ТЪРГОВИЩЕ, къде са твоите майки на бебоци?

• 30 385
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
az lichno nqmam lichni nabliudeniq i na ednoto i na drugoto mqsto samo ot tova koeto sam chuvala

# 151
като бременна лежах малко в нашата болница,отврат е.2 лекарки смених,докато си намерих нормална и готина лекарка,д-р Ненчева,страхотен човек е Heart Eyes

# 152
i nemoga da se oplacha ot Pertov,ama znam li kato otida tam kakvo shte e otnoshenieto,to edna ptichka prolet ne pravi

# 153
Ех един ден да не вляза, а вие сте изписали цели страници. Вчера получихме обжалването по моя проблем и се оказа че не се обжалва възстановяването ми на работа, а съвсем други неща. Та днес цял ден бях на работа, работих доколкото ми позволяваха силите, защото по закон трябва да имам 1 ден отработен. От утре вече излизам в болничен за раждане- дано нищо да не се обърка и да си получавам майчински.
ЛаМарипоса добре дошла и от мен, май ще се окажем комшии.
На мен както се вижда по долу ми е второ дете, а пола още не се знае - изглежда ще е изненада. Е ако утре като отида за болничен не се види.
И май ще се окаже че аз съм най-голямата тука, като ви чета май няма някоя над 32 (това лято ги навършвам)
Стефинка ти всъщност къде живееш, в Габрово ли, или си от там а си тука? Аз съм от Г.Оряховица (там решили да живеят родителите ми), омъжих се в родното село на майка ми (омурташко) и сега с моя си живеем тук по средата, а баща ми е от Шуменския край по на север към Силистра, всъщност съм и родена в Силистра. Е май ми научихте цялата рода

# 154
mnogo se radvam 4e vsi4ko se e podredilo

# 155
eli_su  И аз се радвам за теб, дано нямаш повече проблеми! Може даже да се познаваме хи-хи! Пък да не знаем, че пишем тука! И май аз съм най-голямата, тази година закръглям 33!
Аз също бях при д-р Ненчева на консултации,като Мимолетка, но и родих в Преслав при нея,тя е завеждащ там. Ако имаше как щях да и поднеса всички градини с цветя по света, просто беше до мен все едно ми е майка, а не ми е никаква, просто лекар! И всички там бяха много добрички, все жени с опит, по на възраст! В такъв момент имаш нужда от подкрепа,не само медицинска! А бе много съм доволна, като се има предвид, че бебето беше 4,250кг и раждането беше доста тежко, лекарката и акушерката бяха чудесни просто!
А първото го раждах тук при д-р Марио Георгиев. И той е много добър и внимателен човек, много ми помагаше, то също беше голямо и пак беше трудно, но като има свестни и разбиращи хора е по-леко. От цялата работа за мене,най-важното е сърцето ти да има доверие на лекаря, когото си избрала, защото в решаващия момент трябва да му вярваш и да го следваш.
За хигиената в нашата болница съм писала много, но няма да опошлявам и тази тема с това. А в Преславската хлебарки няма!
babyscorpion, на теб вече малко ти остава и щом си направила избора си, спокойно! Говори с лекаря си за всичко, което те притеснява или не знаеш, за каквото и да било, дори и за глупости, така ще го опознаеш и ще му имаш по-голямо доверие! Хайде успех, мила, ако докато спим се излюпи пиленцето!
Лека нощ на всички!

# 156
mi6kata то мойто съкровище си спи без проблеми цяла нощ,ама майка му atworkПреди 1 ч. не си лягам,щото ми е толкоз акъла.Добре че Далия е кротка,че иначе #Crazy Аз си родих точно на термина,а си чаках от края на 8-мия,ама то не се търпеше preggoА ти как си издържала с тоя бонус от 17 дни ooooh!
аз ходех на работа до раждането и не ми оставаше време да се застоявам , а като че ми беше по-добре като се движех на работа.Не че се преработих последните 2- 3 седмици - само се чудех до кой стол да се докопам и  да се сплескам на него Simple Smile

# 157
da parvo mi e i ujasno mnogo me e strah  Embarassed
не се страхувай - ако си с такава нагласа ще е по-неприятно . Според мен ако мислиш позитивно ще ти е по-лесно .Не е толкова зле , колкото разправят Simple Smile Щом се роди ще забравиш какво е било Simple Smile пожелавам ти леко раждане Simple Smile дано всичко е наред и здраво и много послушно бебче Simple Smile (че ще е най - красивото - то се подразбира Wink)

# 158
хайде лека нощ от мен Simple Smile

# 159
е, поне последните дни ще си бременея на спокойствие, без излишни грижи. То вчера имах чувството, че ще родя в работата от притеснения
babyskorpion без малко щях да те прередя вчера

# 160
е, поне последните дни ще си бременея на спокойствие, без излишни грижи. То вчера имах чувството, че ще родя в работата от притеснения
babyskorpion без малко щях да те прередя вчера

ami to taka kato gledam kak varvqt ne6tata ni6to 4udno da me preredi6...... a za preslavskata bolnica i az sam 4uvala 4e bilo mnogo huavo moq poznata o6te se 4udi dali darajda tam

# 161
mi6kata, ти кога пристигаш

# 162
babyscorpion как си?Някакви признаци?
eli_su сега ще си по спокойна ,като не си на работа HugА защо ти правят проблем за майчинството?И аз имам проблем с фирмата в която работех #Cussing outДо сега ми плащаха осигуровките,но сега се "отказали" от мен и не искат да ги плащат #2gunfireСега съм на тръни тоя месец дали ще си взема майчинството.По закон са длъжни да ми плащат и ако не ги платят,ще подам жалба в НОИ и инспекция по труда Mr. GreenДаже счетоводителката се опита да ме излъже че по закон аз трябва да си плащам осигуровките,ама не и мина номера Outta JointАко стане проблем,смятам да ги запозная със закона PeaceДано при теб всичко се нареди Hug
babyscorpion днес е прекрасен ден за раждане newsm10 а дано,ни зарадваш HugАко бебчо реши днес да дойде,успех  love001Нашите положителни мисли ще са с теб Hug

# 163
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358709.new#new  това ми е темата,много е дълго за обяснение. Ако имаш време може да надникнеш

# 164
babyscorpion как си?Някакви признаци?
babyscorpion днес е прекрасен ден за раждане newsm10 а дано,ни зарадваш HugАко бебчо реши днес да дойде,успех  love001Нашите положителни мисли ще са с теб Hug

zasega nikakvi priznaci Sad

Общи условия

Активация на акаунт