Отговори
# 30
Сладурче, ние излизаме всеки ден с количката, даже и за дълго време. Обикновено сутрин около 10 пращам тати, Дара и Маша на разходка да ми освободят къщата да изчистя. Аз на това му викам здраво време. Дара вън не кашля и няма сополи. А вкъщи е доста хладно, прозорците не се затварят добре и всички сме навлечени с вълнени елечета и терлици.  cold. Обичам зимата.
Утре ще правим прощъпулник и след малко ще правим списък на предметите, че да не ги мъдрим в последния момент. Давайте идеи, напр. какво да сложа за юрист  newsm78?
Жу, честит празник на двете ти дечица. Много е сладко, че имат общ имен ден. Случайно ли се получи или?

# 31
Цеце, не му пий на детето млякото  Laughing
hahaha Joy Това и аз щях да кажа ама докато се натъкмя Crazy

Цеце,много ти е натоварено и през празниците неможа да си поотпочинеш.Дано откраднеш някой и друг ден за релакс,много са сладки на Василия кътчето и трапезарията Peace

Медхен,много гадно се е получило.Дано с детенцето всичко да е наред пък другите работи ще си ги оправите между вас Hug
И аз бях свръх навита за Коледните празници,уви,всичко се срина.Казвам си само добре че семейството ми е наред,децата най-вече.От няколко дни влача една кашлица и сополи,наследство за ваканцията от учениците #Cussing out и така ме е страх да не го лепна на децата Sick
ПростоАЗ,ама как  само си се развихрила в кулинарното изкуство.Снимай и ни покажи някое творение Laughing

Рени,браво за НГ Grinning

Това ми е поста който пиша от снощи след 23ч. някъде,не спрях компа и като му дойде музата на Интернета а и аз успях да седна на компа реших да публикувам,ще ме извините че малко неактуален ми е поста Blush
Уххааааааа 22 нови отговора,добре е Mr. Green

Eто малко снимки:
http://good-times.webshots.com/photo/2456765910103731559TytPVp
И пост писах нов ама се затри всичко,после пак ще пиша,че сега се ядосах Crossing Arms

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 15:36 от Дес

# 32
  • някъде там
Дес имаш големи сладурани мамини отмяни Wink

аз да си довърша, направихме една бърза разходка с Ема без количката до едно магазинче наблизо за парцалчета, но нищо не си харесах  ooooh!

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 17:44 от renyto

# 33
  • София

Отивам да мия на детето дупето, да си пия млякото....
  Joy Ама аз верно съвсем съм изкукала.

Майка ми си тръгна днес и се гледаме двете с Васето. Взе да проявява някакви признаци на нервност и несигурност. Два дни не можахме да разберем защо не иска да ходи в кътчето с играчките, определено я беше страх от нещо там,  и накрая се оказа, че е от едно от килимчетата /останало от активната гимнастика/ с някакво животно на него и шумящи работи.Като го махнах, веднага се заигра там.

Тая нощ пък се буди няколко пъти с рев "Мама, мама!", взех я накрая при мен, гушна се и заспа, а това е много нетипично за нея. От както се е родила, най-много 3 пъти да е спала в мойто легло  newsm78 Най-сигурна и спокойна когато е будна се чувства в креватчето си, пускам й филмче, оставям й книжки и откарва с часове. В другата стая е нервна, само мучи и не знае какво иска. Предполагам, че ще свикне с новата обстановка и тези проблеми ще отшумят.

Дес, страхотни са ти момичетата! Hug И племенницата и тя голяма сладурана! Тя днес има имен ден, нали? Да ви е жива и здрава!

Василия пак замуча, днес дремна два пъти по малко, сега й се спи и е голямо мрънкало. Хайде до после!

# 34
# 35
  • някъде там
Prosto_Az сладуранка мамина е Ная  Heart Eyes

# 36
ProstoAz много сте хубави с Найчето,както винаги Flutter Hug
Рени,Дита вие поне си имате МОЛ и хич другаде да не идете и това е вариант,те са вече големички и разбират достатъчно,за да разберат дали им е тъпо Mr. Green

Ние днеска с Ивче отидохме да и взема пампи и книжки,че разгръща с голям интерес едни парцаливи пеенки за 2-ри клас отпреди сто години Mr. Green,еми да,ама хич не обърна внимание на новите шарени книжки Crossing Arms  И без това се занимава самичка около 10-ина мин само и то с тях,виках поне да са нови Thinking И ми стана смешно одеве,защото минаха зълва ми с племенника и една леля от Смолян,която и е на гости и донесоха на Ива същия пумпал със светлинки и музика,който майка ми и подари преди дни. Ива толкова не го харесва и не му обръщаше внимание,че като и го показвахме накрая взе,че го счупи-да я оставим на мира Mr. Green Вероятно и тоя го чака същата участ Joy Явно ще е чиатанка мойто момиченце-като майка си,дано! Аз с кукли не съм си играла,за сметка на това съм изчела хиляди книги-макар,че за какво ли са ми...
Имам въпрос: Искам да взема на Ивито някакво животинче,много ги обича! Какво ще е подходящо? Мислех да са хамстери,бях минала през един магазин да питам и ме убедиха,че не хапят,а и тя много им се радва,но зълва ми каза,че били силни алергени,наред с рибките и папагалите. Някакви идеи и предложения? Куче не става...и котка май,нямаме място Tired

Уф,че съм и аз #Silly
Жу,честит имен ден на момченцето ти! Да ти е живо и здраво и по-послушно от кака си Таня Mr. Green Hug  bouquet
Честито на всички останали именнии,за които не се сещам!
Дес имаш си сладка мамина отмяна с прахосмукачката Mr. Green А така! Ама Вяра много голямо ми се вижда,като поне 5 год момиченце.

