ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 128
  • 323
  •   1
Отговори
# 60
Честита Нова Година на всички ни!!!
Да е мирна и плодородна!!!
Да сме здрави и засмени,
да сме щастливи и малките ни първолачета да са винаги усмихнати и да им вървят науките!!!

# 61
  • София
Днес се сетих,че има домашни за ваканцията Blush,понеже така и така ме беше ядосал,седна да ги пише,справи се за един час.В понеделник сме готови за училище,ако и яслата вече работи........егати кефа Party

# 62
Сурва, весела година, крепко здраве до амина! Бог да дава в къщи слава - дни честити, чиста радост. Дар в полето, дар в сърцето - добра мисъл, мир и милост.

# 63
  • Между гори и планини
Незнам за вас момичета, но аз доста се омързеливих по време на ваканцията.
Хич не ми се иска да свършва... тъкмо започнахме да си поспиваме до по-късно, а сега като си представя ранното ставане и тръгване за училище в студа  Tired

# 64
ЧНГ и от нас...ние също голям мързел му ударихме, Лора ми е като примък отмък...та днес по този повод имаше диктовка и задачки  Wink

# 65
Ние учихме през ваканцията. Не много сериозно, но все пак учихме. Дано да има ефект.  Мъжът ми му постави за задача да прочете 2 приказки до неделя и да му ги преразкаже.

# 66
  • София
Ч.Н.Г. и от мен HugДа ви донесе само хубави емоции и да сбъдне всичките ви желания.
И мен ме е налегнал зверски мързел(ама много ми е хубаво де Mr. Green )Само ядене и почивка,после защо не ми стават дрехите Twisted Evil .С Роско правим  упражнения по писане,по 1-2 текста на ден,защото на нас ни куца предимно краснописа.Домашните ги написа за нула време,но като се сети,че в понеделник е на у-ще и му увисва нослето,щот му е добре да не прави нищо по цял ден(голям мързеланко,на мама прилича Crazy )

# 67
И нас ни обхвана мързела, по-точно мен. Той Крис беше цяла ваканция при едната  си баба, сега е последните дни при другата. Те се грижат за упражненията. Енциклопедията е прочетена до 50 стр. всеки ден са чели с дядо му + обяснения.
 В най-голямата ваканция бях аз  Embarassed И мъжът ми беше в къщи през цялото време, та голяма отмяна ми стана.
Жалко само дето беше тоооолкова студено и разходки с децата не можахме да осъществим. Ама ние не се спряхме. Wink То за сега това ще ни остане.
Крис  сега не му се прибира  Rolling Eyes Голяма драма ще бъде  Laughing Добре, че утре е канен на РД, та ще се прибере, няма как Laughing

# 68
  • Варна
Честита Нова Година!  bouquet
И ние сме се отдали на почивка, аз лично не съм мърдала от къщи. Embarassed Сиси и баща и излизаха снощи на разходка, да гледали светлините и украсата. Ходихме до центъра да гледаме зарята на 31ви, много беше хубава. Sunglasses
Сиси писа домашни но не съм я карала, инициативата си е нейна. Чете също по собствено желание, и в момента са се опънали с баща си на дивана в хола и четат, тя получи 2 хубави нови книги ама гледам е хванала една стара енциклопедия.
Това е, здрави сме да чукам на дърво, здраве желая и на вашите семейства и спорна година! Peace

# 69
Честита 2009г. и от нас,бъдете здрави и много щасливи,а на първолачетата
много късмет и успех в училище Hug
Ние още не сме правили домашното,така го ударихме на почивка и разходки ,че не знам в понеделник как ще влезем в релси  Embarassed
Дидка има по матем. 50 задачи да измисли с + и - ,а по БЕЛ.четери текста да препише на диктовка.

# 70
  • Варна
ЧНГ и от нас! Много здраве, късмет и усмивки за първолаците и техните семейства!

Вчера се прибрахме и днес започнахме с домашните ooooh! Добре,че бяхме понаписали това онова в първите дни от ваканцията. Днес 6 реда ги писа 2 часа Thinking Дано по-бързичко влезе в час първолакът, че не знам като се ядосам, какво го чака #Cussing out

# 71
Честита Нова Година!! Много щастие, късмет и здраве!
Оставих я ваканцията да си почива, но днес съм й поставила задачи.
Най-интересното за мен е, че и  в диктовките и в преписването изпуска букви.  Tired
Вкъщи на упражнителната тетрадка пише хубаво, но в тетрадката, която е за училище, то са драсканици, то е чудо Confused

# 72
ЧНГ-2009г!

ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ,МНОГО РАДОСТ НА ЛИЦАТА И ВЕСЕЛИЕ В ДУШАТА.

СЕГА СЕ ЗАВЪРНАХМЕ ОТ ДР КРАЙ НА Б-Я,ВИДЯХМЕ КАКВО Е ЗИМА И СНЯГ,ЧЕ ВЪВ ВАРНА НЯМА.
НЯМАМЕ ДОМАШНО,НЕ СМЕ ПИСАЛИ И УЧИЛИ ТОЛКОВА СЕ ЗАБАВЛЯВАХА И ДЕЦАТА И НИЕ, ЧЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ ВСЕ ЕДНО БЯХМЕ БЕЗ ДЕЦА.ЕТО ТОВА МУ СЕ ВИКА ИСТИНСКА ВАКАНЦИЯ.

ДНЕС ПОЧВАМЕ ДА РЕШАВАМЕ,ПИШЕМ И ДА СЕ НАСТРОЙВАМЕ ЗА РАБОТА.

# 73
  • No Line On The Horizon
За много години!
И ние се завърнахме от кратката ваканция и днес Мия отметна част от домашната. Утре ще довършваме и от понеделник айде пак отначало.

# 74
  • София
Направо,не ми се мисли.От понеделник пак,ставане в седем,правене на закуска,обличане на малкия,с двамата до училището......,на всяко камъче спиране,ужас.Дано работи яслата от понеделник Praynig

Общи условия

Активация на акаунт