Отговори
# 105
  • София
Ох,тая вечер съм самичка и какво ще се правим с Ива не знам,кажете ми как да го забавлявам това дете Outta Joint Тясно и е вкъщи и как да го компенсирам това? С каква игра/играчка да я забавлявам? Хем ми е изморено,хем искам да я занимавам,ох,ще се побъркаме зимата значи. Не се изморява навънка...
Няма ли някое по-големичко комшийско дете да го викнеш да си играят. От опит ти казвам, че каките над 5 години вършат идеална работа. Стефан го разнасят яко - то в блока само момиченца има, а момчетата са бебета и е голяма веселба. Като питай кой иска да му го оставя за малко и става борба. Играят си по 2-3 часа без проблем и не ме търсят мен изобщо.
Мале, ще ме убият вече  Mr. Green

# 106
Жу хубава идея си ми дала,ама в нашия блок са само бабички Tired Иначе веднага бих се сетила за тоя вариант,ама...

# 107
Цеце, Честит рожден ден!
Пожелавам ти всичкото здраве на този свят, цялото щастие във Вселената и живот изпълнен с радост, положителни емоции, шарен и волен като тези цветя и пеперуди, които са специално за ТЕБ!

Бъди специална и много ОБИЧАНА!

# 108
Честит Рожден ден Цеци!Бъди винаги много обичана,много усмихната и винаги вярваща,че утре е по-добър ден от днешния!

# 109
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦЕЦЕ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, И ПЪЛНА С ЛЮБОВ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ!

# 110
Цеци,да ти е Честит Празникът днес!Бъди здрава и много щастлива!

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 13:37 от Дес

# 111
  • някъде там
Жу включи си скайпа и ще ти пусна готови много яки късметчета Wink

# 112
  • някъде там
ЦЕЦЕ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪДИ ОБИЧАНА И РАЗДАВАЙ ЛЮБОВ
[/color][/size]

DITTA
да ти е жива и здрава майчицата  Hug

моя тУВалет за НГ е готов  smile3534

# 113
ЧЕОТИТ РОЖДЕН ДЕН ЦЕЦЕ!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ,МНОГО ОБИЧ И ЩАСТИЕ!!!

Момичета,много ми е кофти  Tired Снощи милото ми момиченце цяла нощ плачеше,мрънкаше,въртеше се и почти не спахме  Sad Заведох я сутринта при педи,че и се запуши нослето,но се оказа,че и гърлото и  е червено  Sad За щастие поне за сега няма Т,дано и да не вдига  Praynig Педи каза,ако вдигне да давам АБ  Sad Но нослето и е доста запушено и не знам как ще се оправяме с него,че не ми дава да впръсквам в него от соления разтвор  Tired Уффф,много ми е криво,това и е първото боледуване.Имала е 1-2 пъти хремичка,но от зъби.
Спирам за сега,че се събуди и да я видя как е.

