Отговори
# 90
Цеце, тортата изглежда много вкусна  Heart Eyes

Ренка, как сега да си наруша традициите, бе  Confused Ми, аз от 7 години на Нова година винаги съм с нещо ново, нещо червено и пари в джоба  Mr. Green Пък и как можах да го измисля чак толкова червено всичко  ooooh! Ще помисля върху въпросЪТ  Thinking

Дес, уникална снимка  Heart Eyes Много са ти сладки розовите госпожици  Hug

Жу,
линка води към снимката, която си постнала  Peace Иначе Стеф доста се е променил  Heart Eyes

Лейди, онзи ден попаднах на твоя тема, относно Мише и притесненията ти свързани с нея, и така миличко ми стана , че вече си имаш двумесечно сладко девойче  Heart Eyes

Таш, ужасно много се радвам , че си се "завърнала"  newsm78  Hug Heart Eyes Ама къде ходи, бе момиче?

Признавам си, че не съм прочела последната страница  Blush, ама така съм набрала, че всеки пък като докопам Сашо, му плесвам по някой друг шамар  Mr. Green Смятайте за какво става въпрос  Whistling

Сладурче, ми ние сме го проспали  Blush А дори май е било по-близо до нас  Rolling Eyes

# 91
  • някъде там
аааааааа аз ще си лягам, че тя Цецето с тез нейни изкушения има да ми текат лигите и после да сънвам сладкарници ....... изядох един шоколад лилав, но не е това което исках
Роси
то и аз откакто се помня за НГ винаги съм с нещо ново, за тази тоалета не мие довършен имам блузка, чорапогащник и оставя да успея да си намеря панталон до коляно или ако се престраша пола, рокли и поли нося само лятото Wink , а пък за бельо си имам нова секси нощничка червено и черно ама тя е за първия ден от 2009  Mr. Green

спинкайте сладко  Hug

# 92
ЦЕЦЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, СПОКОЙНО, ЗДРАВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕНЦЕ, ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ, ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И МНОГО ПОМОЩНИЦИ!
   bouquet Остани си каквато си си за радост на всички, които имат щастието да те познават.  Hug

Ние рано сутринта заминаваме за Плевен  Crazy Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година. Нека тя е ползотворна и успешна за всички нас. Да сте здрави и щастливи всички и само да ви радват околните!  Hug
Мина още една година в която намерих упора и разбиране тук. Получих ценни съвети, отзовавахте се на въпросите ми, успокоявахте ме в лоши моменти, бяхте до мен в трудните мигове. Благодаря ви за отзивчивостта и съпричасността! Да ви се връща стократно добрината! Много  Hug и  Heart Eyes
И да се забавлявате много в новогодишната нощ. За най-сигурно вдигнете чашите за здравето на всяка една от нас поотделно - ще има гарантирано добър резултат  Mr. Green

# 93
Цеце честит рожден ден! Желая ти много здраве,много късмет във всички начинания,да си все така упорита и да се радваш на много любов от близките ти! Всичко най от мен Hug

# 94
  • София
Благодаря ви, мили мои, за пожеланията! Hug

Пускам една бърза почерпка, че утре кой знае кога ще сколасам.

Аз опекох баницата, съжалявам, че не мога да ви почерпя и невиртуално, но има време и за това. Който пожелае, е добре дошъл в къщи! Hug

Лека и спокойна нощ ви пожелавам!

# 95
Цеце, мила, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Hug Пожелавам ти да бъдеш здрава, да бъдеш много обичана, и усмивката никога да не слиза от лицето ти! Бъди все така креативна, пробивна и сплотяваща личност.  Hug

# 96
Сладурче, как така никой не ти е съчувствал за земетресението  Thinking Не го мисли, каквото има да става ще стане и без да стоиш да го чакаш до 4 сутринта. Не се притеснявай!  Hug Аз също съм голяма бъзла от такива неща, но напоследък просто гледам да ги игнорирам от съзнанието си и да не ги мисля, защото така няма да си помогна  Peace Хайде бъди спокойна  Hug и  Heart Eyes за Ивче.

Момичета днес ходихме на кино и гледахме Австралия. Много хубав филм, наистина! Гале и аз се присъединявам към твоето мнение Wink Много добре ми дойде, но се чувствах като извънземна в киното, все пак кракът ми не е стъпвал на подобно мероприятие вече повече от една година  Rolling Eyes . Припомнихме си с мъжо доброто старо време Wink Макар, че няма да ви казвам как ме е налегнала мъка като детенцето не е при мен. Като влезна в стаята и видя, че му го няма креватчето и ми става една празно  Thinking В крайна сметка утре ще съм си при него Wink

А бе мами, вие защо така не ми изпращате е-мейлите си ! Thinking . Още доста от вас не са се включили.
Аз няма да ви се натрапвам, никак дори, но все пак съм предвидила за всяко детенце от нашия отбор, така че не се срамувайте .
Лейдибеби и за теб се отнася  Wink

# 97
  • София

Цеце, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, много обичана и щастлива!  

