За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 099
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Привет на всички,

Знам, за бой съм. Не съм писала от хиляда и балканската. Обаче нещо съм зациклила здраво и не ми се пише хич. Тая криза ме окризи яко. Така се е закучило всичко, че нямам никакво настроение за каквото и да било. А и с кръста съм го закъсала, та се изнервям още повече.

Иначе слава на Бога децата засега са здрави, та поне те не ме притесняват.

Искам специално да честитя рождения ден на Ани с пожелание само за красиви преживявания през цялата година и от здраве да не се отърве.  Hug

Честит рожден ден и на Пепсън - здраве и късмет във всичко !  Flutter

Сиске, това с профилактиката си е важно, даже аз съм много притеснена, че на Явор не съм му правила кръвна картина от 3-годишна възраст.   Tired Незнам, защо така няма практика веднъж годишно поне да се прави задължителна ПКК и урина.

Иначе за кулинарията - браво на вас - красиво и вкусно. От тия мъфини ми потекоха лигите. Аз съм много зле откъм сладкиши, но откъм готвене считам, че съм доста добра. Особено по класическите ястия - сега имам такива пълнени чушки в нас, че... А трябва да отслабвам, трябва да спортувам, абе изобщо трябва!  Whistling

Айде целувки и когато изляза от дупката пак ще се включа  Wink

# 241
Е,нали знаете,че при персонално повикване се отзовавам веднага.......ама днес съм се "поразтекла" на дивана.....и само поривите на наскоро наспалия се мой син/който на прическа го докарва на бъдещ Айнщайн-надявам се и на акъл да го стигне Mr. Green/ме вадят от "разложението"...но имах тежка/откъм гостувания и семейни мероприятия /съботно-неделна "почивка"...та днес съм станала рано да си ошетам и да си подаря малко време/пък и до обед имах помощник поне за занимаването на Иво:един гостенин поизостанал от снощи-на години голям-ама на акъл-тамън като за дИването/...ама гледам май,ми свърши  подареното/от мен си/ .
Нещо,не виждам снимки от партите...или не сте били за показване? WinkИначе браво за ентусиазма...........и за детските и за готварските фотоси/май трябва да взема и аз да снимам вече-ама то у нас докато спретна нещо..и вече го няма......та трудно ще стане...освен да снимам във фурната,докато още пари/..а иначе снимките на дечковците са супер готини и много ми повдигат настроението PeaceПродължавайте в същия дух.....
За"Търновската царица" и аз от сабахлен се канех да питам. newsm78......ама ако е това/дето е постнала Ани/ повече не смея да питам...иначе може да се потръшкам и аз за някоя среща/ама не храня големи надежди/.....поне докато свеки е още в Бг,че официално има желание жената да гледа внуци....ама явно повредата е в мен/че съм проклета и не ги давам/
И още щях да пиша...........ама дИвчо много ме бие през пръстите...та спирам........ Heart Eyes Hug  bouquet

# 242
  • Пловдив
Привет и от мен, остаряла с още една година  Tired,
Благодаря ви много за пожеланията и най-вече че сте се сетили за мен    bouquet
Не знам как е при вас, но аз не съм винаги в настроение на рождения си ден, затова реших тази година да се взема в ръце и го посрещнах в Рим (сред всички градове където съм била, този ми е любим). Затова поканих сестра ми и си определих среща в Рим с още две приятелки от Белгия, така че повече не е нужно да разказвам, беше просто прекрасно, времето слънчево и топло, даже успях да се изкача и на купола на Св. Петър (~ 500 стъпала), само ако аз бях във форма щях и италианец да си намеря, но нищо догодина  Laughing
Сега ще ви покажа само две снимки, тъй като аз не ставам за показване, но обещавам да се поправя и да влеза във форма

http://shegunova.multiply.com/photos/album/50/Rome_January2009#23
http://shegunova.multiply.com/photos/album/50/Rome_January2009#11

Много хубави снимки разглеждам днес, много са пораснали децата, а за кулинарките няма да казвам нищо, само се депресирам аз с моите две леви ръце, браво момичета   bouquet

