Отговори
# 150
ЧЕСТИТА
ДА НИ Е НОВАТА 2009-та
ГОДИНА!!!!

ДАНО ТЯ НИ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, РАДОСТ,КЪСМЕТ И ПАРИ!
Честито и на Именниците празнуващи днес!

# 151
  • София
Добро утро!

Ние спахме допреди малко, снощи Васето си легна пак към 1 и нещо и откара до 10. Голяма радост беше с тия фойерверки  Laughing Иначе празнувахме тихо и скромно, че то сили не останаха вече за празнуване. Днес следобяд ще има гости и за Васильовден и се надявам с това да приключи празничния маратон, че да имам 2 дни да се освестя и аз и да си почина  Crazy

Честит имен ден на Васко на Лилчо! Със здраве да си носи царското име!  Hug

Да почерпя със собствено производство за мойта именничка  Wink

Днес и бати Калин ще дойде да я наснима, надявам се да покажа хубави снимки довечера.

Чао и хубав ден!

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 11:32 от Цецето

# 152
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАСИЛИЯ И ВАСКО! МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ!

И

А ЗА ТЕХНИТЕ МАЙКИ:

Ние снощи изкарахме супер. Който комшия не беше в нас преди 12, дойде след това. Направихме си заря на пазара. Стефан проспа този момент, но после се събуди да му честитим и пак отнесе.
Таня си легна в 3 и 30 и още спи. Мъжо стана със Стефан към 9, нахранили са се - всичко беше с баница по земята/то всъщност още е де, ама сега спат децата и не шумя/, а аз поспах до 10  Simple Smile

Довечера може би пак ще имаме гости - кумът ни е Васил, обаче ми е по-лесно да дойдат вкъщи, отколкото да се замъкнем до тях с двамата - те живеят в Младост, а и са оставили детето в Бургас, та са младоженци  Wink
На мен от баницата ми се падна пътуване, на мъжо джакпот, а на Таня - любов. За Стефчо не стигнаха късметчетата, че бяхме много хора, но пък на него се падна парата от коледната питка - така че за всеки по нещо  Wink

Отивам да си пусна още едно кафе, че нещо лекичко не съм в кондиция.  bouquet

# 153
Честит имен ден на Василия и Васко на Лилчо! И на всички други,които празнуват днес Hug  bouquet

# 154
За много години!

Честит имен ден на Василия и Васил!

# 155
За много години! Бъдете живи и здрави! Всичко останало се постига.

Честит имен ден на Василия и Васко! Със здраве и гордост да носят имената си!

Честит празник, на всички, които продължават да празнуват и днес!

# 156
Ние си прекарахме много добре  Party Оставихме децата от рано у нашите и отидохме да приготвяме масата. У кумовете бяхме в 17.00часа, та кажи речи забавата започна от тогава  Crazy Изключително ми е приятно в тяхната компания  Heart Eyes Посрещнахме Нова Година , както подобава и се натърчахме до нашите с надеждата, че децата ще са будни и те бяха  Heart Eyes Дядо им беше купил фойерверки и малките маймунки бяха очаровани. Очичките им светеха, а на личицата им грееха усмивки  Heart Eyes Лили ни посрещна с оцъклени очички, изпълнени с въодушевление и сочеше с пръстче към небето. Родителите ми бяха изключително щастливи от радостта на децата  Heart Eyes Милите ми! Пожелахме си дружно да сме живи и много здрави, другото го можем  Wink Върнахме се у кумовете да си допразнуваме. Врътнахме баницата с късметите - на Сашо се падна печалба от тотото, а на мен чар и обаяние  Flutter  Thinking Не го разбрах много този късмет, но все пак си имам някакво късметче, че както беше тръгнало , щях да си остана без . Рових , рових и не го откривах, реших да хапна, та се появи  Crazy
Другите гости си тръгнаха към 1.30, а ние в 5.00  Crazy 12 часа сме стояли у кумовете. Много омразни гости сме  Crazy Седнем ли някъде, не ни се тръгва. Добре че детенцето им, което е на 6 месеца , се събуди за сутрешната доза АМ, та се сепнахме да си ходим  Mr. Green Прибрахме се у нашите и поспахме на пресекулки до 12.00часа . И там въртяхме баница, и там много късмети , много нещо и така. Ей ни, вече сме си у дома.

