Бързо ли мина вашата бременност?

• 8 573
  • 144
  •   1
Отговори
# 30
Бременността ми мина бързо, но сега времето направо лети. преди си мислех, че 2 години майчинство е много дълго време, а то ето половината мина неусетно!

# 31
Бременността ми мина много бавно. Имах чувството, че е не 9 месеца, а 9 години. Въобще не исках да съм бременна, исках направо да гушкам бебе. Сега, обаче, времето направо лети. Не мога да повярвам колко бързо ми порасна момчето.

# 32
обидно бързо  минаха и двете ми  бременности.
и бяха едни от най-хубавите периоди в живота ми. Simple Smile

# 33
И трите ми бременности ми минаха бьрзо.Аз ходех на работа до 45 дни преди раждане.След като си оставах в кьщи,все си намирах работа,с нещо да се занимавам.Излизах,контактувах с хора,ходех и на купони. Laughing

# 34
времето лети ли, лети Crazy

# 35
Много бавно ми минаха и двете бременности. Първия път работех до петия месец, а втория път до седмия. И въпреки това, тези девет месеца ми се струваха като цяла вечност. Сигурно защото със сина карах паталогична бременност, лежах за задържане и бях под голямо напрежение, с дъщеря ми пък повръщах до последно...

# 36
изкарах лека бременност и започна да ми тежи чак в средата на седмия месец, но въпреки това ми се стори като цяла вечност.

# 37
  • Sofia
Бавно ми мина моята бременност. Отначало все ми беше лошо и ми се спеше, после започна много да ми тежи....До последно си ходех на работа обаче.

# 38
Майка ми има една любима мисъл: "Дните са ужасно дълги, а годините летят!".
Това е моят отговор. Hug

# 39
  • София
Докато ходех на работа до 45-дневния болничен, времето ми мина страшно бързо! Когато останах вкъщи в средата на 8 месец, щях да се побъркам - дните и нощите едва се влачеха, молех се да родя по-рано от термина  Blush За мое облекчение родих 2 седмици преди термина Grinning

# 40
  • София
Майка ми има една любима мисъл: "Дните са ужасно дълги, а годините летят!".
Това е моят отговор. Hug
Много хубава мисъл  Heart Eyes Така е  Rolling Eyes
И въобще - интересна тема, с много противоположни отговори. Може би зависят и от това, дали е била лека или тежка бременността - не е едно и също да лежиш 9м и да си ходиш насам-натам.
За след това - видях, че някои хора са писали, че първата година след раждането им е минала бързо, на мен ми се видя много по-дълга, в сравнение с втората, примерно.  Crazy

# 41
И въобще - интересна тема, с много противоположни отговори. Може би зависят и от това, дали е била лека или тежка бременността - не е едно и също да лежиш 9м и да си ходиш насам-натам.

Първата ми бременност беше изключително лека, занимавах се с кандидат-студентски изпити, след което четене за изпити, непрекъснато бях в движение и времето летеше. Втората ми бременност беше с непрекъснати контракции , лежане по цял ден, при това бях сама, понеже мъжът ми пътува и въпреки това времето пак си летеше  Peace Въпрос на гледна точка  Hug

# 42
Първите 5 месеца минаха страшно бързо, защото бях студентка, после до края на осмия по-бавничко, защото бях на работа.
И деветия направо ми се стори като цяла вечност, а малката се роди точно на термина. Може би и защото бях трудно подвижна и не се чувствах комфортно с 16 кила отгоре като крайна сметка Simple Smile
Общо взето бързо мина Simple Smile
А сега ми се струва, че времето минава много бързо.

# 43
Мина ми бързо,а това е страхотен период от живота,въпреки че карах тежка бременност.

# 44
Мина много бързо ,освен последния 9-и месец.
определено Peace

Общи условия

Активация на акаунт