Ние днес заминаваме и искам да ви пожелая весело и незабравимо посрещане на новата година! Бъдете красиви, усмихнати и позитивни, защото нали знаете, че както сме на 31-ви, така ще сме цяла година  Hug

# 98
ЦЕЦИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗА ЕДНА ПРЕКРАСНА МАЙКА, КРАСИВА ЖЕНА, ДОБЪР ПРИЯТЕЛ - ПОЖЕЛАВАМ САМО НАЙ- ЩАСТЛИВИТЕ МИГОВЕ И ТОНОВЕ ЗДРАВЕ! Hug

Майчета, хубав ден имах вчера, майка ми гледа Мона почти цял ден, а ние й довършихме подаръка за РДто,после и МОЛа уважихме, че там пък се засякохме с кумовете, беше приятно. Wink Вечерта направихме весело парти на мама в един ресторант, бях с най-близките си роднини и ми беше изключтелно хубаво да ги видя. Heart EyesПървият ми братовчед и приятелката му чакат първото си бебе след успешно инвитро и така ми беше кеф да ги гледам  и слушам с колко нежност и любов говорят за рожбата си. Simple Smile И така.

Айде между почерпката на Цеци да сложа и по един бАнбон за здравето на моята майчица, че вчера не успях.

Момичета, напълно ви разбирам за бебешката криза и ние я изживяваме. Crazy Гале, много факсове, много нещо получават тез дечурлИа Mr. Green Симона е на периоди - тази нощ спа разкошно, аз ставах по мое желание да я завия, тя си спинка кротко. Но предната.. .#Crazy Мрънкане, пъшкане и въртене, през един час ставах, беше ужасТ. Освен това, както се шегува Све - все едно я навивам като будилник вечер - стане ли 6,еееее, няма сила на света, която да я задържи и една минута повече в леглото! ooooh! Забележете - не става дума за спане, а за задържане! Shocked На мига се хуква из стаята, започва се голямото мъкнене на играчки, абе игра до дупка. Laughing Но...както казах - дребни кусурчета са това, милички, да са ни здрави и палави дечицата, има време ще се наспим и ние. Wink Hug

Целувки и ще ви наглеждам. Hug

# 99
Цецинко, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти във всеки един миг от живота ти от тук на татък да бъдеш себе си, да останеш Истински човек, какъвто си , да бъдеш много здрава и може би мъничко късмет, за да имаш всичко, което е в мечтите ти!

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 09:55 от Роси_

# 100
Деска, честит рожден ден на милата ти майчица! Още дълги години да ви радва с усмивката си!

# 101
  • София
Цеце, честито мила. Все така лъчезарна да бъдеш! Много щастие и радост и  още повече здраве  Flowers Four Leaf Clover . А за най чаровната балеринка много целувчици  Hug

# 102
Здравейте! Съчувствам на тези,които не са се наспали. И аз съм сред тях,макар,че Ива няма вина де,беше ми неспокойно нещо. Беше се омокрила цялата Thinking и я преобличах по никоето време.
Дита много свежо звучиш! Радвам се,че сте изкарали добре и майка ти е щастлива. Hug
Катетг-за какво събираш и-мейли,аз пак не съм разбрала Blush

Ох,тая вечер съм самичка и какво ще се правим с Ива не знам,кажете ми как да го забавлявам това дете Outta Joint Тясно и е вкъщи и как да го компенсирам това? С каква игра/играчка да я забавлявам? Хем ми е изморено,хем искам да я занимавам,ох,ще се побъркаме зимата значи. Не се изморява навънка...

# 103
Цеце,честит рожден ден !Бъди здрава,щастлива и много обичана!

Честит рожден ден на майката на Дита!Нека дълги години да радва хората около себе си! 

Благодаря на всички за пожеланията към нашият батко!Да им се връща стократно!

Повече не мога да пиша ,че ние още сме болни!

Сигурно няма да мога да се включа пак,за това ви пожелавам весела и щастлива Нова година!

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 10:35 от Маджурката

# 104
  • София
Цеце, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!

Дита, честит рожден ден и на майка ти!    bouquet

Аз вчера незнам кво съм постнала като линк, явно децата са ме разсеяли и затова така  Embarassed Сори.
Ето този път трябва да стане:
http://family.webshots.com/album/569416033wyPDNT?vhost=family

Аз не съм се наспала и сега, едвам гледам, Таня почна от сутринта да се тръшка и реве...лудницата е пълна. А утре ще празнуваме с комшиите вкъщи и имам много неща да оправям. След малко ще ходим до Кауфланд да напазаруваме, то ще е едно приключение с двете деца, ама няма как. Наште звъннаха, че ще излитат всеки момент - блазе им.
Следобед ако имам време ще се включа пак.
А, сетих се - дайте малко идеи за късмети за баницата, че на мен се падна честа, а нещо няма никой горе  newsm78
Уф, чакат си закуската - ставам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт