Знам, за бой съм. Не съм писала от хиляда и балканската. Обаче нещо съм зациклила здраво и не ми се пише хич. Тая криза ме окризи яко. Така се е закучило всичко, че нямам никакво настроение за каквото и да било. А и с кръста съм го закъсала, та се изнервям още повече.
Иначе слава на Бога децата засега са здрави, та поне те не ме притесняват.
Искам специално да честитя рождения ден на Ани с пожелание само за красиви преживявания през цялата година и от здраве да не се отърве.
Честит рожден ден и на Пепсън - здраве и късмет във всичко !

Сиске, това с профилактиката си е важно, даже аз съм много притеснена, че на Явор не съм му правила кръвна картина от 3-годишна възраст.
Незнам, защо така няма практика веднъж годишно поне да се прави задължителна ПКК и урина.Иначе за кулинарията - браво на вас - красиво и вкусно. От тия мъфини ми потекоха лигите. Аз съм много зле откъм сладкиши, но откъм готвене считам, че съм доста добра. Особено по класическите ястия - сега имам такива пълнени чушки в нас, че... А трябва да отслабвам, трябва да спортувам, абе изобщо трябва!

Айде целувки и когато изляза от дупката пак ще се включа

Продължавайте в същия дух.....
......ама ако е това/дето е постнала Ани/ повече не смея да питам...иначе може да се потръшкам и аз за някоя среща/ама не храня големи надежди/.....поне докато свеки е още в Бг,че официално има желание жената да гледа внуци....ама явно повредата е в мен/че съм проклета и не ги давам/

ааааааааа