Отговори
# 120
Цецинко, честит рожден ден! Желая ти любов, здраве и щастие в големи дози!
За съжаление ме чакат да излизаме и нямам време да търся хубавия голям букет, който искам да ти подаря! Но си го представи огромен и от червени рози!

# 121
# 122
Честит рожден ден, Цеце! Желая ти много здраве, любов, късмет и сбъднати мечти!

# 123
Ха, сега, здрасти на всички!
Не съм влизала от три дни, та само оттук оттам ви попрочетох.
Весело посрещане на Новата година! Много положителни емоции не само утре, а и през цялата следваща година!
Ние ще сме си вкъщи, но ще посрещам гости, та пак не знам дали ще се добера през деня до компютъра.
Лека вечер, връщам се да ви чета, че да хвана нишката! Laughing

# 124
За малко и да не поздравя Цецето, леллееееее.....  Hug

ЦЕЦИ - Честит празник мила!
 Желая ТИ прекрасно отпразнуване вечерта и изпращане на тази изминала 1 година за теб, предполагам равносметката си си я направила вече. Радвай се на живота и на дребните неща!

Честит Рожден ден и на Ditta mother  Joy Живот и здраве да й дава "Онзи Горе"
Сега ви оставям,че незнам как са нещата и до кога ще спя Simple Smile

Просто АЗ - мерси за страхотния ти псот, липсваш ми много/ Филма, който си гледала и аз гледах, но останах разочарована много Cry

Лека вечер прекрасни жени.
А утре, нека последния ден на тази година изпратим подобаващо
/ щастливи, усмихнати, доволни и горди с това, че сме МАЙКИ НОЕМВРИЙКИ!

# 125
Ние се прибрахме преди малко.Мислех да си изтегля филма "Австралия" и да го гледам посред нощите,щом го хвалите Peace
Рени ами изпращам я даже всеки ден,нали ходя на работа. Просто не ми достигаха идеи как да я забавлявам,защото само вътре стои-от баба си и у нас и това е,нямаме си МОЛ-ове,не ходим много по гости и така. Та верно не съм вече 24 часа с нея,няма да се оплаквам.
Гале как е Никича? По-спокоен ли е?
Цеце ама ти баш за РД да се разболеееш....гости беше ли планувала за днес?
СЕМ не е писала,Скреч също-в Зимевица ли щеше да ходи,че не помня? Ванилия и тя и още се сещам...
Ще се мием и ще се гушакама с Ива пък когато заспи.Айде лека,може и да ви нагледам.

# 126
  • София
Когато снежинките тихичко падат в нощта,
когато декември изпраща последната вечер с тъга,
спомни си, че някой ти праща горещи привети в нощта
и устните тихо нашепват: Бъди най-щастлива на света!

Когато в Коледната вечер снегът примамливо блести,
когато свещите трептят, а виното искри,
в таз нощ излез навън, небето звездно погледни
и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми.

В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не те отмине,
с щастие и обич те дари!
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни.
От старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

Послучай Новата година моя поздрав приеми
и нека радости големи ти носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите твои в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма в сърцето място за тъга.

Момичета , обичам Ви!

# 127
  • някъде там
Катюшкааааа  hug развълнува ме благодаря ти  newsm51 нацункай Нинка

# 128
  • София
То човек затова не трябва много да се кани  Embarassed, хайде, няма да се оправдавам, а по-късно ще се включа, ако пак не успея-ще е утре  newsm47

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦЕЦЕ-ДА СИ ВИНАГИ ТАКА ОМАЙВАЩА ЖЕНА, НЕЖНА МАЙКА И ПРЕКРАСНА ПРИЯТЕЛКА /може и не в този ред  Laughing/.
Пожелавам ти ето такива подчинени

и такива фенове Wink

/едно е сигурно, за мъже никога няма да се скараме  Joy Joy Joy/

Целувам те много и бъди щастлива!

На много голяма патерица да поздравя отминалите ни празнуващи-рождените дни на Катюшка и Медхен, именните на Сончето, Стефчо на Жу и Стефания на Дес, на Хриската на Дес и Ицко на Роси /ако пропускам някой, ще се накажа   Rolling Eyes/.

Отивам да си подготвя малко от менюто за утре, че ще имаме гости, ще ви понагледам по-късно.

КатюшкаHug

# 129
  • някъде там
само аз си кисна тук, за това мисля да се оттегля  newsm46

най-вероятно утре няма да имам време да се включа, искам да ви пожелая весело посрещане на 2009, да сте с пълни джобчета, с усмивки на лицата и блясък в очите, от баницата да ви се падне най-най-желания от вас късмет

благодаря на всички вас, че споделихте моите радости и тревоги през тази година БЛАГОДАРЯ  newsm51 smile3525

# 130
  • София
Аз направих капамата и я сложих да се пече, направих и торта, опаковах един куп подаръци и седнах да видя има ли някой тук.
Рени, мерси за предложението за късметите, но една комшийка реши тя да прави баницата та ми отпадна този ангажимент - аз ще направя само една питка утре и това е  Wink
Катюша  Hug
Софи, дано и се размине на Таничка, ама как така веднага АБ щом има Т  newsm78 Това нещо не ми се връзва на мен. Нали точно с Т организмът се бори с вируса.
Дес, утре да снимаш сглобената торта  Simple Smile
Цеце, никакво боледуване. Давай яко водка и да се оправяш  Hug

Аз почти успях да отбия моя цицоман, мисля че до седмица ще сложа край и на този така мил период...чак не ми се иска, обаче няма накъде вече.

