Отговори
# 45
  • някъде там
ЛЕКА НОЩ от мен мили дами  Hug

# 46
Юлче що и двамата бандити са ти болни бе Naughty Я да се оправят,че нали си имахте планове Thinking Абе тя и мойта Ива от около два месеца все е болнава newsm78,я запушен нос,я покашлюва-ма и аз съм виновна,лекувам си я сама,щото все като отидем при педи ми изписва едни и същи много и силни лекарства и аз и давам Стодал и Коларгол за нослето. По тая причина се обаче отлагаме ваксината за годинката-не знам какво се слагаше newsm78 абе по принцип ги мразя тия ваксини!
Дита ти съвсем ме разколеба за тия мишки Mr. Green,много искам да и взема животинче бе,толкова ли няма някое подходящо? Я колко мами гледат децата с кучета-и ЦецетоЕлица,Марианка newsm78,пусто място нямаме,а и не знам сега как ще се устроим,та за куче хич не ми се мисли.Честито зъбче на Симона! Колко и станаха?

Ивче се е "озъбила" вече порядъчно Mr. Green,четири горе и два долу,направо като голямо детенце си е. Да я видите преди малко как се беше разположила на спалнята-облегнала си възглавницата,завита с шалтето,пие си млякото и гледа избирането на най-горещ мъж за годината с голям интерес Joy Joy Joy особено като почнат рекламите-ей тогава е рахат,всичките ги гледа Joy Отивам да я натисна да спи,че сега е легнала по гръб,полузаспала и пак разгръща тия парцаливи книжки бе Crazy

# 47
Ей, Десита, много са ви хубави маймунките  Heart Eyes
Дес, да ти е жива и здрава племеницата  Hug Приличате ли си със сестра си?
Aми незнам,май имаме някаква прилика.А Стефи е одрала кожата на татко си и мъъъничко прилича на майка си каквато е била като бебе.Мерси за поздрава и комплиментите Hug
Абе и на мен ми е много студено,ми то от времето.Кате ти много кардинално си решила проблема със студа hahaha И аз ползвам Деянчо за отоплителен уред предимно нощем Grinning

ДИта,честити ви зъбенца.С тия труднорастящи чудесии всичко е възможно,та не се учудвай.Аз преди няколко дни забелязах като си правехме "пууум" Mr. Green че са и пробили 2та кучешки.Не ми дава магарето да му бъркам в устата.КАто я питам къде са зъбенцата тя почва да ми прави някакви физиономии и с езика ми показва.Ама като тръгна да бъркам клопва менгемето Mr. Green

Одеве забравих да ви кажа как ме имитира че кашлям.Слага ръка на устата и почва,много смешна и сладка Joy Непомня казвала ли съм ви как като и кажеш "ходи като стара баба" тя се навежда,свежда рамена и тръгва,незнам тончо как е схванала това,нали пропускам важни моменти Rolling Eyes И така голяма маймуна си отглеждаме.Кара се на всеки който не и угоди,посяга Shocked От Стефи дърпа всичко което си е взела и то горкото нищо че е толкова бясно и щуро почва да плаче.А нашата света вода ненапита най тържествено се разхожда около нея и се кефи Blush

Аз си изкарвам вече вътрешностите с тая кашлица,не е добре работата.Пих вентолин,чай,мукосолван ooooh!

ХАйде ще се къпя и лягам,децата са паркирани.Лека нощ Hug

# 48
Влизам да ви се оплача. Нали утре ще правим прощъпулника, та седнах преди малко да си напиша идеите на листче. Помолих и Ангел да ми помогне, той пък заяви, че нямал намерение да участва в този обичай, че бил езически и не му харесвал. Помолих го да не разваля утрешния празник и той каза, че даже нямал намерение да присъства. Супер тъпо ми стана. В крайна сметка се събираме да отпразнуваме прохождането на детето и да се забавляваме  #Cussing out. От друга страна няма нужда да му гледам неодобряващата навъсена физиономия. Абе негова си работа  Crossing Arms, няма да се ядосвам.

# 49
Марианче, направо не знам какво да ти кажа  Confused Само не си разваляй хубавия ден! Направи си всичко, както искаш и както на теб ти харесва  Hug

# 50
ЗДРАВЕЙТЕ - Добро утро - заповядайте

ВЕС Close-mas: Close-mas: Close-mas:ЕЛА    КОЛЕ santa2 santa2 santa2ДА!!!!

Вчера вечерта е завърнахме от вилата, изкарахме там празниците и се скапахме от гости, подаръци, ядене, пиене и миене на чинии  Mr. Green
 Искам да поздравя всички с Имените дни, които пропуснах и празници, които не честитих.

Да изкажа и аз радостта си, че видях прекрасни деца на снимки и  снимките на Цецето от дома й- прелест; , да се включа  по проблемите на Сладурка и Ели, а сега от снощи и на Марианчето Crossing Arms ooooh!. Момичета не ми е присъщо да давам мнение и да напътрствам някой по подобни проблеми, много ми е мъчно и притеснено за вас  като слушам "чета" какво ви е? Силно се надявам да е просто временно наслагване на напрежение покрай празниците и напрегнатото ежедневие, което имаме. Не искам да мисля, че нещата могат да свършат зле, просто стискам палци да се размине лошото ви настроение и изобщо изхода от ситуацията.  Praynig Praynig Praynig Peace

Пожелавам ви страхотен ден, в нас сега е много студено,че се прецака парното, навън вали сняг, абе изобщооо Simple Smile Оставям ви псоле пак, утре мъжо отива за деня на дежурство и пак се връща, така че съм редовна, "както винаги"!!!  Laughing Mr. Green

# 51
  • София
Добро утро!

Василия спа допреди малко, изпи си млякото с бисквитка/мързеше ме да правя закуска, признавам си Embarassed/ и е готова за подвизи. На мен пък ми е едно смотано като знам, че утре съм на работа. Нещо съм набрала и там, та нищо чудно до напролет да предприема някои промени.  Абе изобщо, много съм разконцентрирана, нямам желание и настроение нищо да върша, нито ми се празнува, нито нищо.....Като гледам, доста от нас преживяват криза по един или друг начин около празниците, има нещо във въздуха тая година......Обикновено целия декември месец съм във еуфория, а сега нищо.....Обяснявам си го с акцията по преместването, но не е само това явно.

