За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 128
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Велико Търново
Добро утро!Да ви почерпя виртуално кой с каквото иска по случай именния ден на Божа!Пожелавам и да ми е здрава и с късмет пък другото каквото дойде!
Честит празник и на другите именници,ако не се лъжа ванилкиното мило празнува CrazyНа всички желая здраве!

Кабранска,наляла ли си кокала или така ми се струва EmbarassedСъщност няма значение изглеждаш чудесно.За младежите дума няма да отварям,че знам ли кой чете-Ирке,къде си?

Снимки на Божа и Тери ще пусна довечера.
Галя,много добре изглеждате с Мариса.
ГУспоДжата Аркова се губи Sad

# 91
  • София
След такова подканяне от Дени и Галя, няма как да не напиша някой ред.
Първо:
Честита Нова Година, момичета! Желая ви много здраве, топлина и повече положителни емоции през 2009-та!

Честит имен ден на бъдещата кака Божа! Да е много щастливо дете!
Честито и на другите именници, ако има такива!
Мимоза, честита кола, наистина е бижу, а освен това ми е една от любимите марки Peace
Ние празниците ги изкарахме много добре - почивахме вкъщи, пътувахме малко, погостувахме (сега трябва да свалям малко кг, но ще го преживеем Simple Smile) Румката получи най-много подаръци, а вчера и днес не му се ходеше на ясла и само се пазари. Докога ще продължава това, не знам Rolling Eyes
Виф, много готина екскурзия сте си направили, искам и аз, ама кога ли ще се организираме newsm78
За съжаление нямах време да разгледам всички снимки, че и на работа имаме ограничение за някои сайтове, а вкъщи нещо не ми остава време за компа...
FY, дано всички проблеми с болести да са останали в старата година и тази само радости да имате  Simple Smile

# 92
Добрютро и от мен..или то вече си е направо за Добър ден...ама нали съм си сложила табу за "компютъродокосване" преди да съм разринала/не снега-кочинката/
Да са живи и здрави всички днешни именници и от късмет и любов да се не оттърват!
  bouquet
Сисе,не само съм поналяла/и то не на кокъл на а основно на задни части и корем,въпреки,че аз нямах против да ги трупна малко по нагоре и отпред Mr. Green/.......ама нали половинката е доволна/но явно все още не оценява факта,че това солено ще му излезе,че щом опрях до анцузите-явно наистина нищо друго не ме побира/
Ирка,да я издам си е тук.......ама нещо все се разминаваме с виждането/май повече е поради нашата несериозност и препълнената ни програма/-но обещавам тия дни да Ви изненадам с общи снимки/не много качествени,но достатъчно на брой /-да видите,че и сватовете не отстъпват по красота и чаровност;-)

# 93
  • София
Siska, да ти е жива и здрава именничката, много радост да ти носи!!!

# 94
Честит имен ден на Божа! Да е жива и здрава, да слуша и много да помага на мама като стане кака!

Честито и на другите именници!

Люба, твоите момчета са много елегантни!

Галя, много добре изглеждаш, Мариса също разбира се!

# 95
  • София
Честита Нова Година!Желая на всички здраве,щастие и верни приятели!
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица  Пастичка!Пожелавам ти да си здрава и каквото ти е на сърцето,това да ти е в ръцете!
 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОЖИДАРА!ПОЖЕЛАВАМЕ ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
 Мимоз,да си караш колата със здраве и скоро вече чакам да покажеш и една кокетна яхта!
Благодаря за хубавите снимки,които сте показали.Разходих се и до Гърция и на хубави деца се нарадвах!
Люба,много се надявах да си направим една среща на 3.01 в Пловдив,но поради лошото време,решихме да не се бавим  и да си хващаме пътя за София.И добре,че направихме така,защото пътя беше отврат,пътувахме три часа по непочистената магистрала и направо бях побесняла.
 Дени  Hug за среща съм винаги навита.Предлагам 16 януари към 19.00 часа на старото място.Ако има и други желаещи да се обаждат.Ако тогава не ви е удобно ,споделяйте да изберем друга вечер.

# 96
Честит имен ден на Божа и всички празнуващи.
Виф, страхотна екскурзия Peace Много добре изглеждаш. Hug
Малките госпожики и господа са сладури, а пък и майките са големи мадами  Peace
Мимозке, много стилно и красиво е бижуто. Дано и да е безаварийно. Едни приятели си купиха скоро Туарег и не могат да се нахвалят. Много са доволни. И на мен ми харесва марката. Бях си избрала ЕОСа за коледа, а мъжа ми се измъкна, че не съм уточнила за коя коледа точно Whistling. Не че скоро ще ме огрее, но все пак да си го има на ум. Wink
Честит имен ден на Сиска на патерици и рожденя ден на Пастичка също. Имаше още доста рожденни дни да честитя- Мимозка, Олче, Ирка.... Пожелавам ви толкова здраве, че да учудите медицината, толкова щастие, че да ви завидят ангелите и толкова любов, че да не може да я запише историята.  bouquet

# 97
За всички именници днес:
Нека само обич топли вашите очи,
нека слънцето огрява дните ви с лъчи,
здравето да ви е спътник всеки божи ден
аз ви пожелавам честит имен ден!

