За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 135
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Честит Имен Ден на всички именници и малки и големи!
Благодаря ви за почерпките преди обедно добре ми усилиха апетита...ммм

Ани не виждам от какво толкова трябва да се срамуваш та да не искаш да разказваш на никой случката...аз очаквах някви странни неща да чета а не видях нищо такова в разказа ти. Детето и умно, будно и напълно нормално и няма от какво да се плашиш. Радвай му се! И да замисляй се по сериозно за сестричка, Ивко ще се радва много на компания, а и да може да учи някой на всичко което знае вече.  Laughing

Ей Ванче, честит рожденик -  местенцето е супер, чуден избор - много да те обича твоето момче!

# 106
Честит Имен Ден, Ивановци, Иванки, Ивайловци, Ивайли, Калояновци и хората покрай тях! Живи, здрави и щастливи! И Иви!

Дени  Hug за среща съм винаги навита.Предлагам 16 януари към 19.00 часа на старото място.Ако има и други желаещи да се обаждат.Ако тогава не ви е удобно ,споделяйте да изберем друга вечер.

Предлагаш и приемам. Но да уточним пак, че "старото място" е "Кривото" на НДК. Иначе ще се окажем без много "други желаещи". Освен ако не го преместим в "Рататуй"  Wink Пишете и Таня, дет се крие зад храста.  Mr. Green

# 107
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС !!! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА !!!

И аз не съм в настроение като Олчето, защото с тоя кучи студ просто не се издържа.

Целувки все пак  Wink

# 108
  • София
Честито на всички малки и големи именници днес!!! Много здраве и усмивки пожелаваме!

Дени  Hug за среща съм винаги навита.Предлагам 16 януари към 19.00 часа на старото място.Ако има и други желаещи да се обаждат.Ако тогава не ви е удобно ,споделяйте да изберем друга вечер.

Предлагаш и приемам. Но да уточним пак, че "старото място" е "Кривото" на НДК. Иначе ще се окажем без много "други желаещи". Освен ако не го преместим в "Рататуй"  Wink Пишете и Таня, дет се крие зад храста.  Mr. Green
И мен ме пишете, макар че е сигурно 50% че ще дойда. Ако не ми мине котка път...  Wink

# 109
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ bouquet
Пишете ме и мен за срещата. Като имам повече време ще се отчета. Сега съм на работа.
Лек ден Heart Eyes

# 110
УРА, пиша: Ива, Дени, Таня, Руми (50:50), Недка (обади се на приятел: Пейзи),
........, ..........., ..........., ..........., .........., ..........., ..........., ..........., .........., ..........., .........., ..........., ..........., ..........., (помощ от публиката).

Да попълним точките, е моя призив! Simple Smile

# 111

Честито на всички именяци! Желая им много здраве , късмет и щастие!

# 112
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА СИ НОСЯТ МНОГО ГОДИНИ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ!
Сватя,специално на теб ти желая освен всичко друго и скоро да пишеш в друга отчетна Hug

# 113
  • София
По повод газЪт, парното и най-вече липсата на гореща вода, което най-ме тормози, че горещатите вани са ми от малкото удоволствия, от които не се бях лишила, се сетих за оня виц, дето един циганин се оженил за французойка, но скоро след сватбата се развели. Недоумяващи, събратята от катуна го питали "Защо така, бе Хасане?", а той отговорил: "Изгоних я, много мръсна беше - всеки ден се къпеше".  Mr. Green

# 114
  • Varna
 Честит Имен ден вече май на патерица на Иванов;и Йордановци.
 Честит имен ден на Божа. Жива здрава да е.

# 115
Здравейте момичета,

обещах на Сиска снимки - Сисе, специално за теб от моето скиорче: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=327581&pid=9874371

За срещата с София, Руми ми писа, и съм командировка 13-15 ти - но ще опитам да дойда Wink

На именяците (на патерица) - да са живи и здрави, много щастливи и най-вече с гордост да носят и славят имената си!

Поздрави,
Ели Попова

# 116
Ели, много ти е сладко скиорчето. Ние края на този месец мислим да ходим на ски, но си мисля че Ивко не мога да го кача все още на ски. Кажи, имаш ли някакво инфо, каква е най ранната възраст на която можем да започнем да учим детето да кара ски?

# 117
  • София
Добро утро,
докато се наканя и те други се разписаха преди мен  Laughing
Ели, ще ми бъде приятно да се видим  Hug
Вчера тръгнах да пиша и нета ми се скапа та сега накратко.
Ние сме добре. Работа, градинка.... Стоян ме учудва с всеки изминал ден - говори все по добре.
А какъв началник е и как дава заповеди да не ви казвам. Има несподелена или по скоро отхвърлена любов в яслата и само ми се оплаква, че въпросната мома го бутала. Разучих аз нещата и вярно е така. Той ходел да сяда до нея тя не му давала и го бутала и той започвал да плаче. Представям си каква картинка са. А лятото сме излизали в квартала с момата и майка и и те се държаха за ръка и си играеха много. Дано му мине скоро и намери друг обект за обожание  Heart Eyes
Сега ви пускам малко снимки и ще бягам пак
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249980&pid=9831210
Лек ден  Hug
ПП Забравих, Пайзи е на линия за 16.

# 118
Добро утро!

Ели много е пораснал Никола и гледам добре се справя със ските!

Ани, ние мислим тази година (февруари ще ходим на почивка) да качваме Килиан на ски. В момента се оглеждаме за ски и ски-обувки. Килиан вече направи и сефтето на кънки на лед.

Лек и хубав ден!

# 119
Инна,честит рожден ден!Да си жива и здрава и все така работоспособна.....пък дано скоро се уредиш и с работа с повече свободно време/целогодишно/!

Общи условия

Активация на акаунт