Бързо ли мина вашата бременност?

• 8 573
  • 144
  •   1
Отговори
# 60
Бавно ми мина само последният месец.Понеже знаех предварително датата, на която ще родя и ми се стори цяла вечност  Crazy

# 61
Бавно ми мина само последният месец.Понеже знаех предварително датата, на която ще родя и ми се стори цяла вечност  Crazy
И при мен така, въпреки че не знаех кога точно ще родя, но много ми тежеше вече, а и този кръст...   А до шестия месец даже не усетих как мина времето.

# 62
Докато осъзная, че съм бременна родих. Бавно беше само последните дни, защото нямах търпение да се срещнем с бебо.
Peace
Кога минаха и още 2год. newsm78
[/color]

# 63
  • София
До 8-ия месец, дори началото на 9 минаха неусетно  newsm03 Последните седмици обаче, направо ще полудея  ooooh! Като капак на всичко, получих и някакъв обрив по корема и цялото тяло - няма спане! Даже преносвам, макар и с 1 ден ми се струва много. Имам чувството, че никога няма да родя  Crazy

# 64
  • София
Много бързо,даже имам чувството,че не можах да й се наситя,но сега след като се роди синът ми,направо няма спирка това време.Кога се роди,а след някой друг месец и на работа трябва да се връщам!Ужас!

# 65
  • София
Бременността ми мина като миг и не само това, след месец сина ми става на годинка и тя мина така неусетно...

# 66
Ужасно бавно мина..

# 67
Мина ми нормално като всяко друго време. Беше изпълнена със страхотни моменти и трепетно очакване. Това е страхотен период. Дано и с втората бременност се чувствам така Heart Eyes

# 68
Отлетя... през погледа на вече 2 години мама.
Но докато бях бременна ми се струваше, че времето се влачи бавно - бавно, че киселините няма да имат край, че няма да мога скоро да влезна в нормални дрехи и т.н., но ето че на моменти отново мечтая за онзи период.

# 69
Бременноста ми мина много бързо,а да стане коремчето голямо и хоп Whistling

# 70
Бързо, само последните два месеца ми бяха по-тегави.
Сега, ако ме питаш ще предпочета да си седя бременна Laughing

# 71
  • София
Ами... и да, и не. Не по- бързо от всичкото друго време. И все пак не достатъчно бавно...

# 72
Първият път бавно.
...като войник зачерквах дните в календара.... Crazy
Вторят път не усетих как минаха....баси! Crazy

# 73
  • Там....където всичко е възможно ....
Първият път бавно.
...като войник зачерквах дните в календара.... Crazy
Вторят път не усетих как минаха....баси! Crazy
Това все едно аз съм го писала Mr. Green

# 74
Ходех си на работа, не усетих как отлетя времето.

И при мен беше така.

Леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт