Коледа посреща ЮНСКА мама, радостта й става още по-голяма! Тема №15

• 14 841
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от мен на всички!
вчера предпразнично работих до обяд, после минах през докторката- успокои ме, че гъбите са намалели, но да продължа да се мажа с низорал, засега повече не можело да направим, защото всички препарати проникват при бебето. ще продължавам с лечението, пък да видим какво ще стане, дано се махнат гадовете  Praynig на следващ преглед съм след 11 януари, а на ФМ- някъде към 14.01. минах да си видя и зъболекаря предколедно и той ме успокои, че всичко ми е наред, да си хапвам спокойно  Simple Smile и като ме обзе едно празнично настроение... купих подарък на мъжа ми /отдавна си мечтае за GPS и съм сигурна, че много ще му се зарадва/, вечерта си взехме елха и докато я украсявах, дойде комшията на по уиски с милото, а като видяхме и снежната буря се почувсвтвах направо като в приказките! сега ще се помотая до обяд, после отивам при българската ми баба да приготвим вечерята заедно и по традиция милото ще дойде там да уважим празника, после ще минем да видим и техните за час, два и се прибираме вкъщи /аз не обичам да спя никъде другаде/. за Коледа имаме друга традиция- от няколко години с милото ходим на разходка някъде по планините /важно е да има сняг/, после с приятели се събираме в някоя кръчма с хубава битова обстановка и камина и изкарваме коледната вечер там! после идва и именния ден на милото и въобще- празници, празници  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile направо незнам как ще отида на работа на 29 и 30! за Нова година сигурно ще сме на къщата на едни приятели с голяма компания- там е красиво и много спокойно /е, докато не се появим ние, де!/
май дълго писах този път, пожелавам на всички нас прекрасно и незабравимо изкарване на празниците, много сбъднати мечти и най- вече здраве и късмет! а догодина- хубави, лесно родени бебоци да ни зареждат само с положителни емоции!   bigdance2 ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МОМИЧЕТА!!!

# 31
Здравейте и от мен.
Аз вече работя и след малко отивам на снимки.
Добре че, са рано преди обяд, че това поне гарантира по-ранното приключване на работния ден.
Лек ден!

# 32
Здравейте и от мен,

Пожелавам ви много щастлива Бъдни вечер и една неповторима Коледа. Усмихвайте се по-често на подаръчетата в коремчето, за да бъдат и те весели и засмяни, когато се родят.

А на работещите пожелавам лека лека работа и по-скоро да се приберат при семействата си  Tada

# 33
Здравейте , мами
Искам и аз да ви пожелая весела Коледа и приятно изкарване на семейния празник тази вечер  Hug Hug

# 34
Добро утро  и от мен!

Приятно изкарване довечера и ще допълня пожеланието на Gydelichkova, усмихвайте се не само на подаръчетата в коремчетата си, усмихвайте се на всички хора,не само на близките си, дори и на най-начумерените, защото не знаете на тези хора какво им е на душата и може би чакат точно вашата усмивка, за да стане по- хубав деня им!Точно днес не си спестявайте усмивката, а по принцип и през новата година! Simple Smile   love001 smile3503 smile3521
Ще ви поздравя с две любими мои коледни песни, които винаги са ми създавали едно такова меланхолично коледно настроение на двама мои много любими изпълнители!!

http://www.youtube.com/watch?v=uey6VktC5ms&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=B5nx_L0m8EQ

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 10:26 от somebody

# 35
Весела Коледа и една много  щастлива Нова година с най-прекрасните гукащи подаръчета!!! от нас Априлските мамчета Simple Smile  Tada

# 36
Желание едно си намислете, с Господ вие го споделете и вярвайте,че по Коледа в нощта се случват чудеса!

# 37
Желая на всички вас и на семействата ви прекрасна Коледа!
Нека бъдем здрави и да се обичаме..другото няма значение..По-голямо щастие от това в коремчетата ни аз незнам..направо се разциврих..станала съм една емоционална Simple Smile
При нас сняг няма, даже е слънчево, но термометъра показва 1 градус Shocked След малко излизам със сестричката за последни подаръци и нова коледна покривка Simple Smile
Франческа дано приключи по-бързо работния ден Wink

