Пускам ви малко снимки и от нас /за съжаление не са снежни, но забравих апарата, когато юнакът чистише снега пред входа днес с една мъничка лопатка, но много старателно/:
http://media.snimka.bg/1768/009791186.jpg - показва на какво се направил от многото бони, които е изял, не обръщайте внимание на действието в долната част на снимката.
http://media.snimka.bg/1768/009791190.jpg - едно усмихнато еленче с голяма коса
Празниците изкарахме добре, въпреки предпоставките за обратното - разни семейни проблеми имаше да го кажем накратко. "Тата-джудже" /наричан от другите деца незнайно защо дядо Коледа/ донесе много подаръци, като най-голямо внимание заслужи един комплект съдове за готвене и сервиране, с всичките му зеленчуци, продукти и др. подобни. Но откакто е дошла Коледа всяка вечер заспиваме с уговорки пак да има джудже на сутринта, така че наследникът определено не схвана защо не идва пустото му джудже всеки ден.
Говоренето както знаете не ни е силна страна, въпреки че последния месец имаме невероятен напредък. Поради тези ми притеснения отидохме на консултация с логопед - накратко там потвърдиха наличието на разминаване между етапа на развитие на разбирането като функция на мозъчната дейност /напълно нормално за възрастта с индикация и за по-напреднал етап - 3 год./ и развитието на производството, демек речта /изоставане около година/. Няма налична физиологична причина за това, дори напротив логопедката беше много учудена от начина му на държане, уменията и знанията, които показа в комбинация с развитието на речта му. Тя настоява да ходим два пъти седмично на терапия, но тук вече аз ударих на камък - целокупното роднинско войнство се юрна да ме убеждава как всичко му е наред на детето, мъжът ми категорично отказва и дума да издумам, така че все още съм в чуденка как да го убедя.
FY, това е ужасно прекарване на празниците и го знам от собствен опит - миналогодишния великден ни беше подобен. Дано всичко да е наред вече. Снимките на Виф нямах време да разгледам, но на Мимозата видях подаръка - да ти е честита и безаварийно да си я ползваш. Велизар е страшно чаровен, като му видя усмивката и ме зарежда страшно позитивно. Малките дами и те са красавици един път.
Утре живот и здраве Тото е на детска градина, а ние на работа, пък ще видим докъде ще я докараме този път.
Искрено се надявам новата година да донесе на всички ни най-вече здраве и повече положителни емоции, защото на мен лично завършека на старата определено ми дойде в повече. Лека вечер на всички!

Ти пак приличаш на студентка

, ама ни я показвай по-често
!
Гледам скъпия доста се се поизмил в извора на Афродита, обаче ти хич ли не докосна водата?
....че се бях уплашила от затишието тия дни 

, ох дано се оздравява вече, че тая зима цялата я изкара боледуваща.

е надеждата умира последна....за кво си дадох парите за тия курсове....да му се невиди)...да си я ползваш безаварийно и на хубави места да те вози, че да ги споделяш с нас после.
хей само ние работещите ли имаме време за форума...амаха...децата са големи вече могат и сами да се гледат за 10 мин. и да драснете по един ред...иначе ние двечките тук ще си умреме от скука, а чашата на Дени ще седи все така пълна щото няма да може да си я пие във вашата компания....