За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 141
  • 290
  •   1
Отговори
# 135

Взех си изпита (поправка  Mr. Green) и сега се пазете, че тръгвам по пътищата на България  hahaha
Ина, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава и много, много щастлива !  bouquet Hug

Отивам да гледам снимки.
Болничките да оздравяват Praynig И ние сме от тях с кашлица, конюктивит и отит (отново  #Crazy)

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 16:51 от gi4o_pi4o

# 136
Здравейте момичета и за много години!  Wink
Мен пак липса ме гони ... Благодаря на всички ви за поздравленията и пожеланията към мен по повод остаряването ми с една година  Wink
Като подарък за РД в нощта срещу 02.01 от Ема получих повръщане на фонтани ... в следващите дни направи цистит, сериозно разстройство и явно доста силни болки в коремчето. Още е болна. Ходим по изследвания, сменяме лекарства. Явно е вирус и то пак гаден.
На първия работен ден, компътърът ми не тръгна (дъното изгърмяло) ... годишното ми приключване се проточи до днес.
Служебният ми скайп лепна вирус, който разпратих на всичките си служебни контакти  Rolling Eyes проявлението му е файл, който постоянно  пращам, с име "майка ти/ баща ти / сестра ти е гола, ха ха ха"
хич не ми беше весело, на мен обаче, като звъняха да ме питат какво е това  Sad
Дано това да е всичкото лошо и нататък годината да е добра. Главно без болести, пък другото...
Болните да оздравяват!
Здравите са се забавляват в снега!
Много хубави снимки на хубави и весели дечица видях. Да си призная, главно снимките разгледах, да си повдигна малко духа.
Много ми е хубаво, че има форум, като този. Много е хубаво, че ви има.   bouquet
Поздрав и от нас: http://media.snimka.bg/1824/009903291-big.jpg

# 137
  • Varna
   Ето ви кафенце в тази съботна работна сутрин  и наколко снимки от нас / така се гледат с батко и/
 http://media.snimka.bg/1798/009850806.jpg

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 08:41 от Inochka

# 138
Иночка, мерси за сутрешното кафе  Hug Аз си го пийнах с кеф и сипвам и по едно слетобедно, че снощи прекалих с купона и сега ми е едно  #Crazy
Разгледахме заедно с Маги снимките и се накефих на готини деца  Heart Eyes и родители  Mr. Green
Ето малко и от нас, но са с лошо качество

Ей, така ми минаха празниците, с много деца и усмивки. Има още, ама станаха много, утре пак!
Аз да ви кажа пак съм тъжна и на тръни, че Жоре утре тръгва пак  Cry

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 16:21 от gi4o_pi4o

# 139
И този комп нещо се сбагяса  #Cussing out Нищо не ми върви последно време с техниката.
Аз май сама ще си я изпиша тази страница.

# 140
Аз пак съм без мъж и настроението ми е такова  #2gunfire та по добре да не пиша и развалям темичката ни.
Но по едно малко мога да сипя  Mr. Green

# 141
  • София
гичо, и аз в отбора твоето настроение, но по други причини, та - ха здраве!
Не знам ти до кога ще броиш календара, аз - до март. Има още 48 дни  #Crazy

# 142
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,ГУСПОДЖО АРКОВА!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ВЛЮБЕНА И ВСИЧКИТЕ СИ МЕЧТИ ДА ГИ СБЪДНЕТЕ!ЕДНО СКРОМНО ПОДАРЪЧЕ ДА ВИ ПОМАГА В КЪЩНАТА РАБОТА Mr. Green

Руми,Гичо съжалявам,че сте останали без мъже.Моят е тук,обаче много ми липсва на мен пък бавачката Cryдано има Господ и скоро да се върне Praynig

Да не забравя да кажа,че Бетина от ден на ден става все по-чаровна,ама тя нали на мама прилича Crazy

Айде хубав ден от мен,че Божа иска мляко.

# 143
Сисе, какъв ден е днес? ГУСПОДЖА АРКОВА няма ли имен ден на 27.12? Или днес я привикваме на поправителен!?

# 144
Честито на днешните именици! Да са живи, здрави и да имат много късмет 2009г.  smile3525 baloni baloni
Ема вече е добре и всички сме по-спокойни.
Бягам да работя!

# 145
Честит имен ден на всички Тани, Татяни (и специално на г-жа Аркова-къде се губиш), всичко най-хубаво!
Много слаба активност през уикенда...не стигна четивото за кафето ми... Laughing
Катя какво стана с твойте болежки? Пиши как си? Почна ли работа?
Мами, много хубави снимки сте напускали такава радост е за мене да ги гледам как растат децичата ни...Мариса всеки ден ме изумява с все по сложни изречения, как смислено се включва в нашите разговори, на думите които знае и използва съвсем на място...ех...колко бързо тече това време.
За радост още не е влезнала във фазата Защо има ли връстници които вече питат защо...защо...защо?

Радвам се че Ема и вече добре, хайде и другите болнички да взимат пример. Съвещанието на шефовете свърши и ме затрупаха със задачки....оставям ви...Усмихната седмица на всички!

# 146
Честит имен ден всички празнуващи днес и най-вече на г-жа Аркова!

Галя, моите болежки минават, но не напълно - болката в таза остана, но не ме боли толкова. Също гледам да не се натоварвам много. Гаденето ми мина, даже съм качила 1 кг. Обаче все още повръщам от време на време  Sad. Започнах работа и за сега не ми тежи, а и Килиан е много щастлив, че има с кой да лудува. Мариса е много сладка както винаги. А този тротинет може ли да го кара и аз се замислям да купя на Килиан такъв като се затопли да си играе навън.

Вчера бяхме на разходка на едно замръзнало езеро във френската част на Швейцария. Ето малко снимки http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9955038.

Хубав ден!

# 147
Кате, снимките са разкошотия! А ти сериозно ли си бременна?!  Grinning

За радост още не е влезнала във фазата Защо има ли връстници които вече питат защо...защо...защо?

Има!  Laughing Особено като чета приказка и ако го хване защотната фаза .... ставам така  Crazy 

# 148
  • Varna
  Честит имен ден на Танчетата. Да са живи и здрави.
 Сиска- ще черпя, ше черпя.
 Кате, ние от есента я караме тротинетката. И страхотни снимки.

# 149
Кате страхотни снимки тия снимки дето си ходиш по леда направо изтръпвах честно да ти кажа, и си мислех, боже дано да не падне, че....пу-пу. Момчетата са разкошни, а снимките уникално ясни..красота направо да ти е кеф да ги гледаш пак и пак. А тротинетката е в един детски клуб (бяхме на детски рожден ден), и й показвах как става номера, но бързо загуби интерес, но може би лятото няма да е зле да кажа на някой да й купи за рождения ден  Mr. Green добра идея е. Радвам се че си поне малко по добре и можеш да работиш, че да нямаш проблеми.
Именичката няма ли да се разпише...какво става с тебе Танче!!!

Общи условия

Активация на акаунт