Отговори
# 15
Добро утро!

Честит имен ден на Стеф на Жу! Да и е жив и здрав и малко по-послушен от кака Таня!
Честит празник на всички, които празнуват днес!

Еличке, ти съвсем ме обърка  #Crazy И ти ли се върна от Плевен сама  Rolling Eyes Или сега си сама? Или ти предстои да бъдеш сама?  Tired Това си е Балканско умение да успяваме да се скараме по празниците. Решенията са си ваши  Hug И на мен много пъти ми е идвало до гуша, а съм сигурна, че не само на мен, но , както казва Таш, броя до 10, дишайки дълбоко, мисля за позитивите и негативите и всеки път решавам, че е било безсмислено. При вас не мога да бъда сигурна как стоят нещата  Rolling Eyes

Просто Аз, ти си знаеш най-добре  Hug Всеки си има свои методи  Laughing Аз отвръщам на лошото с добро и упорствам до последно, докато не осъзная, че няма смисъл  Peace

# 16
Просто Аз, ти си знаеш най-добре  Hug Всеки си има свои методи  Laughing Аз отвръщам на лошото с добро и упорствам до последно, докато не осъзная, че няма смисъл  Peace
   Роска направо ме срази    Hug

# 17
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!Здраве и късмет!

Тези дни не мога да пиша много.Ангел видимо е здрав,но със запушено носле,с огромни усилия и сила му слагам капки Виброцил,но те действат 3-4ч..Това му състояние го изнервя,не може да спи спокойно,2 нощи почти не спим.

Весел празник!

# 18
Съвсем съм изключила, че днес празнуват Стефановците  ooooh!

Жу, да ти е живо и здраво момченцето!  Hug

Честито и на всички именици!   bouquet

# 19
Привет, девойки! Hug

Снощи изкарах мнооого приятно, с тази ми дружка много си се обичаме и може да си говорим с дни и пак да не се наприказваме. Роска, не облякох роклето Embarassed, кътам си го за РДто на майка ми Mr. Green Ама на Бъдни вечер бях с роклята, ако искате мога да ви я покажа предпремиерно Joy

Сладур, Медхен   -  Shocked Какво става, момичета? Дано това са били импулсивни постинги, под влияние на емоции и днес нещата да са добре. Каквото и да решите - с вас сме. Hug

Цеци, много ми хареса къщурката. Ние имаме кътове на Моната из целия апартамент. Всъщност целия апартамент е един голям кът на Моната. Laughing

Роска, и аз си мисля, че ще е най-добре, ако съберете кумовете и сестра ти заедно. Няма ли да се получи? Wink

бакси, дано Ангелчо бързо се оправи. Офф, тез хреми и чудеса са ужасни, значи. Tired

Ренка, хапнахте пернатото, сега да те видим как ще се пъхнеш У новогодишния тУВалет. Joy Hug

Целувки и лек ден. Heart Eyes

# 20
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МОМИЧЕТА!!!ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВАС И НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,МИР,ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!!!

# 21
  • София
Честит имен ден на всички именници днес!

Какви са тез неща? Наистина по празниците се отприщтват всички емоции. Със съпруг № 1 се разделих на Нова година - сигурно не е случайно. Момичета, дръжте се и не зависимо от решението което ще вземете отстоявайте позицията си. Има неща с които не се правят компромиси. За съжаление късно се ориентира човек. Както и да е . Пожелавам ви успех и не сте сами - ние сме с вас  Hug

Ние с Ники лекинко се поразболяхме. Една ударна доза АБ и вече сме на крака. Нина една нощ я изпратихме при свекитата - но както казахте за да не се изпокараме празнично си я прибрах бързо бързо. На 5 тата мин повърна на дивана. ..кой знае колко течности са и дали ( само ятъпчат със соковове, компоти и вода ). Не се излиза на глава и това е .  Като се качихме уж да и занесем храна за вечерта - имала Т , кашляла...така ме наплашиха...а тя -нито вдигна Т, нито пък е кашляла..

Ставам, че пощуря и всеки момент ще падне пердето в хола.

# 22
Деска, давай да я видим тази рокля  Hug
Ей, ама , че сте...Искам снимки да гледам, бе , СНИМКИ  Crossing Arms Тц, тц!