# 38
  • София
здравейте в новата темичка  Simple Smile
Снощи сънувах, че като отивам януари на видеозон, доктора ми каза, че ще имам близнаци. Joy Едното било "скрит" близнак и затова не било се установило досега. Като казах на мъжа ми, лошо му стана. особено като му казах, че предколедно може и да се сбъдне съня ми. Laughing
Аз за купуването изобщо не съм суеверна, ще изчакам обаче да мине рождения ден на дъщеря ми през февруари и започвам с покупките. Добре, че за второ няма да ни трябват много неща.

Пожелавам весело изкарване на Коледните празници!

# 39
Момичета взех си Талцид но не смея да го схрускам,понеже на упътването не пише става ли за бременни
пише да се употребява от деца над 14 год.
Иначе Весели празници на всички

# 40
petia_tag,според суеверията ако разкажеш съня си преди 12 часа той ще се сбъдне Laughing
Все пак по Коледа стават чудеса Wink

# 41
Здравейте,
 аз вчера си взех резултатите от БХС, всичко ми е в норма Simple Smile
После ходи на преглед и бебето е добре и съответства на седмиците си. Доктора като ме видя чак ми се чуди къде ми е корема, защото на мен изобщо не ми личи че съм бременна. ОТ началото съм качила 1.5кг и съм много доволна, защото предния път бях като плондир - 27 кг отгоре.
На ФМ ще ходя при д-р Дуковски /София/ между 12-16 януари. Някой знае ли нещо за този доктор, моят гинеколог ми го препоръча?
Предупреди ме че не е хубаво да вдигам много дъщеря ми ( 15кг), ама аз просто не мога да го избегна - креватчето е с решетки, ползва столче за хранене, обича да се тръшка от време на време и все ми се налага да я вдигам.
В тази връзка искам да питам майките с две деца с малка разлика като petiq_tag, ayas,anyto   и другите майчета с деца до 2г как се справяте. Вдигате ли децата си? 
Аз моето го вдигам от клекнало положение за да не товаря гърба си, но доктора ми каза че не бивало изобщо да я вдигам. По цял ден си я гледам сама и ми е невъзможно да не я вдигна.
Съпругът ми успя да ми намери витамини, благодаря на всички които искаха да ми помогнат.

Пожелавам  на всички прекрасна Коледа и много любов.  Ще ви пиша утре аз как изкарах празника. До сега успях да сготвя всичко, остава ми само питката.

# 42
И аз съм станала като Скрудж Макдък Mr. GreenКътам си пари и не ми се дават за нищо Mr. Green

Но поне покупки за бебетата няма да има много.Легло няма да им взимаме поне първата година-
ние сме от тия лудите,дето си спим с децата на огромно семейно легло GrinningС първото дете това беше единствения начин да си осигурим спокоен сън за всички.

Дрешки ще получим доста,ванички и такива работи имам,та май само количка остава,при това мисля да взема на старо.

И ако всичко върви по план,само памперси ще купуваме Grinning
И въпреки това пари си трябват...
Според прогнозите догодина се очертава тежка година във финансово и икономическо отношение.

Слънчице,аз моя си го гушкам и разнасям,той няма 11 кила,но доста по-бързо се уморявам от преди-нося го 10 минути и го връчвам на татко му Mr. Green
Той Яската ,за щастие, не обича много да го разнасят и гушкат,та не ми се налага често.

Весели празници и от нас Grinning

# 43
Забравих да се похваля че плацентата ми се е вдигнала.

# 44
mim4eto
едно_момиче защо толкова пари ще ти струва раждането и какво включва?

такива и по-високи са цените за раждане в частна клиника в София.

bigdance2             ЧЕСТИТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ОТ НАС!!

Общи условия

Активация на акаунт