Ние пристигнахме благополучно с нощния влак, не усетихме пътуването, защото спинкахме всички, бяхме си тримката в купето. И за мен си беше екстремно това пътуване
, но така се стекоха нещата, а Васко беше повече от впечатлен и пищя от щастие 1 час и половина преди да заспи
Роска,Сладурче,Дита мерси много за отговорите за Т
Наистина беше инцидентно и нямахме повече проблеми, дано
Ще знам за друг път 
Вчера се опитвах няколко пъти да поздравя именниците, но не успях, затова ще го направя на патерица: да са живи и здрави племенничката на Дес Стефания, дечицата на Жу, Сончето, мисля че и мъжът на СЕМ е в списъка, а на още по-голяма патерица и мъжа на Верик!
Болните да оздравяват бързо-Иво и Данинцето, Дес и Ангел

И аз не се чувствам много във форма. Този МЦ ще ме довърши
ама нали ми пусна аванта 1-2 годинки За животинките-и ние сигурно ще вземем рибки по натам, а Дита какви неща разказа за хамстерите
причерня ми Дес, ПростоАз,Лейди-прелестни са снимките

Васко си играе с племенника, той е голям на 5 , но му е интересно. Дядо Коледа беше минал и оставил за Васи 1 колело и една голяма детска възглавница на Дисни, която се отваря и вътре има приказка за Мечо Пух с големи колкото възглавницата текстилни страници. Ще я снимам да ви я покажа, не бях виждала много интересна ми се струва.
Марианка към какво се ориентира Дара? Съжалявам, че изпуснахме празника

Лучи мерси за пожеланията за Коледа, да ти се връщат 100-кратно
Аз нещо се изложих с смс-те тази година 
А някой знае ли Таш къде празнува, губи ми се от доста време?
Нещо разбъркано ми тече мисълта, оставям ви най-накрая. Приятна вечер!
, бая зъболекари излезнаха от нашата темичка, хем реших да не слагам паста или четка, че много бият на очи. Това си беше едно малко и невзрачно. После имаше право на втори опит и си взе гребена. Тълкуванието:
И аз исках зелено в спалните, ама не успях да преборя мъжо. Сега имаме бежаво и венге в хола и бежаво и бордо в спалните
По принцип не готвя, ако тя е будна, защото става мазало. Ама явно и тя е изтрещяла, защото й беше интересно и слушка
. Дайте идея как да си я запиша на CD! Снимки за сега няма да показвам, разбрахте вече защо. А, мога да ви покажа как Дара и Лена се забавляват с Маша:
Честити ти нови придобивки! И аз се каня отдавна да си взема везна /май е единственият кухненски уред, който ми липсва/, ама все не й идва редът.

И аз имах мерак да возя Ивче на шейна,ама пусто няма сняг бе
,
- не спи нощем, голямо въртене, събужда се всеки път към 0,30ч и започва да седи и да реве, давам вода, биба и прочие, -ЕМИ НЕ СТАВА