Аз пък ще ви разкажа една случка, която се случи скоро. Малко ме е срам и мислех да не я разказвам на никого. Но като се замисля, ми се прииска да споделя. Не знам дали ще успея да пресъздам ситуацията емоционално, но ще опитам. Става въпрос за това че понякога Ивко ме плаши колко правилно реагира в дадени ситуации и като голям човек точно. Преди няколко дни, го сложих да спи. Легна рано. И аз реших да си оползотворя времето с една онлайн игра. Играта е подобна на "Стани богат", но се завладяват територии и столици и Ивко ни е чувал и затова нарича играта "Столица". В стаята е почти тъмно, играя си аз , а той спи. Събужда се и както обикновено щом ме види и ми се радва: "мамооо" и ми се усмихва. И аз му се радвам, но не ставам да го прегърна или да отида при него както е нормално, ами продължавам да си играя, за да не загубя играта. (Игрите са кратки от по 10мин) Мисля си като си я изиграя ще отида при него. Той ми казва: Мамо, Ивко жаден, донеси водичка. Аз му отговарям: Добре мамо, ей сега ще ти донеса. Но не ставам. Той тактично поддържа разговора: в чашка, не в шишенце..... Добре мамо ,  в чашка ще ти донеса..., но пак не ставам. И той съвсем сериозно като голям човек ми се скара: А бе каква е тази Столица бе, каква е тази Столица, Ивко жаден, донеси водичка. И аз хем ми стана смешно, хем се стреснах малко, че съвсем правилно ми се скара. и продължи пак. А бе каква е тази Столица бе, донеси на Ивко водичка. И аз вече какво да правя скочих набързо пълня чашка с вода и му я давам. И пак седнах да си довърша играта. Напи се и ми казва: Ела вземи чашата , че сега Ивко като разлее, кой ще чисти!? Хем ми е смешно, хем се чудя как му ги ражда главата. Друг път по сто пъти повтарям как да постъпи, а сега сам ми нарежда  ooooh! За мой късмет тук вече играта свърши и аз отидох да взема чашата. Но той продължи да ми нарежда като шеф на некадърен служител: Сега вземи Ивко... Взех го и го седнахме на моето легло и той ми казва с най сериозния си тон: Точно така.  Имах чувството че в детето ми се е вселил някой възрастен човек. Затова побързах да го разсмея с нещо глупаво , за да видя детската му и невинна усмивка.  Party

П.П. Ето и няколко снимки от Новогодишната нощ: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321406&pid=9843195

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 16:28 от А н и

# 98
Честита нова година! желая на всички ви много здраве и късмет!  Kissing Heart
Честит имен ден на Божа и всички празнуващи! Желая ви много щастие и веселие! newsm51
Честито и на всички празнуващи, който съм изпуснала през последните  десетина дни    bouquet (поради неплащане на нета Embarassed)
Ще пиша повече като прочета.

# 99
  • София
Честит имен ден на всички именици, бъдете живи и здрави, това е най  важното, всичко останало се постига на една или друга цена. Весел и топъл  Rolling Eyes празник!

Ще ме извините за "настроението" от сутринта, но нещо хич не съм ентусиазирана, че ни върнаха 2 века назад покрай газовата одисея и се моля да не се разболеем с Вели... Дано всички други дечица да са здравички Praynig, че вечеее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 100
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ИВКО  БАНКОВ , ИВЧО КАБРАНСКИ,ЙОАНА,КАЛОЯН,ИВАЙЛА И ЗА МАМИТЕ ВАНИЛКА И ИВА(ако пропускам някого ,моля за извинение)Всички,които празнувате днес СЕ ЧУВСТВАЙТЕ СПЕЦИАЛНО ПОЗДРАВЕНИ ОТ НАС!
 И да почерпя за наше здраве-на синчето и мен

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 10:13 от imar

# 101
Честит имен ден на Иво на Люба, Ивко на Ани, Иван на Имар, Йоана на Смайли, Ивайла на Десиив, Калоян на Даниеле и на всички останали, които празнуват днес! Желая ви да сте здрави, весели и много щасливи!

# 102
Да са живи и здрави всичките ни днешни именници ....много да са обичани и много да обичат!

И да почерпим за здравето на нашия именник/който в момента е малко в немилост,след като вече имаме неоспорими доказателства за това кой е развалил на тати уредбата навръх НГ-оказа се,че във всяко от петте гнезда има поне по 3-4 CD-та/:
/може да е малко раничко да го сервирам това...ама времето навън май предразполага за по-солидно хапване и пийване от сабахлен...пък и газовата ситуация/

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 10:16 от Анонимен

# 103
Аз в момента черпя колегите с ето тези бонбонки, затова и на вас ви слагам такива виртуални: за здравето на моето момче. Подаръка му от мен е една хубава кукла, която прави доста неща, зависи къде я натиснеш. Иван толкова и се радва, че чак ми се прииска да му родя сестричка. Сега е с нея в яслата. Лелята му ме похвали за избора на подарък. Било нормално да се подаряват на момчетата кукли. А докато убедя Дидо за кукла, голям зор видях.  Grinning Та подаръка от него е друг. Но моя беше по оценен!  Mr. Green

Честит имен ден и на всички именници днес. Те били много. Аз мислех да ги изброя поименно, но да не пропусна някой, ще се въздържа. Да са им живи и здрави имената! Целувки от нас.

Олче, определено ни връщат назад. Но аз се надявам всичко да се размине скоро. Всичко пак е на политическа основа, а не толкова че има криза. Искат да свалят правителството. Да видим какво ще излезе накрая. Да се надяваме, че поне градините и яслите няма да бъдат засегнати. И режим на тока да няма!  Peace

# 104
  • София
дами,
благодаря за поздравите Simple Smile  Hug и нека сме усмихнати и лъчезарни винаги!

да почерпя за нашия тати,именик и рожденик, закръгли 30 вчера Simple Smile
водих го ето тук:
http://www.ratatuibg.com/ и препоръчвам това романтично местенце  Peace

Общи условия

Активация на акаунт