За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 104
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Дени двуетажно легло  newsm78 май имате някакви бъдещи планове и бъдещи очаквания аааа....  и дай снимка.
А ако се организира посещение на бар да кажете и тук, че ми се танцува и няма да откажа малко разкършване..супер идея.
Анна страхотни снимки да са ти живи и здрави двамата сладури пу-пу.

# 226
  • София
Само не знам как с едни 20 лева ще се справя, че като ви знам какви засукани питиета пиете  newsm78 Така, че или вино или водка  Crossing Arms

# 227
  • София
аууууу деничке, снимката ви е очарователна, нищо че от марто се вижда само малка част  Party
и килимът ви много ме впечатли (свежи, весели цветове  Peace)

здрави ли сте, деца и мами?

снимките на евка ме накараха да се смея, образ голям и къдрав е тя, как коса само, и каква любов  с бате... Heart Eyes

хайде, спорна да е седмицата пожелавам. ( и да покажа мийка: )

пс. благодаря за кафето, гичо, как са кифлите? (аз нали не меся и питам и питам с възхищение  Blush, но пък за сметка на това киселото зеле с ориз стана фантастично на фурна снощи, така че ....  hahaha)

# 228
Дени двуетажно легло  newsm78 май имате някакви бъдещи планове и бъдещи очаквания аааа....  и дай снимка.

Имаме, разбира се, че имаме бъдещи творчески планове... Но все още нямаме очаквания Simple Smile
Снимка ще дам като си го снимам мойто легло, че като пратих на Таня снимката от магазина тя каза да си избера друго. Но в стаята на Мартин като застанеш в най-далечния ъгъл обектива опира в обекта (който и да е обект от стаята), така че ще е трудно това със снимката... Simple Smile

# 229
Ва ни ла,  Hug за този сладък бонбон от мен. Ето и с кифлички да се почерпиш ( ама те по-скоро на питки мязат и да ти кажа машината ги меси  Mr. Green

Анна, страхотни деца имаш  Heart Eyes

# 230
  • София

снимките на евка ме накараха да се смея, образ голям и къдрав е тя, как коса само, и каква любов  с бате... Heart Eyes

Kaкто казва Стоянчо: "къдрава като баща си." Simple Smile

# 231
Гичо браво страхотно изглежда.
Ох, то стана обедно време така че, може и аз да се похваля с мойте произведения сега съм на вълна мъфини така че, има и сладки и солени  Embarassed

# 232
Еееееееееее, писна ми да си пия кафето без четиво от Люба, Аркова,  Ирка и ................
Олче, а ти къде се затри  newsm78
Ама, я се стягайте и сядайте да пишете  Naughty

Галюшка, много апетитно ти изглеждат мъфините   bouquet
Я, като сме го обърнали на кулинарен да питам, вашите деца как са с яденето и неяденето. Маги, като ми е на градина и си дойде, е все гладна и постоянно нещо има в устата. И като дойде време за вечеря, вече и се не ядат манджи, а все на мляко или плод налита (не че е лошо) Аз лично се отказах от режим когато е на градина. Там много енергия ли изразходва, ядене ли не и стига  newsm78

# 233
  • София
ииии галче, кажи откъде да си взема и аз форми за мъфини Thinking

гичо, питки, ама пак има нещо насреща...  Blush

# 234
Дени, с тази персоналната покана не мога да не дойда следващия път като организирате нощен клуб или каквото е там с танци. Само като решите информирайте отрано, че да мога да започна да си правя устата навреме.  Laughing А номинацията ти отсега е вписана в листата за 2009г, че в края трудно се сещаме какво е било в началото и няма да е зле да си се номинираме овреме! Аз си записвам!  Peace Че то с тоя "летния акъл", както се изразява Дидо, за къде съм.

Гичо, и аз не му диря на Ивко да се храни стриктно. Ако иска яде , яко иска не яде. И без това като гостува на свеки, там няма искам не искам - яде се до пръсване.

