болки в таза

• 27 711
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Ох и аз съм така Боли ме от дясната страна, под кръста, като прехвърля тежеста на десния крак и става страшно. Едвам вървя. Но това са си екстри на бременността Wink Ще си ги изтърпим  Peace Пожелавам ти да си родиш хубаво и здраво бебче   bouquet

# 46
При мен имаше такива болки от 7-ия месец, към края едвам ставах от леглото. Винаги спях с възглавница между краката, иначе имах чувството, че ще се счупя! Crazy

# 47
  • ул. "Мечтание"
При мен болките в таза започнаха още от четвъртия месец. Даже едната докторка при която ходих не ми вярваше, че ме боли таза на толкова ранен етап от бременността!  Grinning

# 48
мен почна да ме боли към 7месец и болката слизаше  и надолу към крака,доста неприятно беше,но всичко в името на бебо  Peaceсе търпи

# 49
Lady Frost -  И мен от скоро ме наболява таза, особено сутрин, когато съм лежала цяла нощ. Мисля, че започна около 4-тия месец. Дали има някакво средство за облекчаване на болките? Гимнастика, масаж, физиотерапия?

# 50
  Много ме боля таза и краката на края.Иначе болката в таза започна още в 5ти месец ooooh!

# 51
  • Бургас
При мен много късно започнаха болките в таза към 37г.с. и за радост след седмица родих Peace

# 52
И мен много ме болеше както таза,така и срамната кост,особено към края на бременноста.Усещането беше сякаш ще се разцепи.Като си легнех да спя не можех да се обърна чак  ooooh!
Но веднага след раждането болката се изпари Peace

# 53
и аз тъкмо днес това се чудех,зящо ме боли кръста долу и таза  newsm78,краката също много ме болят,а не са подути,нито отекли,още не съм влезнала в деветия

Общи условия

Активация на акаунт