Бързо ли мина вашата бременност?

• 8 573
  • 144
  •   1
Отговори
# 45
  • Временно
От сегашна позиция мина изключително бързо.Тогава обаче си мислех,че няма край,особено като преносвах. ooooh!
А още по-бързо тече времето слад като родих!

# 46
  • в илюзия
Много бързо мина , а сега след като родих пак бързо минава

# 47
Ами аз като се замисля...
...я карам доста тежко(повръщам по няколко пъти на ден),обаче така и не разбрах кога минаха 7 месеца.
Ама тя бебка като ме ритка по цял ден,аз така и се радвам,че забравям всички лоши неща.
Та исках да кажа,че бързичко ми минава на мен бременността.

# 48
  • Канада
Първата ми бременност мина много бързо и имах време да се наслаждавам на всеки един миг.Втората обаче.............имах чувството,че бях бременна цяла вечност.Най вероятно,защото ми беше много трудно цяло лято в жегата да тичам след малкия по парковете,да се катеря по пързалки и катерушки и да го нося-цели 16 кила ooooh!

# 49
Изключително бързо. По-голямата част се падна лятото, скъсвах се да сменям рокли и потници  Flutter, ходех по разходки, после като застудя изгледах "Секса и града"  Mr. Green и ...бебето дойде. Heart Eyes

# 50
  • Пловдив
Мина , бързо , леко и безпроблемно.Сега тези последните дни минават по-бавно , защото нямам търпение да се срещна с бебка.Дай Боже и раждането да ми е толкова леко колкото цялата бременност  Praynig

# 51
 rrhh ,пожелавам ти леко раждане!  bouquet

# 52
Мина 9 месеца и една седмица беше, но се извъртя и ето утре се навършват 5 години от както свърши.  Laughing А сякаш беше вчера.

# 53
  • в шоки-land
втората и3общо не я усетих.....

# 54
  • Бургас
Мина страшно бързо и неусетно.
Може би защото бях на работа до последно.

# 55
Ходех си на работа, не усетих как отлетя времето.
И аз така.
Даже последния месец го изкарах хочти спеейки.
Толкова ми се спеше,че ходех и спях.

# 56
  • София
Докато осъзная, че съм бременна родих. Бавно беше само последните дни, защото нямах търпение да се срещнем с бебо.

# 57
Да Peaceсравнително бързо ми минаха 8 месеца Thinking

# 58
Изкарах много лека и приятна бременност - определено мина бързо...   Peace  Обаче, сега зимата, с прохождащо дете, имам усещане, че не минава....  ooooh!

# 59
Минаха си като нормални девет месеца - ходех си на работа, ходех на консултации, ходех на купони.... И така си минаха. Виж, втората ми бременност мина много бързо - покрай заниманията с шестмесечната ми дъщеря, нейното захранване, прохождане, проговаряне, почти не забелязах как е дошъл моментът да се роди и синът ми!
След като се родиха децата обаче, времето направо лети. Как се изнизаха осем години, така и не разбрах. Да му се не види!

Общи условия

Активация на акаунт