болки в таза

• 27 715
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
Zdravei i ot men Hug. Sushto kato teb, imam silni bolki v tazovata oblast. Vuobshte ne moga da legna po grub. Tova mi e treta bremennost. S purvata niamah nikakvi bolki, spomniam si ia, vse edno beshe vchera (a minaha trinadeset godini Grinning). Bolki imah i s vtorata, sega sme veche na 11 meseca.  Iavno e normalno po dumite na lekarite, no razbirash li, ako se zadurja legnala  po grub, niama stavane. Dva puti mi se sluchi i edvam stanah s rev. Ne se pritesniavai, ti si veche gotova. S vtorata bremennost, rodih sina si v 35 sedmica -3,000kg- 50sm. Sega, v 35 sedmica (vlizam na 02.01.- shte mi mahat cerclage i ochakvam da rodia ne po-kusno ot den dva.) Ne se trevoji, skoro shte se radvash na prekrasno bebche i shte zabravish za bolkite  bouquet Veseli praznici Hug

# 16
Болки имам и аз,но и моят доктор каза че е нормално Laughing
Леко раждане Hug

# 17
  • Стара Загора
Не съм имала такива болки

# 18
Абсолютно по същия начин ме болеше, на всяка консултация мрънках на док, а тя все ми казваше - като родиш всичко ще се оправи. Wink Така и стана - ден след появата на дъщеря ми нямаше и помен от тези болки. Simple Smile

# 19
Всичко може да те боли, това е от притискането на нервите от бебето. И от разтягането на тазовите кости както пише в първият пост след твоя. Мен много ме болеше  8-9- я месец Rolling Eyes

# 20
Аз имах болки почти от 5-ти месец до края. Куцах като ходех. Много ме боляха ставите и костите м/у краката. Добре , че после всичко се оправи. Rolling Eyes

# 21
Разтягат се тазовите кости.
Леко раждане!  bouquet

newsm10  И мен много ме болеше таза и при двете бременности. Но всичко се изтърпява в името на сладкото същесво, което скоро ще гушкаш в обятията си... Късмет!

# 22
И мен много ме боли.
Сега съм в 29гс и имам усещането,че ще ми се спука таза от болка.

# 23
И мен ме боли таза, споко. Това си е нормално за напредването на бременността. Ако знаеш аз как едва ходя. Като легна и не мога да стана. Но... се успокоявам че е за добро и че след като родя ще ми нине. Peace

# 24
И таза и краката ме боляха, особено в края на бременността.

# 25
И мен ме боли таза.Болките започнаха от 6 месец,но не бяха толкова силни както сега.Вечер като си легна и слагам възглавница между краката си.Облекчава ме

# 26
  • Там....където всичко е възможно ....
И аз имах ужасни болки в таза,минаха ми чак като родих Rolling EyesСлагах си възглавница ,облекчаваше ме Peace
Лека бременност  bouquet

# 27
  • София
Уви, нормално е - макар и твърде неприятно.

# 28
  • Плевен
И мен ме болеше и то още от началото на пети месец, ама много ме болеше таза. Краката по-малко. Лекаря ми каза, че това е защото ми е първа бременност и съм много слаба и с тесен ханш. Така ме болеше, че направо вечер сълзи ми течаха от очите, но ме беше страх да пия обезболяващи заради бебето. Като родих всички болки преминаха изведнъж.
Лека бременност, не ти остава много до края, стискай зъби и мисли са положителните емоции после.

# 29
Напълно нормално е. При мене тези болки започнаха още в началото на 8 месец, а към края направо се молех да ми дойде терминът - изобщо не можех да спя.

Общи условия

Активация на акаунт