Отчет на набор 2003 - 40!

• 15 221
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
 bowuu
На Кристиян днес му падна трето зъбче. След една година пауза. Честно да си призная, останах доста изненадана.
Етиа, аз имам сходен с твоя проблем. Сега Кристиян ме слуша, общо взето, но като се върне татко му.. Той някак не успява да му действа възпитателно, не защото не може, а защото му е по-лесно просто да му удиса на прищявките. Даже съм го чувала как му се моли, вместо да е по-твърд. Случвало се е да му позволява неща, които аз вече съм забранила.

# 151
Ние сме болни, от събота вечер Дани е с гнойна ангина, температура 39-39,5. Тръшна се здраво, така не съм го виждала отдавна – не става от леглото миличкия. А как се беше настроил горкичкия да ходи на детска градина от днес…
Миличкия Дани! Hug Пожелавам му бързо оздравяване! Praynig
Клото-честито ви паднало 3то зъбче!  bouquet При нас няма изгледи за падане още... Rolling Eyes

# 152
И моят син започна много да отговаря, не слуша. Направо не знам като стане по-голям какво ни чака! Rolling Eyes Но се убедих, че наказанието или лишаването от нещо любимо най-помага!

# 153
Това отговаряне май е възрастов проблем.Габи също много отговаря .Вече и лишаването от любими неща не помага.Лошото е че малкия копира всичко което прави кака му и като не може да каже друго само крещи ннннннне .Дано скоро отмине че полудявам вече.

# 154
Отт Коледа насам Cartoon Network е изтрит като канал на нашето ТВ. Много го заболя и трудно го преглътна, но поведението му беше невъзможно - отговаря, посяга да удря и се държи на моменти страшно арогантно- не му пука от нищо. За канала аз лично не съжалявам / за мене филмчетата са повече от изродски/.

# 155
  • София
Павчо ми вдигна температура.  Cry
Какво му става на това дете, не знам. Преди боледуваше макс. 1 път в годината, сега за два месеца втори път е болен.  ooooh!

# 156
  • Пловдив
*Ирина*, ревнува ли от бебето? Може би се чувства застрашен? И свикнал на повече внимание, изцяло насочено към него?...

# 157
И Явор много отговаря. Ужас! И като взема да му обяснявам за нещо, че така не се прави, че не е хубаво.........защото еди-какво си........той ме забива със "Стига си бърборила! Наду ми главата!" af Т.е. дори и не дава да му се обясни. Дано наистина е период и отмине по-бързо.

# 158
И Явор много отговаря. Ужас! И като взема да му обяснявам за нещо, че така не се прави, че не е хубаво.........защото еди-какво си........той ме забива със "Стига си бърборила! Наду ми главата!" af Т.е. дори и не дава да му се обясни. Дано наистина е период и отмине по-бързо.

Много ми е познато това...

# 159
Честит Имен Ден н всички именници. Да  са живи и здрави и много щастливи.
Честит Рожден Ден на всички рожденници които съм пропуснала.
Вики тук пощуря и е много непослушна понякога. Особенно като играе с батко си нищо друго не  я интересува.
Ирина много лошо че пак сте болни, дано бързо оздравявате. Danito_t за вас същото се отнася.
Клото честито ви паднало трето зъбче.
Извинявам се ако нещо съм пропуснала но не съм чела два дена.
Монитора се беше развалил и едва вчера сложихме друг. Вчера Вики и баща й правили снежен човек. Снимки като се приберем в Германия.  Simple Smile

# 160
Честит имен ден на всички именници!Много здраве и късмет.

# 161
 Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Много здраве, любов и много слънчево настроение!

bigdance2

Хубав ден на всички!
Моето детенцце от снощи е малко по-добре, пожелавам и на Павчо бързо оздравяване!

# 162
Добро утро!
viki_hrisa, Mam4e, благодаря ви!
Mam4e,не се тревожи, не сте закъсняли със смяната на зъбчетата, при повечето децата това става след шестата година, даже и по-късно.  Hug
Иринка, това е така, за да ни е гадно, да знаеш. И Кристиян почти не се разболява, ама откакто родих сестра му, е все хремав. Тъкмо се оправи и хайде пак. Пиши днес как е Павката.
Danito_t, като се сетя колко е неприятна ангината и как боли, искрено съчувствам на твоето юначе.  Cry Бързо оправяне!
Кристиян не си позволява много, много да отговаря, защото аз съм си доста авторитетна и хич не си поплювам. Случвало се е по улиците да му показвам деца, които се тръшкат и надвикват родителите си, за да види колко е грозно отстрани. От друга страна, нямам нищо против детето да спори с мен и да защитава позицията си, стига да го прави интелигентно и с мярка. В крайна сметка, децата не са роботи да ни се подчиняват безгласно, това отдавна съм го проумяла.

Честит Йордановден! Живи и здрави да са всички именници!

# 163
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Бързо оздравяване на всички болни дечица!

След снощния киселяк(сина ми)вече си повтарям за не знам кой път през седмицата да не стоим до късно на разни събития - не издържа и това си е(а сме стояли до 9 часа). После като се приберем ми изпокъсва нервите с мрънкане и реване. А снощи за капак си беше загубил и една количка на рождения ден.
Всички ми казват, че е добре как заспивал рано, ама и това на нищо не прилича - почти на 6 години дете да не може да издържи до 9 часа(т.е. къде може да отидем вечер с него - никъде).

# 164
Благодаря, момичета! "Успокоихте" ме. Laughing Но поне е добре да знам, че не сме само ние така. Бях се притеснила сериозно, че някъде бъркам във възпитанието.
Клото, браво на вас! Ние още нямаме паднало зъбче. Обаче забелязах нещо като дупчица на един от кътниците. Явно е кариесче и трябва да го заведем на зъбар. Милото ми! А така се радвах, че зъбите му се разкошни! Така подредени и бели и здрави. Понеже помня моите на тази възраст - черни и изронени. Confused
Честито на всички пазнуващи днес!

Общи условия

Активация на акаунт