И какво сега - викате утре вечер никакво червено, аз тъкмо си бях измислила тоалета...сега нанова. Поне полата е черна, та търпи вариации  Simple Smile
ПростоАз, идеята за йога ми допада и на мен, обаче няма на кой да оставя Стефан, а вечер и Таня, за да ходя.
Иначе съм много изнервена и това би ми се отразило доста разпускащо.

Стефан обича да си играе сам и е станал голям катерач - бута си столче до масата и от масата вече като го видя прав и ми става зле  Mr. Green

Предполагам, че утре ще имам време да се включа за последно за тази година, а сега лека нощ   bouquet

# 131
  • София
Хелоу!

Мисля, че със Зубровката и червеното винце успях здраво да настъпя вируса, мамка му. Сега се чувствам много по-добре, надявам се утре да се събудя в прекрасно здраве.

Получих много хубави подаръци за РД-то, от които най-много се зарадвах на новия ми суперудобен стол за РС-то  Whistling Сега като му заседна, няма оттърване от мен  Laughing

Аз утре съм си тук, така че пожеланията ще си ги отправя вечерта.

За червеното не се притеснявайте толкова - китайската нова година настъпва чак февруари месец, нема страшно. А и биковете, противно на възприетото мнение за червеното, все пак виждат в черно-бяло, тъй че много-много не му придиряйте, ами слагайте секси гащичките и тоалетите и нападайте утре  Laughing

Благодаря още веднъж за пожеланията, целия ден си ги чета и така наистина бяхте част от празника ми  Hug Тортата стана нечовешки вкусна, макар че блатът не се получи много, нещо обърках реда на проуктите /малко се оказахме изгубени в превода  Laughing/, ама карай. Много мъчно ми стана, защото Таш идвала до в къщи да ме поздрави, пък аз съм спяла с Васето и ми беше изключен телефона  Sad Таш, искам си подаръка!!!  Joy Има половин торта за доизяждане, да знаеш!!! Hug  А ти пък къде ме сложи до тия малокалибрени австралийци  Joy Може да са богове в музиката, ама не са мой тип мъже. То аз и на Шумахер съм доживотен фен, но като мъж не ме привлича. Айде да не се оправдавам повече  Wink

Голямо ядене му ударихме тая вечер, аз бях приготвила само рибни неща, уж по-лека храна, пък не мога да дишам от преяждане. А утре майка ми пристига със свинските пържоли и подобни блажни изстъпления  ooooh! Ще се мре  Laughing На Васильовден на 1-ви  ще караме само на салати, че ще изпукаме.

Хайде лека нощ, утре рано запрятайте ръкавите, кой каквото ще готви, да готви до обед, че да имате време да съберете сили за вечерта. Аз утре имам да извъртя само баницата с късметите уж, ама като се знам какъв съм диктатор в кухнята, сигурно няма да я оставя майка ми сама да се оправя. Няма угодия.

Желая ви да се събудите в прекрасно настроение и да успеете да го запазите такова до края на празника!

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 00:39 от Цецето

# 132
Добро Утро
       Вчера в 20.00 отидох в Кауфланд за да се сборя с тълпата пазаруващи - слава Богу - само парикинга бе пълен,за разлика от по-ранните часове,когато паркираните автомобили излизаха доста извън него.Та напазарувах ... почти всичко необходимо и сега запретвам ръкави! След вчерашния разтоварващ ден съм -1кг и сега мога да сготвя много калорични неща за новогодишната трапеза...но задължително остават здравословни! Simple Smile   chef
       Да ви кажжа колко съм щастлива - сдобих се с координати на приятелка на мама,с която за загубили връзка преди ... 40г ... направо се маскирах на "Имаш Поща" сега ще и ги подаря!  Flutter  Heart Eyes
      Жу - и аз не знам дали ще имам време след НГ,защото ще се местим в новата къща и там майка може би няма да идва толкова често да ми помага...но тук се плаща при посещение еднократно и ще се пробвам да откъсвам по малко време в 19ч вечер - ще оставям милото да я приспива...мисля че му е време да се включва и той  Twisted Evil , ако не иска да стана толкова нервна че да го принудя със сила  Joy
Целувам ви и до после

# 133
Добро утро, маминки!

Цецинко, благодаря ти за пожеланието  bouquet Застигна ме и днес станах с усмивка и прекрасно настроение  Heart Eyes

Катюшке, много мило пожелание  Heart Eyes

Аз може би няма да имам друга възможност , затова искам да ви пожелая:

Весело изпращане на Старата и посрещане на Новата година!
Нека помним само хубавите мигове от Старата година!
Нека се поучим от грешките си , сторени през нея!
Нека новата година бъде по-добра за всички ни!
И дано всички ние се заразим от нейния дух и станем поне мъничко по-добри!
Пожелавам на всички ви да бъдете много здрави, както и всички членове на семействата ви!
Да бъдете винаги усмихнати, весели и жизнерадостни!
Да има много любов навсякъде около вас!
И да дарявате с много обич и нежност всички, които се нуждаят от тях!

П.п; Мамчета, искам да споделя нещо с вас, което една мама в една друга тема пусна. Страшно ме очарова. Дано ви хареса!

http://www.sibir.bg/index.php?page=videoAlbumPreview&albID=7 … 09&similars=6

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 10:29 от Роси_

# 134
Желая ви от сърце весело посрещане на Новата година!Нека изпратим старата и да вземем от нея само най-хубавите ни моменти!Нека всички лоши неща,разправии,обиди останат в миналото и дори спомен да не пазим от тях!

Нямам никакво време,след малко изчезваме!Ще се видим чааааааак догодина  Laughing  Hug

Общи условия

Активация на акаунт