Интересна ви е на вас моята дилема, ама хич не ми е лесно , да знаете  Confused Сестра ми е силно ранима личност и всяко нещо приема твърде лично, та ако и откажа, рискувам да я обидя много дълбоко  Confused Тя е от хората, които смятат, че никой не я зачита, пък и новата и половинка пазеше в тайна до скоро и сега я усещам , че има силно желание и необходимост да го сподели с нас. Т.е да го опознаем и да го харесаме, разбира се. Това няма как да стане, ако ги съберем с кумовете. Просто няма да се чувстват удобно. Иначе все още не го отхвърлям като вариант. Аз си я познавам добре и ще разбера дали има желание да бъдем с тях. от друга страна у кумовете е тесничко и не знам дали ще ни е удобно като сме повечко хора, пък и са с малко бебче  Rolling Eyes Но пък и на тях е доста неудобно да откажем, понеже сме много близки и от 6 години насам само миналата не празнувахме заедно заради Лили. Сега заради катастрофата на кумата на брат и  не сме се виждали близо 2 месеца и имаме нужда да бъдем заедно, както ние така и те с нас  Rolling Eyes Оптималният вариант е да се съберем всички у нас, защото сестра ми няма да се чувства като натрапник, а кумовете си се чувстват вкъщи като удома си, но няма кой да гледа детенцето им, пък те се възпират по някаква причина да дойдат у нас с него. Те си знаят  Rolling Eyes Та ще го мислим още 1-2 дни и  ще сте стане ясно кой къде, няма къде да ходим  Laughing

Уфф, Катюшке, бързо се оправяйте, че да не посрещате Новата Година такива болнички  Hug

# 23
Здравейте милички,

Имам питане: при ниска или при висока Т не трябваше да даваме нищо?  Васко май го простудихме онзи ден и през деня имаше 37, а снощи 37.5. Дадох му Панадол и тази сутрин е 36.6. Притеснено ми е защото тази нощ ще пътуваме към Попово при свекърите и то с влак Sad Иначе му няма нищо друго, може пък да са зъбки или реакция след ваксината ще чуя и педи newsm78 и най-много да отложа пътуването.

Вчера се възползвах от подаръка на милото в един СПА център- направо се размазах от удоволствие, почувствах се като нов човек-ароматен масаж, нагласиха ме и с един червен новогодишен лак и така накипрена отидохме на рожден ден на една приятелка. Бяхме много хора и  всички мои близки и далечни познати най-накрая видяха Васето, който беше спал сума ти време в колата и вечерта беше страхотен Heart Eyes

Обзаведох се и с МЦ - най-накрая Whistling  и съм една отпаднала...

Ели много ми стана мъчно, незнам какво да кажа, силно ви прегръщам. Още по-мъчно ми стана за крачето, герой е миличката, дано да мине бързо.
Цецечудна е новата къща  Hug
Марианка много е променена Дара, невероятна сладурана Heart Eyes
Сладурче и ти ме изненада с решението си, незнам какво да кажа, прегръщам ви

# 24
Лилчо, при ниска Т по принцип не се дава температуропонижаващо лекарство,   Peace Дано е било инцидентно  Hug Когато се притеснявам от нещо, аз давам и при ниска и при липсата на такава Т Панадолче  Rolling Eyes

# 25
Здравейте Hug

Лилчо и аз знам,че висока Т се има впредвид над 37.5,даже педиатрите препоръчват и при 38 да не се дава нищо,но аз на 38 давам. Ще се оправи Васето Hug

Изкарвате ли децата с количките в това време?

Чудя се защото,искам малко да я разходя поне да потърсим книжка,тя много се захласва по книжките,че е студено-студено е,ама зимата по-топло и хубаво от това няма да стане.

Еличке решила съм го твърдо-да,то,че не се говори по един проблем и се отлагат нещата не значи,че ще с еоправят.Притеснява ме единствено как ще се оправя финансово-решението ни е общо. За да не спамим,ако искаш по-късно в скайп да си поговорим,ама имам впредвид след 22.30,ако ти е удобно,че дотогава ще имам работа,домакинстване и тн.т.

# 26
Лилчо, аз при 37.5 не дадох нищо на Симона, ама тя беше на АБ и Т сама се смъкна. Мале, пътуване с влак до Попово с Васко! ooooh! Доста смело за мен, ама аз съм бъзла.  Embarassed Лек път. Hug

Сладур, бе и аз искам да я изкарам Моната, ей така за 20 мин барем, ама деда знам... newsm78

# 27
  • София
Привет,

Да почерпя за имения ден на децата:

Аз нещо хич нямам празнично настроение и затова не пиша.

# 28
Жу, да са ти живи и здрави имениците! Hug И бързо връщане на празничното настроение Wink

# 29
  • някъде там
ей мили момичета Мадхен и Сладур много сериозни неща говорите, вярвам че добре сте преценили всички ''+'' и ''-'', че няма да ви е лесно спор няма, но ако сте сигурни в решенията си ще се справите, а и имате нашата подкрепа каквото и да сте решили знайте че винаги има поне едно рамо на което да се облегнете  Hug Hug Hug

на всички празнуващи днес СТЕФАНОВЦИ и производни безкрайно щастие  Heart Eyes

Сладур и аз много съм се замислила за излизане, преди малко ходих до магазина ама бъррррррр студ бе, хубаво си беше на 7-10 градуса, утре ще има тържество в нашия МОЛ и мисля поне до там да отидем, че тя Ема ще изкука милата 3 дни без да излиза  Wink

Общи условия

Активация на акаунт