Отговори
# 60
Здравейте милички,

Ние пристигнахме благополучно с нощния влак, не усетихме пътуването, защото спинкахме всички, бяхме си тримката в купето. И за мен си беше екстремно това пътуване Crazy, но така се стекоха нещата, а Васко беше повече от впечатлен и пищя от щастие 1 час и половина преди да заспи ooooh!

Роска,Сладурче,Дита мерси много за отговорите за Т  Hug Наистина беше инцидентно и нямахме повече проблеми, дано Praynig Ще знам за друг път Peace

Вчера се опитвах няколко пъти да поздравя именниците, но не успях, затова ще го направя на патерица: да са живи и здрави племенничката на Дес Стефания, дечицата на Жу, Сончето, мисля че и мъжът на СЕМ е  в списъка, а на още по-голяма патерица и мъжа на Верик!

Болните да оздравяват бързо-Иво и Данинцето, Дес и Ангел Praynig

И аз не се чувствам много във форма. Този МЦ ще ме довърши Tired ама нали ми пусна аванта 1-2 годинки Mr. Green Освен това ми е подуто окото - май някакъв ечемик Shocked и също май съм понастинала, абе като парцал съм с други думи, но Шъ се оправя няма къде да ходя.
За животинките-и ние сигурно ще вземем рибки по натам, а Дита какви неща разказа за хамстерите ooooh!причерня ми Laughing

Дес, ПростоАз,Лейди-прелестни са снимките Heart Eyes

Васко си играе с племенника, той е голям на 5 , но му е интересно. Дядо Коледа беше минал и оставил за Васи 1 колело и една голяма детска възглавница на Дисни, която се отваря и вътре има приказка за Мечо Пух с големи колкото възглавницата текстилни страници. Ще я снимам да ви я покажа, не бях виждала много интересна ми се струва.

Марианка към какво се ориентира Дара? Съжалявам, че изпуснахме празника Sad
Лучи мерси за пожеланията за Коледа, да ти се връщат 100-кратно Hug Аз нещо се изложих с смс-те тази година Blush
А някой знае ли Таш къде празнува, губи ми се от доста време?

Нещо разбъркано ми тече мисълта, оставям ви най-накрая. Приятна вечер!

# 61
Сега започвам да разтребвам, после ще пиша повечко. Празникът мина чудесно. даже и татито реши в крайна сметка, че не е редно да го пропуска. Всичко си мина като по ноти. Дара тръгна след питата с лек подтик, като се спря питката и тя поседна да си хапне, после отиде да си избере нещо. Взе първо зъболекарско огледалце.  Grinning, бая зъболекари излезнаха от нашата темичка, хем реших да не слагам паста или четка, че много бият на очи. Това си беше едно малко и невзрачно. После имаше право на втори опит и си взе гребена. Тълкуванието:
1: Ще бъде зъболекарка с дълга, хубава коса
2: Ще има комбимиран бизнес - от едната страна зъболекарски кабинет, от другата фриз. салон. Не е зле, а? Гладно няма да остане.

# 62
  • някъде там
днес направихме един МОЛ кафенце приказки, лудеене на две малки дивачета и сега за релакс съм си приготвила една купа с плодове и кисело млекце настанена да гледам Дневника на Бриджет Джоунс, преди известен брой години бях фен на книгата чела съм я поне 2 пъти Wink

Мариянче Дара много добре се е ориентирала, да и пожелаем поне с едно от двете да се занимава Wink  на мъжо ти му е дошъл акъла У главата все пак  Peace, ние пък го направихме само с майки и деца така си реших аз, защото миналата година не направихме на Ема погачата и сега да компенсираме един вид събитието, даже и две прощъпулки и се събраха едната в нас, другата преди това в майка, че една нейна приятелка даде идеята за репецетиция на събитието

# 63
  • София
Как сте мили момичета-кокичета  Hug

Еличке, съжалявам за инцидента с Лена, дано бързо да се отърси детето от лошото изживяване и пак да си припка на воля съвсем скоро. Аз искрено се възхищавам на твоята девойка, толкова малка, а вече ходи на ясла. За мен това е голямо геройство от страна на малката и сила от твоя страна  Heart Eyes

Сладурка, пожелавам ти да си много силна мила! Важното е ти да се чувстваш добре, както и Ивче. Както казваше дядо ми: "По-добро ужасен край, отколкото ужас без край". А ние сме тук на линия и ще помагаме с каквото е необходимо  Hug

