Отчет на набор 2003 - 40!

• 15 221
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!
Момичета да ви се оплача.Вчера минах до градината да видя какво е положението и останах като гръмната.Казаха ми,че мога да пускам Марти,независимо дали е готов гърления резултат.Преди празниците,ми казаха че има 9 здрави носители на бета хемолитичния стрептокок.Казали им,че трябва да пият антибиотик,но не ги спряли от градина,нито наново им взели гърлен секрет.Аз се притеснявам да не заразим някого,а сега излиза,че щом е пил антибиотик е готов.Не ми го побира главата.Не може така да се практикува,защото те могат отново да се заразят.Сега се чудя какво да правя.

# 166
Честито на именниците!Желая ви океан от любов,море от здраве и едно малко островче от грижи!Бъдете много усмихнати,силни и обичани!

Danito_t-радвам се,че Дани е по-добре! Hug
Иринче-дано е било временно неразположение и Павче се оправи! Praynig
Клото-благодаря за успокоението! Heart Eyes Peace
За отговарянето няма да споменавам,че и ние сме жив зян! ooooh! Дано го израстат!

# 167
mimi72, ако е минала карантината можеш да го водиш. Дори и да има още бактерии в организма, вече не може да заразява. Те са опасни за по-нататък, дават поразии в бъбреците и т.н.

# 168
  • София
Здравейте!  Hug

Честито на всички именници днес! Да са живи и здрави!   Heart Eyes

Иво също започна да отговаря. А и по някакъв много дразнещ начин взе да се глези и аз постоянно мърморя и се карам. И много взе да лъже. С повод и без повод. Ужас просто. За това изобщо не прощавам и постоянно го засичам и му правя забележки. А на моменти направо излизам от кожата си и много викам. Взе да ми вкарва някакви изречения от рода на : "Майките трябва да си обичат децата, не като теб-само ми се караш", или "На мен ми се падна лоша майка....", или "Ти не ме обичаш вече, тогава и аз няма да те обичам"!  ooooh!
Даже един път ми каза в прав текст, че не ме обича.  Cry
Оплакал се на приятелчето си от детската градина, че много му се карам, пък онова ако знаете какво е отговорило: "Оооо, спокойно, тя скоро ще стане звездичка".  Shocked

Иво още е с пълен комплект зъби. Нищо не се клати. На него май вече му се иска да му падне някое зъбче, че да получи подарък.

В групата на Иво също имаха скарлатина, на него му откриха бактерии и пи антибиотик. Още го чакам да се събуди, за да ходим да му вземат гърлен секрет. Дано да сме ги избили. Не знам кога ще тръгне на ДГ-дали след като излезе резултатът.....  newsm78 Ще ми се вече да отива на градина, защото доста време остана в къщи и се надявам с децата малко да се разнообрази.

# 169
mimi72, ако е минала карантината можеш да го водиш. Дори и да има още бактерии в организма, вече не може да заразява. Те са опасни за по-нататък, дават поразии в бъбреците и т.н.
мерси много за отговора,това ме успокоява

# 170
Здравейте и честито на всички именници.

Криси не отговаря, но за сметка на това много се глези, лигави и най-вече дразни. Прави точно обратното на това, което му кажеш.Ей така на инат и да ти види реакцията. По магазините е някакъв ужас, снове между стилажите и пълни кошницата с всевъзможни глупости, а аз ходя след него и ги връщам по места. Вчера в Билла загубих поне час заради него.Нервите ме хванаха за гушата.
За момента е на вълна колко ме обича, особено като ме изнерви, идва прегръща ме и ме целува с думите, че ме обича колкото Вселената. Wink

# 171
Здравейте и честито на всички именници.

Криси не отговаря, но за сметка на това много се глези, лигави и най-вече дразни. Прави точно обратното на това, което му кажеш.Ей така на инат и да ти види реакцията. По магазините е някакъв ужас, снове между стилажите и пълни кошницата с всевъзможни глупости, а аз ходя след него и ги връщам по места. Вчера в Билла загубих поне час заради него.Нервите ме хванаха за гушата.
За момента е на вълна колко ме обича, особено като ме изнерви, идва прегръща ме и ме целува с думите, че ме обича колкото Вселената. Wink
Голям сладур,още от сега тарикатче hahaha

# 172
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
и АЗ ИМАМ ПРОБЛЕМИ С ОТГОВАРЯНЕТО!Че и се сърди много.Тази сутрин отивам да плащам таксата в ДГ и установявам,че момичето е посещавало рисуване,лего и гимнастика този месец,при положение,че сме се уговорили да не са повече от два кръжока!Предупредила съм и госпожите,уж ThinkingТака за Коледа си поръча сама календари и уж говорихме!Чудя се дали този път да не я накарам да си плати единия кръжок от касичката newsm78

# 173
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИчАНИ!

# 174
  • Русе
Честит имен ден на празнуващите днес!  newsm67

Алекс отговаря, лъжи, лигави се и въобще пълен комплект  ooooh!. Дано този период мине бързо.
Виви, и аз съм най-лошата майка и не ме обича ама.....и това ще мине.... Да са ни живи и здрави.

# 175
Да са ни живи и здрави.
Най-важното! Peace
Дани днес е в сборна група и му беше много мъчно,защото беше сам от тяхната (няма достатъчно деца за 1 група-8-9 само). Sad Дано после са дошли и други деца от неговата,че го оставих разтревожен и със сълзи в очите. PraynigСлед 2-седмично прекъсване и такъв да му е 1ят ден... Confused

# 176
  • в края на града
И Яни е станал леко невъзможен... Опитва се да посяга (бонус от детската) и се инати безобразно. С ината ще си имам голям проблем, аз от малка съм била голям инат, така и не са се преборили нашите, сега ми се връща  ooooh! Пък и е голям манипулатор, като види, че с инат и тръшкане не става, обръща другата страна и почва да се мазни, усмивки, прегръдки, бурни крясъци "обичам те" и в повечето случаи пак постига своето  ooooh! И не знам дали е период... Просто порастнаха мъничетата и вече експериментират докъде може и докъде не, сякаш се чувстват длъжни да пробват всичко, дори и нещата, които прекрастно знаят, че не бива... Ама те хората са казали малки деца-малки проблеми, големи деца- големи проблеми  Mr. Green Както казвате да са ни живи и здрави  Hug

# 177
  • София
Не ми дадоха бележка за ДГ. Ще чакаме да излезе резултатът от гърления секрет. Да се обадя на 8-ми по-към обяд, а лекарката ни работи сутринта, след това на 9-ти е следобяд ...... отиде си тази седмица в продължение на коледната ваканция.  Whistling

# 178
  • в края на града
Честит празник на именниците! Да са здрави, усмихнати и щастливи!

# 179
  • Чикаго / София
Честит Имен Ден на празнуващите днес! Да са здрави и късметлии!

Честито и на първите рожденници за тази година! Ехааа, вече си имаме 6годишни наборчета - големи деца! Hug

При нас нищо ново и интересно. Тръгнаха пак на градина и Дени е много доволна. Засега слуша и се държи добре. Много е почнала да се заглежда във филмите за големи. А тук има постоянно на някой канал. Гледа разни страхотии и само задава въпроси. Изключвам ТВ-то и сменям каналите, ама тя отдавна може сама да си го пуска и да си търси. А когато види любовна сцена, казва че се сдобряват и обичат. Laughing

Снега при нас се стопи, но със сигурност не за дълго. Не можахме да излезнем със шейната дори веднъж преди това и сега само чака да завали пак и да вадим шейната.

Лек ден момичета!

Общи условия

Активация на акаунт