grinning
В библиотеките е пълно с такива деца, да не се притеснява! Компютри има и в детската част на библиотеката, а малкото го оставя да се вихри между книгите Simple Smile Аз редовно посещавах библиотеката с малката, още преди да проходи. През деня е пълно с други такива деца и майки търсещи си разнообразие  Laughing При нас има и играчки, разни столчета и масички, които децата непрекъснато преподреждат  Crazy А в кварталната ми библиотека, която е доста малка, служителките са толкова мили, че те се занимават с децата, ако ти искаш да свършиш някаква работа и да попрочетеш нещо. Редовно ходещите деца ги знаят по имена  Grinning

Алиса, какво съвпадение  Mr. Green

Били, отвори сайта на общината и потърси school term dates. Има леки разминавания от община до община, но обикновено започват от началото на септември. Има училища, в които подготвителен клас започва седмица или две след останалите. Ако избраното училище си има сайт, провери там какво пише. При нас, според общината, започват от 3-ти септември, но за конкретните училища на децата, питам на място. Поне знам, че преди 3ти няма да е  Laughing

# 187
Викс76: ами да каже, че има serious concerns about the wellbeing of the child и въобще да не му го дава. И да му припомни какво ще му се случи, ако си играе на отвличане на дете. Абе, аз ще му се обадя да му обясня какво ще му се случи, ти само кажи.

Мери, в Австрия тази година, за разнообразие. Ако не се утрепя (аз съм пишман-скиорка), ще пиша.

Алисаако знаеш само и на мен как ми се иска да му се обадя и да му кажа две сладки приказки,едвам се сдържам да не.щото гадняра ще си го изкара на нея.искам на всички да кажа едно голяямо благодаря Hug,една от статиите ме обнадежди много и след малко ще и званя да и кажа Grinning ще ви пиша още /ако тя ми разреши разбира се / охх дано всичко мине добре,тя е толкова добра и всеотдайна и не заслужава да търпи на този изрод заплахите.даже и детето се е наплашило от виковете му.и интересно обаче /ако искате вярвайте/никой не и помага за нищо.докато беше добре имаше 2/3 бг приятелки,е нема ги сега покрили са се.а иначе се хвалеха от колко години били тука,как се справяли мн добре ,а бе с две думи живот песен.щото тя е само от няма и 3години в лондон

# 188
В библиотеките е пълно с такива деца, да не се притеснява! Компютри има и в детската част на библиотеката, а малкото го оставя да се вихри между книгите Simple Smile Аз редовно посещавах библиотеката с малката, още преди да проходи. През деня е пълно с други такива деца и майки търсещи си разнообразие  Laughing При нас има и играчки, разни столчета и масички, които децата непрекъснато преподреждат  Crazy А в кварталната ми библиотека, която е доста малка, служителките са толкова мили, че те се занимават с децата, ако ти искаш да свършиш някаква работа и да попрочетеш нещо. Редовно ходещите деца ги знаят по имена  Grinning

Алиса, какво съвпадение  Mr. Green

Били, отвори сайта на общината и потърси school term dates. Има леки разминавания от община до община, но обикновено започват от началото на септември. Има училища, в които подготвителен клас започва седмица или две след останалите. Ако избраното училище си има сайт, провери там какво пише. При нас, според общината, започват от 3-ти септември, но за конкретните училища на децата, питам на място. Поне знам, че преди 3ти няма да е  Laughing

Meри   Hug   ще и кажа веднага.ето това ще е хубава новина за нея.

# 189
  • След завоя в дясно
Привет малки големи и още по-големи

Мишолина дай малко по-подробна информация относно тази акция, моля те.

Хей скиорките аз тази година съм в принудителна почивка и само ще подсмърчам по спомените.
Вие как си ги организирате почивките сами или ползвате агенции?

Маpи ти в коя област си търсиш работа? Нашата пощальонка днес успя да се пребори с преспите и даже ми донесе едно много очаквано писмо  jumpuu

Поздрави
Ели

# 190
  • На село (близо до Лондон)
misholin-ka пусни ми сметката на лични.

пощата не е идвала още, но снега е по-малко днес. Утре може и да отворят училището, че сам с двете хуни вкъщи. Голямо пързаляне с шейна направихме днес и имаше повод да си облечем ски-екипите Party

# 191

Ани, при сняг и дъжд било нормално ConfusedТрябва да избърсваш водата от окото на сателитната чиния.Мъжът ми се специализира с един огромен прът.

Искам да попитам от коя дата започва учебната година, че започнах да търся самолетни билети за лятна почивка.
Оправи се от самосебе си след като таи сутрин изпече слънцето.Включвам и хоп работо Hug

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 00:49 от aniji мама на Джозеф и Кейт

# 192
  • Манчестър

Опражи се от самосебе си след като таи сутрин изпече слънцето.Включвам и хоп работо Hug

От 7 години имам Булсатком и никога не е спирал , колкото  и лоши  да са били метеорологичните условия. Мисля,че голямо значение има размера на чинията ( нашата е 1.10 м). Също има значение дали е моторизирана или manual......

# 193
Ave моята е обикновена 60см.Въобще не ми дойде на ума за автоматична чиния.
Някой гледа ли Shameless?

# 194
  • Манчестър
Ave моята е обикновена 60см.Въобще не ми дойде на ума за автоматична чиния.
Някой гледа ли Shameless?

Ами ние взехме моторизирана навремето защото аз исках основно да гледам бТВ, а те тогава не бяха включени в пакета на Булсатком.бТВ се излъчваше от Сириус,а Булсаткома от Хелиос......... Laughingнали разбираш нема как да ходя навън да въртя антената ръчно.
както казах има значение размера......имам познати,те имаха 60 см и хващаха само в идеално слънчево време,но имаи и предвид,че ние сме още по на север, разбираи към края на обхвата на спътника.
За Булсатком съм чула за безпроблемна връзка 90 - 100 см чиния, нашата е 1.10 м,но нямаше разлика в цената с еднометровата като я купувахме. За по голяма от 1.10 м ти трябва planning permission., поне така е в нашия кансъл.

Общи условия

Активация на акаунт