Просто Аз, снимките ви са супер сладки  Heart Eyes

Марианка, честито комбиниран бизнес на Дара Laughing На кратко ми се струва, че ще е бизнес дама с прекрасна коса  Mr. Green

Цеце, новият ви дом е разкошен! Заслужавали са си усилията Simple Smile И аз исках зелено в спалните, ама не успях да преборя мъжо. Сега имаме бежаво и венге в хола и бежаво и бордо в спалните  Wink

Ние продължаваме с не-взимането на решение къде да посрещнем Нова година, дано до 31-ви да го решим  Mr. Green

Утре съм решила да ходя на работа за малко разнообразие  Laughing Че с това лежане и ядене вече 6-ти ден направо ще откача. Дано обаче да не ме засипят проблеми в офиса да не ми се развали новогодишното настроение.

Лека засега от нас, макар че ще ви наглеждам и по-късно  Hug

# 64
Майчета - зайчета, смятайте колко съм изтрещяла щом се хванах да правя щрудел и то в компанията на Симона. Whistling По принцип не готвя, ако тя е будна, защото става мазало. Ама явно и тя е изтрещяла, защото й беше интересно и слушка  Laughing И щруделчето стана харно. Wink

Марианче, на мен ми харесва първото тълкуване. Wink Честито прощъпулниче. Hug

Лилчо, браво за хубавото пътуване. Wink Тази книжка-възглавница дето разправяш я мернах в Метро и бая й се чудех за Симоната. Наистина изглежда интересна.

лейдибейби, честита 2ра месечинка! Hug Отглеждате си истинска красавица.

Лягам. Целувки! Hug

# 65
Мамета, заснехме събитието с видеокамера с касета и с фотоапарат. Фотоапаратът се оказа, че не снима на фокус, а камерата брат ми си я взе обратно и ни остави касетката. Сега тая касета къде точно да си я навра???  #Crazy. Дайте идея как да си я запиша на CD! Снимки за сега няма да показвам, разбрахте вече защо. А, мога да ви покажа как Дара и Лена се забавляват с Маша: http://media.snimka.bg/1689/009633259-thumb.jpg, http://media.snimka.bg/1689/009633263-thumb.jpg
П.п. Нещо ми ги отваря в много малък размер. Качих ги и в декемврийското албумче

# 66
  • София
Ей ме на пак  Mr. Green

Пропуснах да честитя на Лейди втората месечинка  Heart Eyes

Мамита, да ви попитам за съвет как да разнообразя храненето на Кари. Особено ме затрудняват закуската и храненето в 16 ч. На закуска давам кус-кус с плод, попара, овесени ядки с плод или кисело мляко с бисквити. В 16 ч. давам някаква млечна каша. Явно на нея са й писнали обаче тези храни и затова хич не ни върви храненето в тия часове. Моля ви дайте съвет какво друго мога да й давам, за да й писне съвсем и да откаже да се храни. Благодаря ви!

Цунки   bouquet

# 67
Креми, следобед можеш да даваш грис с мляко и евентуално пасиран плод или както аз правя - плод от компот, или ориз с мляко  Heart Eyes .
Еличке, не те питах за снимките, ако те притесняват, веднага ги махам.

# 68
Здравейте,момичета!
Ние се прибрахме днес от Пазарджик,отидохме на 26,само за вечерта уж,пък си дойдохме чак днес  Laughing
Получихме страхотни подаръци,най-вече аз им се радвам-страхотна кухненска везна,на която точа лиги от няколко месеца и мама ми я купи  Wink ,а леля ми и братовчедите,на които бяхме на гости ни подариха страхотно фонтанче,което върти едно топче и то свети и шурти една водааааа  Crazy ,а на такъв тип фонтани пък се точа от около 3-4 години,отделно си понакупихме и други нещица и си изкарахме много добре.Тончо за Коледа ми купи гуми за колата  ooooh! това ми бил подаръка  Mr. Green ,а Габи толкова старателно си отвори всички подаръци,които бяха много и все хубави.Днес пазарувахме и за НГ,останаха още някои нещица,дано и тя мине добре  Praynig

Попрочетох ви и видях не много хубави новини........ Габи се събуди. До скоро!