# 243
  • Велико Търново
Пепи,освен да съжалявам,че не съм ти нито сестра нито приятелка друго не ми остава Sad
Много хубаво си го била замислила,а това с италианеца е Crazy

Всички снимки,които видях са супер точно като моделите по тях.
Анна,вярно,че Евка баш е къдрава като Стоянчо Mr. Green

# 244
Привет и от мен, остаряла с още една година  Tired,

http://shegunova.multiply.com/photos/album/50/Rome_January2009#23
http://shegunova.multiply.com/photos/album/50/Rome_January2009#11

Много хубави снимки разглеждам днес, много са пораснали децата, а за кулинарките няма да казвам нищо, само се депресирам аз с моите две леви ръце, браво момичета   bouquet

Само ще кажа, че изглеждаш много добре. И идеята за празнуването в Рим е страхотна.

# 245
Пепсън, жестоки снимки! Искам и аз в Рим, искам да видя Колизеума, заедно с Ръсел Кроу в него (ама преди да почне да мре)!
Аз съм без дете (играе), без мъж (литка се от Варна към София) и без сили (бях на финес, оле, оле..за личност, приемаща спорта като поредица от разнообразни начинания (народни хора, езда, ориенталски и ирландски танци) и забавление, скучният фитнес си е направо постижение).
Приятна вечер от мен, отивам да се чудя дали да ям или да ръчкам детето да се прибира. Мъжа ще го ръчкам, след като се прибере жив и здрав.
До утре заран, след като видя Гичо какво ще сервира. Simple Smile

# 246
Аз прочетох предишната страница. Галя, много ми харесаха солените ти мъфини. Как ми се приядоха...
Мен нещо ме майтапят за кулинарните ми способности напоследък. На Нова Година всяко едно от яденетата беше изкритикувано подобаващо. И накрая като попитах - защо изобщо ги ядеш ми отговориха - ми хубави са.
Оцелях след днешния ден с Криси и Ема в къщи смятам да лягам.
Гичо, хайде попиши, че ще отиде темата на 2-ра страница...

# 247
Аз да дописвам, а разни  госожици (пак почвам поименно) като Олчето, Ирка, Катя и .............. ще си стоят без работа  Naughty ааааааааа
Пепсън, какво не си харесваш. Аз пък много си те одобрявам и ако вземеш и детенце да ни покажеш, цена няма да имаш.  Hug
Дени, не така бе жена, че някой сме без мъже (и то за дълго)  Mr. Green
 Абе, аз за закуска не знам дали да сервирам, ама нещо преспивателно (както казва свеки), че белкем стане в темата навалица

# 248
  • София

Заповядайте, закуска, кафе, чай - кой каквото обича.
И ви пожелавам по един такъв помощник с каквото и да се захванете днес.

Лек и слънчев ден

# 249
  • София
Здравейте!Недка хубаво е разстелила масата,а аз трябва да работя,но реших да внеса малко яснота по въпроса за царицата.
 Тази песен е любимата на мъжа ми.И понеже все на кръчма обичаме да си ходим,рядко стигаме до баровете.Но една вечер решихме след кръчмата да отидем и на бар и да потанцуваме.Обаче моя си беше създал приказно настроение още от кръчмата.И влизаме в бара,сядаме,пийваме и си танцуваме и по едно време моичкия отива при DJ,след което се връща сърдит.Аз го питам какво става,а той"Нямал моля ти се Търновска царица!"И аз му казах да си седне на задника и да си пие пиенето и да види къде се намира и да не чака да играе хоро насред бара.Обаче моя не миряса.Явно и на DJ му писна и за моя голяма изненада след 40мин целия бар се огласяше от въпросната песен и всички бяха се хванали на хоро.От тогава не съм повторила да отида със скъпия на дискотека,защото програмата ми е ясна,а знам,че не всички DJ са така отзивчиви като първия.
 И аз искам в Рим Simple Smile,може ли една форумска среща да си направим там,поне ще имам оправдание да пътувам сама,та може и с някой италианец да се уредя.

# 250
  • София
Аз да дописвам, а разни  госожици (пак почвам поименно) като Олчето, Ирка, Катя и .............. ще си стоят без работа  Naughty ааааааааа

Аз след тези "госожици" не се разпознавам някак си, че ако ме видиш как раста на тумбак и предизвиквам гравитацията, лошо ще ти стане. А пък как съм "останала без работа" е друга тема. Там вече си патя от главата си. Че всички ме карат вече да почивам, аз колкото повече напредвам, явно по - инатеста и безотговорна ставам  Embarassed и не ми се разделя със социалния живот.
И по другите теми не мога да взема чинно становище, не че някой ме пита или кани де  Laughing - за срещи и пиене не съм, да не говорим пък за танци и Търновски царици Crazy, остава ми да си седя на д****то и да чакам заветната пролет.

Ванилка, шейна и аз не успях да намеря на наследника тази зима, т.е. не успях да поръчам онлайн, а имах 2- 3 страхотни варианти, но за сметка на това в неделя видях, че в Хиполенд има голям избор. Сега остава и сняг да има и направо ще заспи. Mr. Green

# 251
Имарче,аз на Априлци останах с впечатление че на теб ти е любима тая песен! Искам и аз на бар с мъжа ти! Голямо шоу ще е на бар да ударим едно право хоро!  Laughing
Пепи, при теб колко слънчево е било на рождения ти ден, а при мен си беше баш зима и то само за един ден! А Хриси на кого я остави, докато беше в Рим? много оригинални идеи за изкарване на РД имаш!  Peace

# 252
След обилната закуска на Недка и прекрасната разходка из Рим не можах да се стърпя да не пиша, и да похваля също така и Дени за ентусиазма да посети фитнеса, (които само да ви кажа под секрет се намира пред блока й) - поздравления.
Радвам се, че са ви харесали и мъфините ми - нещо взех много често да ги правя и не знам дали няма да се закръглим още и лятото да не ставаме за показ та ще се спирам...макар че обожавам да правя сладкиши, виж по основното хич ме няма там се оправя мъж ми така де трябва да има баланс.
За темата за храненето - да споделя и аз че, Мариса яде неща които иска, избира си ги навид, не знам но по някога ми е много трудно с това ядене, оставям я да гладува, но тогава почва да рови за бисквити и шоколад и като няма евентуално ще хапне нещо друго и най-вече кис. мляко защото такова има винаги в хладилника и няма начин като го отвори да не го види и отказва манджите, но пък има дни в които си яде каквото и дадеш и не проявява капризи...абе близнаци все едно си имам две деца.
Тази сутрин беше на вълна Тати, той да я облича, обува, да и прави косата (е с това хим не се справи), но пък тя пищи все едно я коля само като посегна към нея и бяга от мене става ми гадно на моменти, но пък така се оправих на спокойстие...шегувахме се с баща й, че ако продължи повече време това й настроение той ще избяга от нас... Laughing
Хайде усмихнат ден от мене, че го пиша това от ранна сутрин...

# 253
  • София
Ани, поради умишленото ми не-сядане през почивните дни на компа, пропуснах да ти честитя рождения ден... Сега, като видях, че си писала и ми стана чак неудобно. Embarassed

Приеми моите най - искрени пожелания за много щастие, любов, удовлетворение и намерен смисъл във всеки иден ден, във всичко, с което се захващаш!

Пепи, Ч.Р.Д и на теб!  bouquet

# 254
Здравейте, момичета!
Михайлова, страхотна закуска си ни поднесла   bouquet Много ти е готин помощникът  Heart Eyes Hug

Аз след тези "госожици" не се разпознавам някак си, че ако ме видиш как раста на тумбак и предизвиквам гравитацията, лошо ще ти стане.

Първо, аз съм те виждела и изглеждаш завидно добре  Hug.  Второ почни да се пазиш и почиваш, че носиш отговорност за още едно малко, сладко същество  Heart Eyes  Naughty
А Мимозата, къде изчезна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт