Отговори
# 75
  • София
Галенце, нищо не помага и при нас. Лягаме в 8 и макс. до час вече започват едни ревове - писъци. Около 3-4 се поуспокоява за час -два и вече 5 -6 става наспала се. Как го прави направо не знам. През деня спи веднъж за не повече от час.
*напоследък за да не ставам, а и по бързо я успивам - спим двете в хола на дивана  Tired

# 76
Катеее и ние сме така, сега спахме заедно в хола на дивана, гушнати. Иначе преди това се събуди след 30-тата минута като го приспах. newsm78
Сигурно е период, така си го обяснявам.....Не реве истерично от болка, не са зъби....
Търси само мен и заспива задължително гушнат.

# 77
Някои има ли телефонния номер на Рени? Моля да ми го даде или Ренка, ако четеш ми звънни ти. Ще ти оставя моя номер на лични. Съжалявам, много, че чак сега виждам питането ти.

# 78
  • някъде там
Сонче мерси мила, писах ти на ЛС   bouquet

# 79
Ехоооо, къде сте всички?
На работа ли сте? Много пусто тук, аз нали съм си сама и само рефрешвам да проверя как се движи темата, ама цЪ  Rolling Eyes нямам късмет. НИкой не  е писал, само Рени и Сончето се търсят, ама се намериха Simple Smile
 Дес - страхотни усмивки си имаш,че и две! Гордост са ти, а“? Нацелувай ги от Ники.
Марианче - много се зарадвах че мъжа ти е решил да остане.Честито ви прощъпулка Simple Smile
Липсват ми Таш, Сем, Скреч, Жу,Ванилия,Арабела,Софчето, още много други....ама къде сте. Тези празници ви влияят антифорумско  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Явете се бързо Simple Smile  hahaha
Почивам си днес, доста явно личи спокойствието, тези дни се побърках от хора, дъндания, крясъци и писъци.Такива неща доста ме изнервят, станала съм доста Асоциална Sad.... дайте ми само спокойствие, 2-3 мах човека и това е.Над този брой хорица изкуквам, а особенно възрастни, то все се съобразявам с тях и постоянно мъкнат Ники на ръце, а постоянно напомням,че той вече ходи сам. Sick Mr. Green емиии???!!!!
Лейди - весели празници с порасналото Ви момиченце.
Снимчице - Привет, Мерги и на теб.....  Hug Hug Hug

# 80
  • София
Ехоооо, дойдохме сииии  newsm44 newsm68 newsm47  love001  love001
Ще пооправя багажите и се включвам, че колко съм /ви/ насъбрала...  Wink Hug
Целувам ви много, до по-късничко  lovekiss lovekiss

# 81
 Hug Hug Hug Привееет  Party Party Party
Ще се опитам да понапиша нещичкоооо,че от доста време не съм писала  Embarassed
Такаааа,запразнихме ние от 20-ти още  Mr. Green Както ви бях казала ходихме на едно парти от клуба по спорти танци  Wink Беше много хубаво,имаше и някои "звезди" сред нас-Рачо и Владимир Божилов от "Денсинг Старс" и Владислав Аначков от "Танцувай с мен 2"  Sunglasses Аз си изтърках подметките от тонци,напрАОоооо се разбих  Crazy  На 23-ти излезнахме с едни приятели заедно да се празнуваме 2 год. от годежите,че сме на един ден  bowuu  Апнааме,пийнааме и всичко по реда си  Rolling Eyes На бъдни вечер бяхме в къщи,тази година свекитата приготвиха всичко   chef Беше много приятно,а паричката се падна у свеки  Grinning И после всички празници по гостита,на именни дни,ядене,пиене,подаръци... Изморихме се вече  Mr. Green Таничка получи много подаръци-кубчета,конструктор,музикално пиано,бебе,количка за бебе,аксесоари и легълце за бебето,шейна,жилетка,пееща китара,комплект музик. инструменти,2 пеещи кукли... миии дано не съм изпуснала нещо  Crazy
За НГ,ще сме в едно заведение извън града и ще спим там живот и здраве  Simple Smile
Ами ще спирам май за сега,че ми дава зор калпазанката,не мога да смогна да пиша и да я гоня из стаите  Crazy
Само да кажа на Еличка и Сладурка,че мисленно съм с тях  Hug Много ми стана мъчно от това,което прочетох  Sad Надявам се да сте преценили добре,все пак вие си знаете най-добре.Прегръщам ви силнои дано нещата се наредят по най-добрия за вас начин  Hug
П.П.   Галееее  Hug  Heart Eyes   bouquet Дано кризата при Ники бързо отмине  Praynig
Таш  Hug

# 82
Здравейте!

Аз съм в предпразнична дупка. Вчера се изпокарахме здраво с мъжо, заради тъпата Нова Година  Tired В крайна сметка направих компромис отново и ще сме у кумовете. Силно се надявам, че ще прекараме хубаво. Мъчно ми е само, че няма да сме с децата. Ми такава съм си ... смотана  Tired
Днес бях на контролен преглед при джипито. Направи ми кардиограма - всичко е ОК. Изкара ме 40кг  Shocked  Tired Аз си слагам 2 отгоре, че ме съмнява да съм имала дрехи и обувки 4 кг, ама и 42 хич не ми се струва добре  Tired
Поне в бързината успях да се набутам в едно магазичне за бельо и да купя все пак подарък на милото  Twisted Evil, че то това беше единственото ми излизане без него. Значи и ходенето по доктори си имало и добри страни  Crazy Взех му тениска с боксери в черно и червено  Heart Eyes Пък и аз се обзаведох с червено боди и червен чорапогащник за Нова Година, какво като ще сме в къща  Crossing Arms

# 83
  • София
Качих нови снимки от общия рожден ден в Петленцето. Тъкмо повод да си поприпомним за хубавия ден и да поизплакнем пак окото  Wink  - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323655. Благодаря на кака Сърнела от клуба за съдействието  Hug

Хубава вечер!

# 84
  • София
Привет,

Тук съм, но не ми остава изобщо време да пиша, иначе успявам да ви прочета  Simple Smile
Само да кажа, че и Стефан не спи изобщо, направо вече незнам...ще взема да го сложа на нашто легло най-накрая, въпреки че изобщо не ми се иска. Играят в момента с кака си в детската, тихо е...незнам какво става - сигурно затишие пред буря  Whistling

Нещо съм много нервна, дано малко се взема в ръце, че истерясах направо. Поне с мъжо не сме се карали...Мислих днес да поизляза малко ама не остана време, наште дойдоха да ни видят и слагай, вдигай маси...ей сега ги изпратих. Утре летят за Турция на почивка и затова са в София, но спят при техни познати. Никой не се сеща да предложи помощ, само ми мъромрят, че много съм се ядосвала  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Леле Роси, как 40 кг  Shocked, я подкарвай Адолф от рано и по много  Mr. Green
Ели, Сладурка  Hug Hug Hug
Цеци, много е хубаво новото жилище  Simple Smile
Сега качвам снимки от прощъпулника и довечера като сложа народа да спи ще се вкрюча пак, че да не забие компа баш сега и да ми отиде поста на кино.   bouquet

# 85
Добра вечер мили деца Grinning
Гледам нещо затишие тука Rolling Eyes Нещо децата ни са ги налегнали зимните депресии май,всеки с някакви оплаквания и ние в това число Sad От вчера сутринта Хриска ака като новородено.Не разстройство,нормално си.Та така вчера цял ден и днес също.И одеве към 18ч я подуших отново,свалям пампреса а дупето алено червено.Тръгнах да я бърша с мокра кърпа(сензитив на Памперс) леле като писна онова ти ми дете Shocked #Crazy ама дъни къщата.Избърсах я ,тя пищи,намазах я хубаво с Бочко.След това около 15 мин не смееше да ходи милата.По едно време се разигра,проверих я как е беше се пооправило,успокоих се.И преди малко я събличам за баня и пак същаатъ история.Оакана до уши дупето червено ooooh!,страшно.Тя пищи...едва успях да я понаплискам на чешмата и това ни беше къпането.През цялото време плака в несвяст.Едва я облякох,сега заспа,оххх...това дрисливо положение на зъби го оттдавам.И друг път съм я забелязала като ака повече от 2 пъти на  ден да и се зачервява,но веднага я оправям с кремче.Никога не е плакала така от червено дупе.В чудо се видях,много страда горкото Confused такива неща с нас днес.
Иначе през деня всичко беше нормално.Аз опекох блатове за новогодишната ми торта  chef,докато те спяха.Днес не сколасах да ги изведа с шейната.

Роси,много хубаво си сторила с бельото.Онзи ден в шоуто на Слави,сестра ми ми разправя,казали че в новогодишната нощ трябва да се спи с червено бельо за късмет.И тя ми се похвали че днес се обзавели с такова Mr. Green

Очаквам включване от Таш Grinning
Мерги,пак зачезна душка Naughty

Гале,ама и вие приключения среднощни,дано се успокои Ники Hug
Снимчице,мноооого добре си се изказала както винаги Hug
Софи,големи купони си завихрила ти,браво Wink

Ох дано всички неразположения на слдурковците ни останат в старата година и посрещнем новата само с усмивки и никакви болести Praynig

# 86
  • София
Вечерен поздрав от Стефчо:

Ето и албумчето от прощъпулника на който му се разглежда:
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Роси, честито червено бельо, и аз знам, че трябва да имаш нещо червено на връх нова година, но мисля да заложа на червената блуза  Wink
Дес, сигурно ще е от зъбки това дрискане щом и така се подсича. Дано мине бързо.

Ох, викат ме за 3-та приказка  Whistling

# 87
  • някъде там
мацки вие хубаво сте се ориентирали към червено за новогодишната нощ, но не чухте ли преди няколко вечери в новините по БТВ че 2009 била година на земния Бик според китайския и трябвало да се избягва червеното защото то дразнело животното  Crazy

# 88
  • София
Аз измайсторих тортата за РД-то -

Изкъпах детето, изпи си млякото, приспах го и сега почвам да правя баницата  Crazy че съм обещала на колегите утре да им нося топла баница.

Айде пишете, че да имам какво да чета после  Whistling

# 89
Цеце искам да съм ти колежка!  Crazy eat И си обешала да ме поохраниш,ще ти дойда на гости(не,че сега имам нужда де,ама не отказвам тортички Crazy)
Жу ама Стефчо много сладък Flutter И как се кефи на банята Party Ива реве пък Crossing Arms
Роси вземай да хапваш повече,какви са тия 40 кила #Crazy Честито ти/ви бельо Hug
Гале май Никича има нужда от тебе детето- Hugгушкай си го,че скоро идва времето дето няма да дават да ги гушкаме.Какво да ти кажа...дано му мине скоро тоя неспокоен период.
Дес намажи с обикновна амас дупето на Хриска,също много помага Peace(макар повечето да отричат бабешките методи аз тоя съм го изпробвала)
Софи привет Hug

Никой не ми съчувства за зметресението снощи Crossing Arms Не спах до 4 сутринта и днес ми е кофти,а и имахме адски много работа,утре приключваме и годината и не ми се мисли ooooh!
След малко ще допиша,че Ивче реве за мен.

Общи условия

Активация на акаунт