# 69
  • някъде там
аз пак да нахластвам, н като не помня дали имаше някои които да питам директно

ИМАМ НУЖДА ОТ МАЛКО ПОМОЩ ЗА ТРУДОВИЯ МИ ДОГОВОР И ОСВОБОЖДАВЕНЕТО МИ НЯМАМ МНОГО ВРЕМЕ СПЕШНО Е  Praynig

# 70
Днес се повозихме малко на шейната:

Много им беше кеф Grinning

Марианче,много хубаво се получило вашето тържество,браво на Дара.Радвам се че всичко е минало както трябва Laughing
Мерги,драго ми е да те видя пак сред нас.Много добре,заразно свежо звучиш Hug Къде ще празнувате НГ?
Моето предложение за следобедна закуска е плодово кисело мляко или филийка.Нямам и аз много идеи newsm78

# 71
  • София
Здравейте, прелестни мои приятелки!  bouquet

Все не успявам да се включа, защото у нас вилнее пълно с енергия и любопитно за всичко момченце, а и зверския студ навън не ми помага особено много в усмиряването му. #Crazy

Коледа изкарахме кротко тримцата и беше много приятно. Както тръбях, че съм за комерсиалността на празника накрая си разменихме символично по един парфюм и портфейл, а на детето сладки животинки за вана. Еми, сърце не ми даде да се бутна в тълпата. На 24-ти излязох до един квартален магазин да купя забравени продукти за вечерята и се сблъсках с много паникьосан и лутащ се из щандовете народ и си потвърдих, че това не е за мен. Ще се слея с консуматорското общество пост фактум. Иначе като чевръста домакиня успях да сготвя за нула време и дори спретнах тиквеник и баклава. Сега чертая планове за диети дояждайки един шоколад, който започнах преди десетина минути. Празници и студ, какво да ви кажа.

Гледам, че Цецето се е справила с нечовешката задача по преместването и то брилянтно. Цеце Ти си върхът!

ProstoAz Голяма красавица е дъщеря ти, но то няма на кого да прилича. За готвенето- белите риби стават много добре с Естрагон. Можеш да направиш нездравословен сос от сметана, горчица, бяло вино и естрагон като го свариш леко.  Със същата смес, но сурова може да се намаже и самата риба преди да я паросаш /я, каква нова дума/. напоследък у нас сме луди  на тема морски костур и ако ти попадне взимай смело- става страхотен.

Дес Ето това са най- сладките помощнички на мама. Рядко съм виждала толкова откровено сладки и изразителни дечица.

ladybebi Честита ви месечинка. Твоята кукличка ме умилява. толкова бързо мина времето, в което моето бебче беше наистина бебче.

За другите не толкова приятни теми като караници по празниците. Имам един приятел, англичанин, който учи две години в Япония. Той ми разказваше, че там живеят доста странно. Мъжете ходят по цял ден на работа, а често и през почивните дни. Жените учат езици, пътуват, раждат, гледат деца, възпитават ги и тн. Накрая мъжът се пенсионира и най- често следва развод, защото у дома се събират двама напълно непознати. По празниците става нещо подобно. Помислете си как живеят повечето семейни двойки- по цял ден са на работа или заети с детето, вечер се събират за по час- два и гледат заедно телевизия или всеки си цъка нещо на компютъра и почти не общуват. Накрая идват празниците, т.е. много почивни дни и много време заедно и конфликтът с непознатия е неизбежен.

Сладурка, Медхен  Hug Друго не мога да ви кажа. Вие си знаете най- добре.

Толкова от мен. Музата ми изчезна яко дим. Лека нощ и приказни сънища ви пожелавам!

# 72
  • София
Мерги, добре сте си дошли! Айде сега малко по-редовно ако обичаш, че вече ще ти пишем неизвинени Naughty Честити ти нови придобивки! И аз се каня отдавна да си взема везна /май е единственият кухненски уред, който ми липсва/, ама все не й идва редът.

Креми, аз не си спомням да си казвала, ползваш ли ДК за Кари? Аз съм много доволна, защото кремчетата са много вкусни и разнообразни, Василия винаги си ги хапва с голям апетит, а в същото време не са толкова тежки и засищащи и в 18 часа давам супичката. А в къщи да си играеш да правиш всеки път различно, едва ли ще ти е по силите. Аз през почивните дни купувам на Ганчев от кашите Лека нощ /те всъщност са си кремчета с нишесте/  и ги давам като следобедна закуска  Peace От разтворимите каши се отказах вече, имам една ХИП с горски плодове, ама така си стои и ще я хвърлям.  А какво означава, че даваш за закуска овесени ядки и кус-кус с плод? Предполагам, плодът е отделно, или го слагаш в кус-куса? newsm78 Аз за закуска давам попара, кус-кус и овесени ядки - редувам ги. Не смятам да разнообразявам повече, защото според мен на тоя етап е достатъчно. Като й пораснат зъби, може да вкарам и други неща.  А какво става с бавачката, намери ли си човек?