# 114

Здравейте момичета!
Бакшиша и Ная е така - добре е уж,ама носа и е запушен и аз капя Виброцил и пръскам Стеримар...но за жалост ни влачи вече 8дни и няма оправия.
Дес малките са страхотна комбина - принцесите на мама!На първата снимка дето видях много се смях,че имаме същите играчки с Ная - прахосмукачка и дъска за писане Simple Smile Явно вкус еднакъв
Цеце направо ти завиждам благородно за това,че Василия гледа филмчета в леглото...Ная я научих само на крачола да ми виси Sad
Сладурче на Ная и взех мишки и много им се кефи - лесни са за гледане и не живеят много...(2г) за алергени - нищо не са ми казали,но аз съм и на мнение,че колкото по-стерилно - толкова по-опасно...
ЛейдиБейбиии Simple Smile да нацелуваш на куклата бебешкото дупенце от мен!
Лилчо...бая сте се забравили с МЦ Simple Smile
Снимчице - благодаря ти за съвета за рибката! На НГ ще сме у приятели и се разбрахме аз да занеса риба и здравословен сладкиш,та ще и сложа естрагонче този път! И костура задължително ще го пробваме...да видим този път Мъжо на какво ще го оприличи Simple Smile
Галенце ... и Ная има такива моменти,но не постоянно.Напримр когато и избиваха 3 кътника наведнъж - така беше.Благодаря ти за Австралията - непременно ще го гледам. Аз пък да кажа,че ходихме на Денят в който Земята спря ... и нещо останах малко разочарована.Може би очакавх повечко
renyto и аз го чух това за червения цвят и годината на Бика.Чух още,че трябвало да се подарява на домакините 2 мандарини. (забравох защо но мога да проверя...нещо за благополучието)  и също,че е хубаво в новогодишната нощ да се носи някаква брошка или орнамент с бик. Аз купих на майка и на Милото по един ключудържател с бик. (не че съм суеверна,ама ей така за настроение)
Пожелавам скорошно оздравяване на всички малки калпазанковци,вкл. и на мойто!
Благодаря на всички за прекрасните думи по адрес на мойто слънчице! Щастливам съм,че отношенията в нашата групичка са ... такива каквито са,че децата ни са... такива - прекрасни и будни и толкова много обичани  Hug

За мен какво да ви кажа... още си оправям килограмите от 4-те тежки вечери около Kоледа...малко прекалих - признавам.Днес си ударих един разтоварващ ден за да не стане така да не се вмъкна в новогодишните одежди,които ... са стари - в нищо ново не успях да се скипря,ама нали ще сме и на домашно,та не се жалвам особено.
       Относно излизането навън - всеки ден задължително излиаме от вкъщи от 10 до 13ч - обикаляме при приятели и по магазините. Не я извеждам с количката,но от тук-до там се събира 20-30мин да е на въздух.
За това как я занимавам... ходим от стая в стая,понеже в една и писва. Играчките и седят в няколко кашона и всеки ден и вадя различен.Танцуваме по 20-тина мин,което на мен ми е чист фитнес и обикновено преди да започнем се събличам само по тениска.Рисуваме заедно на дъската за писане.Строим с конструктура,и гледаме мишките,въргаляме се на спалнята по 30мин и се боричкаме. После вадя книжките и започваме да се изпитваме кое какво е и как вика - там отиват още 30мин... и като включим спане по обед 2ч,ядене и къпане и така ни отива деня.Като цяло,за жалост не се занимава с нищо сама Sad
        Друго друго... напоследък малко съм се изнервила...липсват ми соц,контакти с нови и стари хора.Хем искам да почна работа,хем искам да гледам Ная... хем ми се въртяха планове из главата... а ме завари финансова криза и ме хвана шубе да правя каквото и да било сега... И реших да тръгна на йога или танци,ама спортни някакви. Гледах и някакви курсове за фитнес инструктури,ама се оказа,че били "дистанционни" въпреки,че това определено не ми се връзва с тази професия и се отказах,тъй като главната причина са новите хора които ще срещна.Търсех и нещо...рисуване,ама в Плевен така и не открих.  Та към йога или танци ще се ориентирам веднага след НГ и съм се развълнувала.     
        Леле....много дълъг пост стана сори.
        За семейните проблеми... какво да кажа и аз. Освен,че обичам адски много майка си,обичам и баща си... но винаги съм смятала,че е трябвало да се разделят много по-рано. По-добре ужасен край,отколкото ужас без край ... все това повтаря един от родителите ми. Аз пък за себе си знам,че щастието трябва да го откриваме всеки ден в малките ежедневни неща. И ако нещо ни пречи на това трябва да работим в/у него. Прегръщам всички !

