Отговори
# 135
Здравейте момичета,влизам само да ви кажа имам много гаден грип Cryс температура и кашлица.тст от всичко.Ако ме няма следващите дни да знаете че пазя леглото CryХодих на лекар,дадоха ми антибиотик,не ми се искаше ..но няма как.
Пазете се много.

Деси, бързо да оздравяваш Hug

# 136

Здравейте, пупи!

Честито Рождество и от нас с беба и любимия! Желаем на всички любов, хармония и множество споделени мигове с любимите хора!

Гледам активността ни в писането значително е намаляла тези дни и подозирам, че се дължи главно на изпапканите вкусотийки... Не знам за вас, ама аз се чувствам като прасенце пред Коледа. От маса на маса дъх не може да си поеме човек и без да сме стъпвали в магазина хладилникът ни е пълен - нашите баби хич не се шегуват...  Joy  newsm55

Деси, бързичко да се оправяш  Naughty Не му е сега времето да се даваме на вирусите. Малко остана! Хващай мъжо да прави масажи, чайчета, нагревки - каквото трябва  Peace

Хамелионче, много жалко за твоята принцеса, че пак успя да я докопа варицелата  Sad Дано всичко се размине бързо и безпроблемно... Аз никога не съм карала каквато и да било шарка и си спомням даже, че майка ми нарочно ме водеше при болнички дечица, белким и аз го премина тоя проблем, ама нъцки! Здраво добиче излязох и не се дадох... дано ми се размине и за напред.

Иначе още не можем да се нарадваме на жилището!  amiiii Толкова е тихо и спокойно, а и сега като заваля стана приказка! Даже тази сутрин докато пишках и сънено зяпах през прозореца на банята мярнах една катеричка да се катери по заснежения бор... чудничко! Ние преустановихме временно ремонтно-почистващите дейности по празниците, но от утре пак сме на линия. Милият ми мъж вече го сърбят ръцете да монтира разни неща, а неуморните ни тъща и свекърва вече имат списък с нещата, които искат да почистят. Голям са отбор  clean clean Да са ми живи и здрави, че аз само като си представя как бих прекарала поне 3 часа да чистя детайлно стълбите, сгъната на 4 и ми призлява  Sick Не, че стоя със скръстени ръце, ама го карам по-избирателно.

Какви подаръци ви донесе дядо Коледа на вас, послушанки?  santa2 При нас се отчете все с разни красотички за жилището - страхотно мекичка покривка за легло, домашни халати и чехли, изключителна кристална поставка за торта (питка, плодове или каквото измисля), покривка за маса... Любимия получи от своята Снежанка хендсфрий с блутуут и комплект зехтинена козметика (че напоследък не мога да му изтръгна зехтина от ръцете, откакто прочете, че е полезен и толкова добре му се отрази на кожата, не мога да сваря на салатата да сложа  smile3555 ). А аз в замяна получих един разкошен албум на National Geographic с над 500 снимки на различни обекти - страшно красива изработка (нещо като на Котето подаръка  thumbsup). Направо не мога да му се нарадвам....

Това е от мен за сега, красавици. Желая ви много топли, уютни и влюбени празнични дни.  Hug

# 137
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!  Grinning
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЗАСМЯНИ И МНОГО КРАСИВИ БЕБЕТА ПРЕЗ НОВАТА 2009 ГОДИНА!!!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!  Hug 

# 138
ЧЕСТИТА КОЛЕДА  И ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО на всички бъдещи мамчета!!! Hug

Пожелавам на всички от сърце:
да бъдете здрави, влюбени и сплотени
и с много семейно щастие да сте озарени !!!
Здраво бебче да си роди всяка бъдеща мама
и да бъде дарена с радост най-красива и голяма !!!
[/color]

Весели празници  и много красиви емоции споделени с любимите хора !!!
 Hug Hug Hug

# 139
весела коледа !!! Пожелавам ви много здраве щастие и късмет !

# 140
Здравейте,маминки Hug
Гледам,че тези два дни всички сме в плен на Коледа и празничната трапеза Embarassed ,та не ни остава много време за писане и активността ни е почти нулева...Но пък се радвам,че явно на всички ни е добре и дядо Коледа се отчита подобаващо Mr. Green
Аз да се похваля-за пръв път от 27години насам ми се падна паричката от питата...да не повярваш просто...сигурно бебоците ми носят късмет Mr. Green Ще пусна тото...може пък докато отивам към тото пункта и някое птиче да ми се изсере на рамото  Joy Иначе с мъжленцето ми получихме подаръци най-вече за къщата /сервизи за кафе-разкошотийски  Crazy и комплект прибори,които в момента са ми от огромна нужда Blush /.
С бебенцата сме си 3 в 1 все още,но пък тези дни чувствам странно опъване и тъпа болка ниско долу на корема,както и в слабините,и малко ме дострашава да не би да става нещо,което не трябва newsm78 Също получавам и много контракции,макар и не болезнени,но са повече от 7 на ден /както каза доки,че е нормално/ .Затова гледам да полежавам повечко.Не че ми се удава възможност точно тези дни,но колкото-толкова... В понеделник съм при докторчо и ще видим за какво става въпрос....
Ами това е от мен.
Надявам се всички да сте много доволни и щастливи,обичайте се и бъдете обичани,усмихвайте се и радвайте хората около вас   bouquet

# 141
Олеле, пропуснах да ви честитя Коледа, но по- добре късно отколкото никога

Да сме живи и здрави ние, нашите семейства, приятели, близки и разбира се най-хубавите бебоци февруари.
Ние три дена не сме се спряли, само по гостита, но утре се очертава повечко да си поседим в къщи и малко да поотпочинем.
Лека нощ.

# 142
ТифаниМишел честита племенница и от мен - да ви е жива и здрава и много да ви радва. Подаръка който сте купили е много хубав  Grinning
Фокси и аз имам контракции, особено когато се преуморя нещо или стоя продължително време права. Наистина не са болезнени, но все пак са си подготвителни Simple Smile
Дано пранзниците преминат спокойно за всички бремелинки, болниците по празнично време са ужасно място, пък и бебоците да си кротуват още мъничко на топличко.
Ние както изглежда ще сме си в къщи, то такива и бяха плановете, но щяхме да имаме гости, а сега покрай тази шарка може би ще се развалят първоначалните уговорки.
Аз пак укаснях - мъжо игра карти с приятели тази вечер в къщи - преди малко отпрашиха, изчистих, измих чинии и чаши и съм готова да се паркирам и аз.
Празниците забавят малко темичката ни, но пък успешно успявам да изчета всичко Simple Smile Приятно изкарване на почивните дни коремки и много усмивки по личицата  Hug

# 143
Честита Коледа на всички!
Много здраве, щастие, късмет, а през февруари най-прекрасните бебчета на света!
[/color][/b]
Наистина по празниците е много слаба активността тук! Аз предимно само ви чета и преди едвам смогвах, а сега чета и препрочитам стари работи!
Искам да попитам мамите пазарували от ларедут бебешки дрешки как ги намират. Аз  пазарувам от там, но съм със смесени чувства относно качеството. Някои нещо са супер, но други не бих си ги купила от тук никога! Вие как ги намирате? Нещичко да препоръчате  Thinking Единствено с покупките на дрехи изоставам иначе си имаме количка още от 5ти месец, креватчето е от баткото, помпа за кърма и други дребни неща също имам.

# 144
ЗДРАВЕЙТЕ ПОПРЕЯЛИ КОРЕМЧЕТА!!!!

минавам само да ви кажа по едно Здрасти и да честитя:
1. Именния ден на всички празнуващи - Стефки, Стефановци и др. Да са ви живи и здрави имената и с гордост да си ги носите!
2. Племенничката на Тифани Мишел - да е жива и здрава бубата.