# 235
Ани, то май си има и предимства, че свеки е при мен. Че така я държа под око  Shocked иначе и ние ще сме като при вас. А къде са снимките от купона, а  Naughty

# 236
Дени, снимката ви е страхотна. Вземи покажи Марто преди да си го фризирала.
Анна, винаги съм се възхищавала на обичта между Евка и Мони. Много са готини.  Simple Smile Heart Eyes
А тези кифлички и особено мъфините изглеждат страхотно. За вторите съм се навила и аз да се пробвам да направя, но кога ли ще ми остане време...  newsm78
Честит рожден ден на патерици на Пепсън. Да е здрава, усмихната, обичана, лека бременност и едно хубаво и здраво бебче накрая.    bouquet
По повод въпроса с яденето - моето дяте хич не иска да яде, чак се притеснявам за него. Особено след гадния вирус, почти нищо не вкусва. Очите и така са хлътнали и е под 12 кг. Взех едни хомеопатични чудесии и пчелно млечице и се надявам скоро да проядем. Иначе преди като ходеше на градинка и винаги като я вземехме беше гладна, а госпожите и казваха, че се е нахранила. Аз и пуснах предната седмица кръвна картина и гърлен секрет и за в бъдеще смятам да го правя, че последните и изследвания не бяха много добри. Сегашната кръвна картина не е съвсем лоша, но ще видим какво ще каже педито. Ето защо за сега малко ще си поседим в къщи. Кой и как ще ни гледа не е много ясно, че нали нашата баба заминава за Сф на доктор и не се знае колко ще се проточи работата.
Най-много аз  да поработвам от дома. То и без това в момента в офиса е 14 градуса и с ръкавици дори съм зверски замръзнала.  cold Добре, че останаха две седмици и се изнасяме. /може и по рано, че се не издържа/
Хубав ден и спорна седмица от мен.  newsm10

# 237
Такааа.... да вземе моя милост да се разпише, че гледам сте се затъжили за мен!

Добър ден!
Днес ме обзе мания за експерименти... не, не в секса, не се тревожете - в кухнята!
Реших да направя сутрешната рецепта на Иван Звездев за пилешките крилца в мед. Никога преди не съм правила каквото и да е месо с мед и не знам дали капризният ми на вкусове съпруг ще го одобри. Люба ме увери, че става вкусно, тъй че съм обнадеждена.  Crazy

Гледам пак сте се забавлявали на срещата, но то си е в реда на нещата!
Аз бях застигната от Световната Финансова Криза и за това не успях да се класирам. Съпружеското тяло бе задържано на работа до късните часове на деня...
Не ми е известно що е това "Търновска царица" и има ли почва у нас, но се надявам да ме просветлите!
Неде, ти тия 20 лева за кога ги пазиш? Като дойде Ани от Шумен с духова музика да я посрещаш, а?  Mr. Green

Ванче, Миа от малка си е агресивна! Гледай как е хванала жирафа за гушата та чак са му се изцъклили очичките!  hahaha

Аз сложих детето да спи, сега е ред на простирането.... пък после като се наспи ще го водя в една негова дружка да поиграят, че не са се виждали от миналата година.

Хубав ден ви желая и много усмивки.

# 238
http://vbox7.com/play:1837140a
Поздрав за всички и персонално за Люба, белкем се засрами и се разпише и тя  Mr. Green
Аз ще ходя след малко да си прибирам детенце  Heart Eyes
Хайде по-късно ще досаждам пак  Wink

И в тая страница ме има през два поста  ooooh!

# 239
ААА Танче, недейте с духова музика, че купона съвсем ще спече! Виж може да е с любимата песен на Имар. Помислих че Гичо, точно нея я е лепнала, ама не би, затуй я слагам аз: http://vbox7.com/play:312c6a9f       Пък крилца с мед са си вкусотийка голяма!  Peace

Снимките утре, че днес цял ден засичаме касата. В началото имах да давам близо 2000, а сега го докарахме на +18 лева. Голямо забатачване е станало. Но грешката не се оказа в мен!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт