Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за използването на овлажнител за въздуха по време на бременност?
Какво е мнението за изхвърлянето на пъпа по време на бременност?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за използването на овлажнител за въздуха по време на бременност?
Използването на овлажнител за въздуха по време на бременност може да бъде полезно, особено ако въздухът в дома е много сух. Важно е първо да се измерят нивата на влажност в помещението, за да се определи дали е необходимо използването на овлажнител. Някои бременни жени съобщават, че използването на овлажнител им помага да се справят със сухотата във въздуха, която може да доведе до раздразнения на лигавиците на носа. Мненията относно използването на овлажнител за въздуха по време на бременност варират и е важно да се консултирате с лекар, за да вземете решение, което отговаря на индивидуалните нужди и здравословно състояние на бременната жена.
-
Какво е мнението за изхвърлянето на пъпа по време на бременност?
Изхвърлянето на пъпа по време на бременност е индивидуално и не е задължително за всяка бременна жена. Формата и излъчването на пъпа зависят от начина, по който коремът е вързан. Неизхвърлянето на пъпа не трябва да се счита за показател за здравето нито на бебето, нито на майката. Препоръчително е да се консултирате с вашия лекар, ако имате притеснения или въпроси относно този въпрос.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като подготовка за празници, готвене на коледни ястия, бременност и подготовка за пристигането на бебета. Споделят се също рецепти за меденки, съвети за овлажнители и опит с предизвикващо раждане. Темата на дискусията във форума обхваща въпроси относно здравето на бъдещите майки, подготовката за раждане, майчинството и личните преживявания на бъдещи и вече майки. Основните теми, обсъждани във форума, включват здравето на бъдещите майки, подготовката за раждане, изследвания по време на бременността, лични преживявания и притеснения относно майчинството и споделяне на информация и съвети помежду си.
-
Какви са предимствата и недостатъците на поставянето на килим в детска стая?
-
Как мога да намеря качествени бебешки дрехи от онлайн магазина Laredut?
с температура и кашлица.тст от всичко.Ако ме няма следващите дни да знаете че пазя леглото

Не му е сега времето да се даваме на вирусите. Малко остана! Хващай мъжо да прави масажи, чайчета, нагревки - каквото трябва 
Дано всичко се размине бързо и безпроблемно... Аз никога не съм карала каквато и да било шарка и си спомням даже, че майка ми нарочно ме водеше при болнички дечица, белким и аз го премина тоя проблем, ама нъцки! Здраво добиче излязох и не се дадох... дано ми се размине и за напред.
Толкова е тихо и спокойно, а и сега като заваля стана приказка! Даже тази сутрин докато пишках и сънено зяпах през прозореца на банята мярнах една катеричка да се катери по заснежения бор... чудничко! Ние преустановихме временно ремонтно-почистващите дейности по празниците, но от утре пак сме на линия. Милият ми мъж вече го сърбят ръцете да монтира разни неща, а неуморните ни тъща и свекърва вече имат списък с нещата, които искат да почистят. Голям са отбор
Не, че стоя със скръстени ръце, ама го карам по-избирателно.
При нас се отчете все с разни красотички за жилището - страхотно мекичка покривка за легло, домашни халати и чехли, изключителна кристална поставка за торта (питка, плодове или каквото измисля), покривка за маса... Любимия получи от своята Снежанка хендсфрий с блутуут и комплект зехтинена козметика (че напоследък не мога да му изтръгна зехтина от ръцете, откакто прочете, че е полезен и толкова добре му се отрази на кожата, не мога да сваря на салатата да сложа
). А аз в замяна получих един разкошен албум на National Geographic с над 500 снимки на различни обекти - страшно красива изработка (нещо като на Котето подаръка 
и комплект прибори,които в момента са ми от огромна нужда
/.
Също получавам и много контракции,макар и не болезнени,но са повече от 7 на ден /както каза доки,че е нормално/ .Затова гледам да полежавам повечко.Не че ми се удава възможност точно тези дни,но колкото-толкова... В понеделник съм при докторчо и ще видим за какво става въпрос....

Единствено с покупките на дрехи изоставам иначе си имаме количка още от 5ти месец, креватчето е от баткото, помпа за кърма и други дребни неща също имам. 

Много ми е гадно,неискам да сега да раждам.С покупките и ние сме доникаде само креватче,количка,корито и 2-е лигавничета подарък от батко като се върна от аляска а и комплекта за леглото и помпата със стерилизатор.

и весело изкарване на именния ден! Да се позабавлявате добре
! Аз ще се почудя още малко дали да звъння да тормозя доки, но ти ме поуспокои все пак