За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 322
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • София
eЙ, НЕДЕЕЕ, леко със закуските, че както със се разяла тази зима.... (очудвам се, че ми стават дрехите още...)

благодаря за разходката до Рим, чудесна идея за РД!
и на патерица ЧРД на Ани и Пепи!  bouquet
олче, то снегът ще се стопи май докато се наканя аз... направо догодина на планина и да кара ски Мийка, хахахах  Embarassed

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 11:21 от ва ни ла

# 256
Здравейте и от мен!

Гичо, аз хич не седя без работа, а работата ми идва в повече  Sad, но спряавям се де, за сега.

Честит рожден ден на патерици на Ани и Пепсън!

Мале, какви вкусотии сте показали, браво! Сега май ще се наложи да посетя готварския и да си направя и аз нещо такова.

Ето да ви покажа моето коремче от миналата седмица http://media.snimka.bg/1871/009998247-big.jpg
http://media.snimka.bg/1871/009998264-big.jpg
http://media.snimka.bg/1871/009998270-big.jpg

Приятен ден!

# 257
  • София
ми то в анфас не се види нищо , бре , кате... Crazy Heart Eyes

# 258
Ама, Кате ние нали ти видяхме трапезата за Коледа, къде, къде си по-напред от мен в кулинарията   bouquet  А иначе, вече имам комплекс от вас, аз и без да чакам бебе си имам такъв корем   #Crazy  Няма да паказвам, че ме е срам  Embarassed  Много добре изглеждаш и се надявам и така да се чувстваш  Hug  Дай да видим и децата  Heart Eyes

# 259
Гичо и аз се комплексирах. Моето коремче е дори по-голямо.  Embarassed  Embarassed  Embarassed Уж работя по-въпроса за смъкването, но ще видим, като дойде лятото как съм се справила /или несправила/.

# 260
Кате какво е туй коремче!? То и моето е толкова!  Joy Лелеее! Ама знам си аз че си елегантна мадама!
Благодаря на всички и за поздравите на патерица.
А сега слагам новата седмична програма и спешъли за Ръш и тичам да оправям един КА в данъчното:
1. Запознаване с частите на къщата и назоваването им - прозорче, коминче, вратичка.
Голяма и малка къщичка, голямо и малко куче, голяма и малка чинийка. В коя къща живее голямото куче, от коя паничка яде? А малкото?
2. Пате, пиле, коте, куче - да ги назовават, звукоподражават, кой къде живее
3. Рисуване на не изчистена крива - пушек
4. Песни за слушане и танци - за баба Марта бяха
Това е, търгвам!

# 261
Ехооо Simple Smile
Ние сме живи и почти здрави(Алекс е отново настинал ,след 4 дни на градина -сега е у дома).
Честито на всички именници, на Ани и Пепсън рождени дни-да сте живи и здрави и все по-щастливи!
Много хубави снимчици сте пуснали тези дни(и много вкусни също).Браво на Пепсън за красивият рожден ден който си е направила-ние всички тук само гледаме снимки,цъкаме с език и лекинко завиждаме Embarassed
Аз също съм зарибена по готварския и някой път ще пусна снимчици,макар че сладкишите хич не ми се получават.Менюто ми и за Коледа и за Нова година беше по идеи от там.Коледната ми пуйка беше по гръцки от рецепта на Смайли Simple Smile
Моето дете не мога да се оплача как се храни,само менюто му е малко бедно-готвено у дома почти не яде,а на градината всичко си изяжда.Докато беше болен почти не хапваше,но после така си наваксваше,че аз криех яденето за да не му стане лошо на стомахчето.Шоколад и сладко яде,но не прекалява и за това му е позволено.Супа има почти винаги у дома-заради него,а таткото вече като чуе супа и лошо му става Mr. Green
Много хубаво и уютничко звучат разказите ви за женските-мамини срещи и да знаете че много ме е яд че съм толкова далече.
Останете си със здраве и много целувки на децата Heart Eyes

# 262

Добро утро и хайде на кафето.............че то стана пладне а никой не е писал от вчера следобед-та още малко ще я търсим темата в архива...а не бива така NaughtyПък и да вземем да я изпишем вече тая и да пуска Олчето нова,че то ние подаръците от дядо Коледа вече ги почупихме....и само заглавието ни напомня за тях Laughing