Ние снощи с мъжленцето малко поизлезнахме, та се прибрахме в 2 часа посред нощ. Видяхме се с приятели които живеят на морето, имат си сладка бубка на 10 месеца вече. Разбрахме че ще се женят и ни поканиха догодина да сме кумове. Сега се правим с милото на тежки и обмисляме.  newsm78 Аз им казах да ми доведат днес бубата да си поиграем, пък може и да се кумясам, а и тортичката да не ми забравят. Най - лошото в цялата тази хубава история е, че ако наистина им станем кумове ще имам бойната задача да науча милото да играе хоро и ръченица- ЕЙ НА ТОВА МУ СЕ ВИКА МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА! bowuu

Иначе той  и сега е пръв на дансинга като има хора, обаче сме на олимпийския признак - ВАЖНО Е УЧАСТИЕТО! Обикновено разбутва хорото, та трябва аз да съм до него и да си го контролирам. #Cussing out

Пупав и Хубав ден от мен на всички!

# 145
Здравейте мамчета! Намерих си тука едни много "сладки" кафета и няма как да не ги споделя с вас само да внимавате някоя сънена мама да не ги глътне Wink

Аз днес съм сама (татито е на работа а каката на село) и ми е доста скучно на вас разчитах за компания но и тук състава много камерен нищо де колкото толкова  Hug Чудех се останаха ли още работещи мами и за след нова година?
hamelionche и аз имам една братовчедка болна от шарка която обаче не се съобразява и е била с много от роднините ни на Коледа и сега не смея да се видя вече с никой от тях. Чудех се знаеш ли дали вече преболедувал може да бъде приносител на заразата?
dessi06 под елхата ли го намери тоя грип? Давам ти три дни мила и да си нов човек няма да се даваш на някакъв си грип да ти скапе посрещането на новата година.
dessita_i аз лично с покупките съм до под кривата круша и май е време да се взема в ръце все си повтарях че трябва да купувам нещата постепенно за да не ми се увижда и накрая май пак ще е всичко на камара.
Лек ден на всички! ...и да слушкате

# 146
здравейте коремчета,как сте?
dessi06 бързо оздравяване
Тифани мишел честита пеменица, да ви е жива и здрава,да ви радва много и да ви слушка.
daya9 с малко закъснение 4рд на племеничката ти ,да ви е здрава,засмяна,да ви слуша и радва.
Аз да ви се оплача от снощи ме боли непрекъснато стомаха,незнам дали са истински или подготвителни контракциите,немога да определя и интервала  newsm45 Много ми е гадно,неискам да сега да раждам.С покупките и ние сме доникаде само креватче,количка,корито и 2-е лигавничета подарък от батко като се върна от аляска а и комплекта за леглото и помпата със стерилизатор.
Сега съм си в нас и зи запълвам времето с компа,докато чакам милото да се събуди.
Лек ден   love001

# 147
Здравейте сладки бременелки! Виждам, че всички празнуват, така и трябва!
Аз малко съм притеснена, защото от 2 дни имам едно по воднисто течение, което ту е по-силно, ту по-слабо и незнам дали е нормално! Принципно чак във вторник съм на доктор, но май ще взема да звънна, макар че хич не ми се ще да развалям празничното настроение! Цунки на всички и дано всички сте добре и щастливи!  Hug Heart Eyes

# 148
  • Sofia
Здравейте, мацки!
Аз само за малко наминавам, че днес си имаме именник и ще ходим цялата банда на боулинг. Е, някои ще играят, други ще гледаме, а така обичам да играя! smile3506
Една малка почерпка по случая Simple Smile

ivonk, да ти кажа за течението. И аз около 31-32 седмица имах такова и се бях притеснила. Оказа се, че било нормално и сега малко намаля и пак си стана неводнисто. Ти ако ще ти е по-спокойно за всеки случай звънни на доки, но не се притеснявай много  Hug А като идеш във вторник го разпитай както си трябва  Wink

Тифани, честита радост! Да ви е жива и здрава малката кукла! Ама тя като по поръчка дошла хитрушата Simple Smile)

На всички болнички - оправяйте се бързо, че още празници идват!  bouquet

Хубав ден и до скоро!

# 149
Мерси,  cutesmallcat! ЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК   bigdance2 и весело изкарване на именния ден! Да се позабавлявате добре Tada  ura! Аз ще се почудя още малко дали да звъння да тормозя доки, но ти ме поуспокои все пак  bouquet  love001 и дано устискаме всички за след празниците!

Общи условия

Активация на акаунт