По семейните кризи умишлено не се изказвам /бих го направила само в личен разговор/ защото универсални отговори на тези проблеми няма. Само бих казала, че когато човек се чувства нещастен в една връзка, в нея задължително трябва нещо да се промени, без задължително да се стига до крайности  Peace Но и компромисите не могат да бъдат безкрайни...

Аз не смея да изкарвам Василия в това време. Тамън се справихме със сополите, притеснявам се, че ако се нагълта с толкова студен въздух, може пак да потекат, знам ли.....А много ми се иска да поизлезем.

Желая ви хубав ден!

Марианче, направи си на детето прощъпулника както си си решила, нали го правиш за него в крайна сметка.  Аз пък не виждам какво толкова езическо има в тоя ритуал, но явно за човек, който си е твърдо в правата вяра като Ангел, идва в повече. Ми като не му е приятно, да ходи да работи  Mr. Green Пък вие си хапнете и пийнете за здравето на Дара. Весел празник!

# 52
Здравейте!

При нас нищо ново,Ангел продължава да е със запушен нос и утре ще го заведа на преглед.
В тази връзка ,Сладурче за какво е Стодал и Коларгол,за запушен нос или за сополки?
Марианче,не се ядосвай,може и за хубаво да е,че Ангел няма да присъства,по нашия край  такива обичаи се правят в присъствието  само на жени(е аз не ги спазвам тези работи)

По отношение на разходките:въпреки студа всеки ден се разхождаме с Ангел по обед за 30-40мин.

Нещо не съм в кондиция тези дни,а и няма новости за разказване,та ще приключвам.

Хубав ден , слънчево настроение!

# 53
Честита Коледа!
 santa2 santa2 santa2
Бъдете живи и здрави, весели и щастливи! Пожелавам ви цялото благополучие на света да ви споходи, мир и любов в домовете ви! 

Честит Стефановден на всички празнували! Да им се слави името и много успехи да им носи!
И тъй като и аз вчера празнувах, се почерпете от мен!

Хубав ден от мен!

# 54
Здравейте, мами  Hug

Първо искам сърдечно да благодаря за вашите отзиви по моя въпрос. Wink  Hug Hug Hug

После искам да ви кажа Привет от Ямбол  55 най-сетне  Whistling  Wink

Честита Коледа, Честити именни дни на всички празнуващи последните дни!
Не успях да се включвам, въпреки че открадвах по някоя минутка за да ви прегледам.  Получих много и хубави съобщения от вас  Heart Eyes , благодаря за което  Hug

Ще оставяме Мариян при баба му да се гледат няколко дни без мен. Ние се връщаме в София, защото имам нужда от време за да свърша доста неща. Надявам се да слушка баба Wink и да не плаче за мама Simple Smile.

Радвам се за Цецето, че са на финала с преместването. Мернах снимки от дома, който изглежда супер свеж и уютен.

Ще чакаме Марианка да се включи и да сподели, как e минал днешния ден и на къде се е ориентирала малката Дара   Heart Eyes

Момиченцата на Дес и те са супер сладуранки  Heart Eyes

За другите проблеми, които прочетох не смея да изразя мнение, само искам да кажа на момичетата, че ни е сме с вас  Hug

Сега ви оставям, че се стягаме за път. Галето ме притесни с поста си, че при тях вали сняг а тук и помен няма, но сега виждам че и тук започва да прехвърча. Дано са хубави пътищата  Praynig

До скоро!  Heart Eyes

п.п. Чакам още доста мами да ми пуснат е-мейл.

# 55
Сонче, честит имен ден на патерици. Бъди здрава и все така усмихната и лъчезарна!  Hug   bouquet

# 56
Леле, Сонче   ooooh! Да си ни жива и здрава, душицо!

# 57
Сладурче за какво е Стодал и Коларгол,за запушен нос или за сополки?
Не съм Сладурка,ама да кажа Embarassed Стодала е хомеопатичен сироп за кашлица,а Коларгола-капки за нос.
Аз на моите щом усетя да им се запуши носа веднага пръскам Стеримар,снощи го правих че усетих малката да диша не добре.А иначе на капките за нос вече доверие нямам,четох че колкото помагали толкова и вредят,та с р-р от клеева тинктура и вода оправям хреми Mr. Green Сребърната вода също се капела в носа,четох,и ще я прилагам и нея само да се снабдя Peace

Сонче,привет!Да си жива и здрава,мерси за почерпката.Как са момченцата ти?

# 58
Куку, ама наистина от мен. Още един ден вкъщи и ще полудея...добре, че майка ми се прибира днес от Враца, та утре да си взема градска. И като си помисля, че зимата едва започна ooooh!

Ох, Симона хукна и тръгвам след нея Mr. Green

# 59
Честита Коледа момичета.Пожелавам ви много здраве, щастие и любов.
Минавам да ви почерпя че днес моята кукла стана на 2 месеца. Heart Eyes Порастна ми тя!Ето я и нея: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306858&pid=9625672
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306858&pid=9625729

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 17:55 от ladybebi

Общи условия

Активация на акаунт