# 263
Люба, мерси зе кафето!  Hug Голям избор тази сутрин Laughing Аз си вземам това най-черното и на-силното, че съм в едни няколко дена от месецът дето целият свят ми е крив #Crazy
Сутринта, като заведох Маги на градина ми казаха, че ще правят някакъв празник на 29 този месец. Ние ще бъдем Мини Маус   Joy Черна блуза имам, черен чорпогащник  нямам (аз преди Коледа обиколих София, Монтана и Берковица и не намерих, а ми трябваше за тоалета и за Нова Година  ooooh!) Оказа се, обаче че от толкова дрехи нямам червена рокля.  То в старите и неща може и да има нещо, но аз всичко съм раздала да се носи. А и голямата панделка ще ми е проблем, че съм една сръчна  Mr. Green Едно време имаше едни големи панделки, нали така беше модерно, но и майками не пази нищо Whistling Сега ще трябва да купя или да измайсторя някаква само за деня  #Crazy Но пък това да и е пробледът. Важното е, че имат децата  забавления и тя много си е харесала ролята Heart Eyes Отивам да преровя все пак старите кашони да видя какво ще открия.

# 264
Аничка Hug
За храненето имах съмнения,че не яде достатъчно и той е един беличък и прозрачен, та чак сини кръгове под очите има. Страхувах се да не е анемичен, но изследванията му са в норма. От два дни е с разстройство и му излизат алергични пъпки и сега е на диета. Докторката каза в краен случай да му дам Зиртек. От друго място чух, че това е антибиотик и по-добър вариант било Ериус. Попитах доки и ми каза че двете не са антибиотик и горе-долу само заглавията са им били различни.  Сега ще пада четене в мрежата, ако имам време за това. Иначе е добре, сега играе на чичо доктор с един докторски комплект. Като му омръзне ще въвеждам и Руменчо в детската програма от Ани.
Пепсън, и аз искам такъв рожден ден. Но само ще го сънувам. Поне засега.
Пак се убеждавам, че майските майки са големи кулинарки. Браво. Аз само преглеждам готварския форум, но рядко ми идва вдъхновението.
Кате и това ако е коремче на бременна... Моят корем и без да съм в твоето положение е в пъти повече. Иначе бързо ми идва ентусиазъм и още по-бързо изчезва. Купих книгата на Дюкан, триците си стоят в шкафа дори не съм ги отворила. Седя си вкъщи и се  оплаквам, без да предприема нищо. Но все пак да се похваля вече 3 ден не съм пушила.

# 265
Ръш, браво за цигарите  Hug Аз не съм пушила от 14.02.2005г. и съм супер щастлива, че ги спрях. На Маги ми се е налагало да давам и двете неща за алегрия, но нямам мнение кое какво е. Просто се доверих на моето педи.
Да ви кажа, че днес е Бабин ден (поне така се празнува в нашият край).  Поздравете бабите и майките си и да са ни живи и здрави. Ние с мойте се почерпихме с по вино и дърварска баница (с печени кори домашни на печката на дърва точени от бабето). А довечера и с по ракийка  Mr. Green

# 266
  • Плевен
Привет!
Честит Бабин ден и от нас!
Уважихме бабата днес на обяд, хапнахме, довечера ще пийнем  Mr. Green, но само двете с Тери.
Тук времето е само за сън и мързелуване..., а къщата ни плаче за подреждане, чистене и пр.

Кате много сладко , малко коремче. Дано имаш повечко време за почивка.

Хайде по едно капучино следобедно от мен

# 267
# 268
Честит бабин ден и от мен. Обадих се и на др Китанова да честитя, защото помогна на отрока да излезе на бял свят.
Гичо, аз също не пуших по време на бременността и докато кърмех, близо 3 години, но незнам защо ги почнах. По 2-3 на ден, но не искам детето да ме гледа такава. Маги към какво е алергична? Засега педито каза диета и в краен случай препарата. Люси и моята къща плаче за чистене. Сега пренареждам гардероби. Ани хубав купон, и винаги си на хорцето Peace

# 269
Ръш, правим едни страшни, постоянни кашлици който се повлияват само от препарати за алергия. Преди много им се връзвах и веднага исках да ги лекувам. Сега я има пак, но само нощем, оставих я без лечение, но не минава и май пак ще трябва да се взема нещо. Не знаем дали е алергия и ако я има, към какво е.
И аз поздравих моята помощничка в раждането   bouquet
Едно паяче пълзи по мен и не ми дава да пиша, така че до по късно  Hug

Ани, добър ден-ден си спретнала, ако ми кажеш, че си и пяла, евала    Peace
Ей, пак ме има 5 пъти на тази страница, ама направете ми забележка да се засрамя  Embarassed

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 18:15 от gi4o_pi4o

Общи условия

Активация на акаунт