# 37
Дес, Просто Аз, невероятни снимчици на бонбонести дечица  Heart Eyes
Дес, толкова мила картинка са трите дечица  Hug

Сладурка, ако искаш по-късно да се "видим" в скайпа? За животните по-добре изчакай. Но хайде в скайпа ще си полафим да не досаждаме.  Peace

Марианка, като те прочетох и ми стана адски гузно че не извеждам Лена  Embarassed

# 38
Еличке най-вероятно след 23.00ч ще мога да се добера до скайпа....ако не си заспала.

# 39
Eххх ама много сте мили,разтопих се направо от комплиментите ви.Аз рядко снимки пускам щото или нямам време да ги кача или все не ми харесва как съм ги снимала,ми не се получават понякога.Особено Вяра,ми тя няма никакъв подход към позирането за разлика от сестра си Mr. Green Та да си кажа да не си помислите,че нещо нарочно не давам снимки или нещо подобно,не просто съм смотличка Crazy

Ная е порастнала много,красавица,пу,пу Hug

Цеци,да именничка си имаме днес.Ходихме сутринта у тях.Осветиха си апартамента,та всичко в едно беше,добре мина.
Сладурче,и аз немога да ти помогна с избора на животно.Единствено рибки бих им взела на мойте,ама като порастнат още малко Peace

А и аз щях да се обадя по питанката дали извеждаме децата и това,че Марианка е супер права.Аз съм голяма страхливка,не смея да ги изведа Embarassed,а наистина по здраво време от това......зраве му кажи,когато са измрели всички бацили от студа.Абе...незнам,крием се на топло и така Sunglasses

Ох аз да ви се оплача тая кашлица ме довършва Confused Бухам като за световно,суха гадна кашлица.Вече всичко ме боли от нея.Иначе други оплаквания нямам,хремата поотмина.Какво да пия дайте някоя идея newsm78 Днес майкам и ми купила Мукосолван,той е за отхрачванее,според мен не е за мойта болка ама го пия с надеждата малко да ме поуспокои.АКо заразя и децата ще се #2gunfire

Хайде лека вечер

# 40
Дес, трябва ти сироп не за отхрачване, а за успокояване на кашлицата. Иво и Дани бяха с такава кашлица преди да тръгнем за Пловдив, когато Данката беше с бронхит и се оправяха с Вентолин (той разширява бронхите и спира спазъма). Иди в някоя аптека, обясни им каква ти е кашлицатъа и веднага ще ти препоръчат нещо. Иначе има и бабешки лек - да пиеш нещо студено, това също облекчавало. Аз не съм пробвала, защото разбрах едва наскоро и не съм имала болен, върху който да експериментирам.

У нас положението е температурно - и двамата са с над 38, само дето на единия хич не му пука и си яде и беснее като здрав, а другият се е пльоснал и зяпа в точка от един час. Надрусах ги с Панадол преднощно и сега ще чакам да проявят и други симптоми, за да знам какво още да им давам. Баш в събота вечер да ми се разболеят  Tired Добре че наблизо има денонощен детски медицински център.

# 41
Адашчета - много са ви сладки дечицата. Hug

юл4е, опитвам се да попивам хладнокръвието ти в такива температурни ситуации Wink Дано синчетата ти смъкнат Т и всичко да е било инцидентно.

Сладур, баш животина ти е косура Laughing Хеле па хамстери. Аз съм имала и да ти кажа - мишки. Е, сладки, ама мишки. Трябва ежедневно да им чистиш иначе смърдят ужасно Sick, и хич не се връзвай, че не хапели. Хапят си и още как. Освен това женската, ако роди, има склонност към канибализъм Shocked Нашата хамстерка изяде цялото си второ котило. #Crazy Ние смятаме да вземем на Моната един ден, незнайно кой  Mr. Green, коте, защото и двамата с мъжа ми обожаваме котки.

И накрая да ви се похваля - имаме преден, десен зъб, този до него го чакаме ени минит Mr. Green, както и втори десен долу, а ми се стори, че днес напипах ръбче на кътник.  bowuu Дали е възможно? newsm78

Лека нощ! Hug

# 42
Ами Вентолин имам да взема да пийна пък от него.Ама помня че педито казваше че той е за хрипове,аз нямам хрипове или поне не усещам Rolling Eyes
Юл4е,да ти оздравяват момчетата Hug

# 43
  • някъде там
юлче бързо да се оправят момчетата ти  Hug Hug Hug

някои може ли да ми помогне за трудов въпрос, относно ТД ?

# 44
Ей, Десита, много са ви хубави маймунките  Heart Eyes

Дес, да ти е жива и здрава племеницата  Hug Приличате ли си със сестра си? Стефи ми прилича мъничко на теб  Heart Eyes Пък твоите госпожици и двете ли са със сини очи? Невероятно  Heart Eyes Пускай снимки, пък ние ще си ги оценяваме. Аз не обичам много позьорски снимки и тези на твоите госпожици много ме радват  Hug

Деска, честити ви зъбки  Laughing Аз чакам да видя роклята  Whistling

Юле, бързо да се оправят калпазаните  Heart Eyes Предполагам, че Дани беснее, пък Иво чумее  Wink

Марианка, браво на теб, мамче! На мен ми е много студено, бе  ooooh! Ей сега гледахме Хрониките на Нарния с мъжо - накарах го да седне върху мен, та да не ме втриса  Rolling Eyes Т.е аз седях на фотьойла, а той пред мен, облегнат или по-скоро лежащ на мен  ooooh!

Цеце,
дано Васето бързо свикне  Hug

Общи условия

Активация на акаунт