ЦеЦе  - Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве,късмет и много любов в сърцето,която да топли всеки твой ден!   bouquet

# 115
Благодаря за пожеланията. Hug
Цеце честит ти рожден ден , само здраве и мноого любов ти пожелавам!  bouquet
Честит рожден ден и на майчето на Дита.    bouquet
Момичета има ли такива екземпляри като моята (като са били малки).На два месеца е а яде по 60,70 или в най добрия случай (мноого рядко) 90мл. АМ? Почвам да се притеснявам, скоро сме на консултация и да ви кажа ме е страх че е отслабнала.По нашия кантар (обикновен- електронен) излиза отслабнала и много се притесних (дано да е само притеснение).Ама направо вече ми иде да се  #2gunfire . Такава съм патка и така се притеснявам за дребни неща... ooooh! И коликите ни почнаха от едно известно време много силно и да ви кажа добре че мъж ми е отпуска та да ми помага в "разнасянето" и. Mr. Green Не мога да се наспя, почвам вече да истерясвам , като е будна почти постоянно реве и ми иде да се скрия някъде. Tired Нормално ли е това?Или съм за диспансера? Laughing

# 116
Лейди съвсм нормално е всичко това с коликите Laughing Ивчето беше супер ревлива до 4-ия месец и въобще не спеше,на мен ми се събираха по 2ч.сън на денонощие,всички тука  помнят колко се оплаквах Mr. Green По принцип на 2 месеца трябва да хапва повечко,ти нали я кърмеше? Ако трябва дохранвай я с АМ,ама питай педито.
ПростоАз-много дълъг пост,лиспваше ми Grinning Поне у вас има място да обикаля Ная,а вкъщи е и тясно Sad и всякакви занимания омръзват на 5-та мин Whistling  да ти кажа има време да работиш/да се занимаваш с нещо,знаеш ли сега колко ми е изморително да ходя на работа Tired

Айде отивам да си взема Ивчето и да откачаме заедно Whistling

# 117
  • София
Мочичета, разписвам се набързо, че ще посрещам гостите.

Благодаря на всички ви за прекрасните и искрени пожелания! Не веднъж съм казвала и пак ще го кажа, че вие сте едни от най-близките ми хора, страшно ви обичам ВСИЧКИТЕ и се надявам още много, много години да сме заедно!

Аз пък послучай РД взех, че се разболях  Wink Боли ме кожата, кокалите, гърлото, почвам и да кашлям леко. Опитвам се да го пресегка с ударни дози парацетамол във всякакви форми, осцилокок..... и т.н. Дано утре да се събудя в по-добра кондиция, че много празници и гости ме чакаг до 1-ви вкл.

Вече намушках рибата във фурната, една салатка ще спретна, всичко друго ми е готово. Ще му ударя 1-2-3-4 водки със сельодки пък да видим кой кого.....Пак ще ви нагледам  Wink

Хубава вечер!

# 118
  • някъде там
Софи дано се разминете с АБ, за нослето аз съм капала и вит.Ц 3х1 капка и физиолог.р-р
Лейди и Ема не е била от ящните бебета, нищо че се роди 3.950, повечето дечица тук наддаваха по около 1кг. а нейния максимум е 800гр., важно е да е здрава, ако случайно е върнала тегло педи ще ти каже какво да направиш  Hug
Просто_Аз браво много планове за новата година, ще те следим изкъсо  Flutter, и ние с Ема така като вас се забавляваме
Сладур ти май доста често пращаш Ивче някъде, а  Thinking значи лишаваме те от правото да се оплакваш  Naughty че и е скучно, вземай се в ръце и измисля занимания, ние дето децата са при нас 24 часе ежедневно кво да кажем ааа да  не мислиш че е лесно да се правя на всякакво животно денем
Цеце
убииии бацилите с градус  Peace

ако някои има нужда от идеи за късметчета да свирка на скайпа  Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 18:43 от renyto

# 119
  • Pierrefonds, CA
ЦЕЦЕ , Честит Рожден Ден ! Бъди много здрава, щастлива и все така креативна !

Дитта, честит рожден ден и на май4ето ти ! Да е здрава и все така да ти помага  Simple Smile !

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 20:16 от E&M

Общи условия

Активация на акаунт