Аз ще лягам, че утре пак в 5  ooooh! Ама как не ми се ходи самоооо.......Блокът ни вече е до 9ч. и смятам в 9.10 да си бия камшика. Ще си се прибера и почвам да майсторя тортата за 30-ти  smile3508

Лейди, честита втора месечинка на малката ти красавица!  Hug Няма да усетиш как ще се заредят сега една след друга...

Марианче, честит ви прощъпулник на вас!  Hug

Василия и миналата нощ не спа спокойно и пак я взех при мен в леглото. Гушкаше се в мен като малко зайче. Предполагам, че се плаши в тъмното, като не вижда познатите силуети от старата си стая. Малко ми е притеснено, дано бързо да се адаптира в новата обстановка.

Имах още да пиша, ама ще лягам. Лека нощ!

Дес, голям купон сте си спретнали с шейната, като гледам колко са щастливи и двете, особено Хриската  Laughing

Рени, съжалявам, че не мога да помогна... Не си спомням точно случая, но ако ти изтича договорът, това според мен не е причина да ти прекъснат изплащането на 220-те лева  Thinking

СнимчицеHug

# 73
Хайде и аз набързо посред нощите...Боже,докато го пишех това и така яко се разстресе #Crazy Какви са пак тия заметресения бе #Crazy Не,направо си изгубих мисълта Confused Побърквам се от страх при такива неща Praynig Мъжо пък изгаси пак лампите Twisted Evil,казах му,че ме е страх Confused
Мерги добре сте си дошли и честити придобивки Peace
Дес ама сняг ли има при вас,леле как се забавляват двете кукли Flutter И аз имах мерак да возя Ивче на шейна,ама пусто няма сняг бе newsm78
Снимчице поздравления,че си се справила като домакиня Hug И пак си права за събирането на сякаш непознати хора по празницие Hug Точно така е,то по принцип си се усеща,а покрай почивните дни най-много...
Креми аз давам на Ивче овесена каша със сирене и масло и плод вътре,обичам смесени вкусове,Ива също,давам трахана,попара рядко и прясно мляко с бисквити,е така ги редувам. Забелязвам,обаче,че Ивчето иска да яде от нашата храна и не ще нейните си неща,супички и правя често,но както казах обича да бърника и с двете еъце по нашите манджи и яде от тях.
Лейди честита втора месечинка на момиченцето ти! Верно няма да ги усетиш как вървят...

Ох,още щях да пиша,ама ме тресе страха,а знам,че повтаря,макар и по-слабо(надявам се Praynig)
Айде...лека! Дано е такава!

# 74
Добро студено утро  cold ,
Снощи се прибрахме в 0,30ч- ходихме на кино 3 часа на филма  - Австралия ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО!!!! и като си влезнахме в нас Ники беше нещо кисел, та до 02ч не съм мигнала- после започнах да го приспивам в количката и така до 04 почти спа там , от тогава до сега не е спал.
Много съм неадекватна, чусвтавм се зле и изморена, не мога да спя вече 4-5 ден, това дете вместо като израства да се регулира режима му, то става по зле?????? Shocked #Cussing out - не спи нощем, голямо въртене, събужда се всеки път към 0,30ч и започва да седи и да реве, давам вода, биба и прочие, -ЕМИ НЕ СТАВА  Sick #Crazy, гушкам го и всичко е наред, оставя ли го в кошарата става пак много зле, вече съвсем изтрещявам и се чудя как да процедирам, някакви мнения?
/ случва ли ви се това???/
После го взимам при нас в леглото, определено е спокоен , но не спи, не вярвам от 20ч до 0:30ч да се е наспал, започва да си говори, да се върти и да иска да ходи.Аз не му говоря нищо, не пускам никакво осветление и само искимтявам "шшшшшт нани-на, нанииии"!
Изпратих мъжа да работи и го чакам вечерта да си идва пак, той също не е спал и се притеснявам как ще кара днес отиване и връщане и цял ден на работа без да е мигнал. Милото ми..... ooooh! Crossing Arms

За закуските- и аз давам често попара, овесени ядки, трахана със сирене и масло пак като попара,кис.мляко с бисквитки, дом.кекс с кис.мляко и т.н.

Лек ден на всички, повече усмивки и семеен уют.

Общи условия

Активация на акаунт