87 Американски късметчета в новогодишната баница

• 24 168
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Да е честита новата година за всички вас и близките ви! Да е запомняща се и то само с хубави моменти!  Simple Smile

Аз се завърнах безславно от ваканция. Хората, с които бяхме са хубави и общуването с тях е удоволствие, но тръгнах с друга представа за прекарване на времето. И факта, че нямаше никакъв сняг, ми създаде неподходящо мнение за Тенеси и Smoky Mountains. В никакъв случай не се оплаквам, просто споделям. Разнообразих де, което беше най-важното, пък и в приятна компания.

На големи патерици - честит рожден ден на Hear Again!   bouquet

На Tandoori изпращам положителните си мисли!  Hug

Бъдете здрави!

# 166
  • Чикаго / София
Честита Нова Година!

Да е здрава, щастлива и успешна! Hug

# 167
За много години! Да сте здрави и щастливи!

Ние изкарахме много спокойно и на мен никак не ми беше празнично, но каквото - толкова. Важното е, че се изтягам на пясъка, кисна се в джакузито на блока, чета си книжки, рахат.

За паспортите - аз знам, че дипломатическата поща е два пъти годишно и затова се чака толкова. Вадила съм само пасаван.

# 168
Честита Нова Година и от мене, здрава и щастлива да е!

# 169
Добро утро,някой има ли впечатления от индор воден парк,тип коко шератон или грейт улф лодж?

# 170
Добро утро,някой има ли впечатления от индор воден парк,тип коко шератон или грейт улф лодж?

Не сме ходили, но съм чувлаа само положителни отзиви. В МН са много популярни Уисконсин Делс и едни нов, който направиха в града. Казват познати, че за деца било супер.

# 171
Успешна и здрава нова година на всички, честити минали и бъдещи рождени, имени и всякакви дни ви желая.  Simple Smile

# 172
  • У дома
Честита Нова Година!

# 173
А някой да има или да е чул нещо добро за "sleep number beds" (вид adjustable, с две chambers)??  Има други видове adjustables, но това ме интересува в момента. 

# 174
  • usa
честита нова година на всички! много здраве и късмет през 2009 ви желая!

чувала съм, че е весело. недалеч от нас откриха нов грейт уолф, но не сме ходили поради затруднението ни да преглътнем цена от $350 и нагоре за една вечер.

# 175
миз,кога ще се знае за кръстоносците?
мерси за парка, изглежда весело,чудех се дали не е по-голяма лудница отколкото моята нервна с-ма е склонна да преживее; тук в ГУЛ има и за 150/нощ инкл пасове за парка за 4 души,мислех го като подарък за рд на глезанка търкаланка; в шератон 1дн.пас е 15 кинта/човек без спане(което аз предпочитам че е на 2 екзита от нас),та не е тотално безобразно.

# 176
Самуил на Кейси има РД. Наздраве! Само да ви радва!!!

# 177
  • usa
миз,кога ще се знае за кръстоносците?
мерси за парка, изглежда весело,чудех се дали не е по-голяма лудница отколкото моята нервна с-ма е склонна да преживее; тук в ГУЛ има и за 150/нощ инкл пасове за парка за 4 души,мислех го като подарък за рд на глезанка търкаланка; в шератон 1дн.пас е 15 кинта/човек без спане(което аз предпочитам че е на 2 екзита от нас),та не е тотално безобразно.

в грей уолф-а не пускат само за водния парк, само за гости на хотела е. пускат диъли, но само за през седмицата, не ни урежда.
кръстоносците  ще ни информират дали ни одобряват чак към средата на март. до 16 този месец трябва да им предадем окончателния вариант на апликейшъна(албена още не си е написала нейната част, но си е нейна отговорност, ако иска да ходи в училището, да си се организира и да си го пише...), в края на месеца е интервюто и после ще си гризем ноктите до средата на март.

честит рожден ден на кейсин самуил! здрав, весел и палав да е! 

# 178
Честита Нова Година, мили момичета! Нека ви донесе много здраве и щастливи мигове и да ви се сбъднат мечтите! Hug

Има ли някой от вас, който се занимава с HR, че искам да се консултирам за един проблем?

Winx, da:) Но главно с бенефитс не с лейбър стъф. Пиши на лични ако мога да помогна с нещо.

В нашта къща беше истински празник тъй като успяхме да убедим Мила че не е редно да посреща новата година крива:) Дано така да ни вурви на спокойно и доволно бебе:)

# 179
Кейси, да ви е живо и здраво хубавото момченце!

Искам помощ да разнищя една мистерия - мистерията на памучните лонг слийв т-шъртове от Гап. Колкото съм купила, правят дупки и пускат бримки точно отпред по средата, под пъпа. Защо?!??!

Общи условия

Активация на акаунт