Хубаво беше! За мен 2008г беше много изпълнена със съдържание. Случваха ми се предимно лоши неща, но аз съм щастлива и ще я помня с хубаво. Нали казват"Това, което не ме убива, ме прави по-силен!" Осъзнах много неща, направих си много изводи, усетих любовта във всичките и одежди ... , почувствах живота. Надявам се и смятам, че това ще ме направи по-силна и добра през тази 2009г и за всяка идна , дай Боже! Голям принос, разбира се, имате всички вие  Hug Разговорите ми с всички вас тук във форума , с други чрез лични бележки, с трети очи в очи, ми отвориха очите за истински важните неща в живота ни. Научих се да ги откривам в мънички неща , за което мога да ви кажа само "Благодаря ви!" и "Обичам ви!"

Щастието стои пред всички нас, трябва само да протегнем ръка, за да го усетим. Трябва да вярваме в себе си и в това, че стават чудеса! Уверих се в това, след като снощи разбрах, че братът на кумата е излезнал от будната кома, при условие, че шансовете му бяха минимални, вече се придвижва сам, при условие, че лекарите са твърдяли, че едва ли ще може! Нека всички имаме като неговата воля и желание за живот и ще преодоляваме всички препятствия , изправили се на пътя ни!

# 157
Честита нова година!
Пожелам Ви здраве - за да не спирате да се борите и умаряте, докато търсите; щастие - защото усмивката и красотата са лицето на един щастлив и доволен човек и ще Ви пожелая, всеки ден да започва слънчево, да протича истински и да има с кого да го споделите вечерта!

Честити да са именните дни на Василия и Васко!

За Василия:

За Васко:

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 17:29 от SAILY2

# 158
Честита Нова Година! От сърце желая на вас и близките ви хубаво настроение, здраве, късмет, любов и усмивки през Новата Година!

Да почерпя за здравето на Васето:

Честит Имен Ден и на прекрасната Василия! Много здраве и усмивки Heart Eyes
Ще ви прочета по-късно и ще се включа Hug

# 159
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА! НЕКА ТЯ НИ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ РАДОСТ И КЪСМЕТ! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАСИЛИЯ И ВАСКО! ДА СА ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ!

Ей, как сме? Браво, прочетох колко хубаво сте посрещнали новата 2009. При нас всичко беше много кротко и приятно, Симона проспа всичко Mr. Green, то и ние придремахме пред 12 часа Embarassed, а после след наздравицата бързо отнесохме, ама нашия сутришен будилник и безгрешен - точно в 6 бяхме на крак. Wink Утре заминаваме за 2 дни на Трявна, толкова ми е притеснено, знам, че майка ми ще се справи, ама... Confused Confused ConfusedАбе, всичко ще е наред. Wink
Днес пък ходих да видя моята дружка и нейното 15 дневно бебоче. Да ги видя как се кърмят, да дам акъл, моля ви се, и аз акъли давам  Whistling Joy Спомних си за Симоната като беше толкова мъничка, много мило ми стана. Heart Eyes Бебе Пламена и мама се справят просто чудесно, нагаждат се още, но всичко е много добре.

Майчета, Симона ми виси по крачолите и отивам да видя това "зайше" както казва. Laughing

Лека вечер! Hug

# 160
  • някъде там
ЧЕСТИТА НОВА 2009
бъдете здрави и щастливи, много късмет

на именниците да им е свято името
за Васето

за Васко

при нас празника мина сравнително добре на домашно и към 6 се прибрахме, а Ема беше в наште легнала да спинка в обичайното си време и никак не са я притеснили гърмежите навън Wink
на мен ми се падна първото късметче с парата, а на мъжо бебе Wink

# 161
  • Pierrefonds, CA
Честита Нова Годинаааа !  Grinning Grinning Grinning Здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти  ви пожелавам !

Честит Имен Ден на Василия и Васко ! Със здраве да носят името си !

# 162
  • София
Честита Нова Година! Пожелавам много здраве- на вас и семействата ви, много любов и хубави моменти! Нека през новата година ни се случват само хубави неща и лошите новини в темичката ни да ги няма   bouquet

Честит имен ден и на всички малки и големи, които празнуваха вчера! Пожелавам им много здраве и късмет!

Ние бяхме в Пловдив, изкарахме си страхотно и двете вечери. От хотела и празничната вечеря съм очарована. Не очаквах такъв лукс и изобилие.
Не звъннах на никой, защото предновогодишно си помислих, че съм лепнала вирус, но явно бях яла нещо неподходящо. Иначе се разхождахме много, купонясвахме много, починахме си...наистина беше незабравимо.

# 163
Честита нова 2009г. момичета

# 164
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА. Пожелавам ви много ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ.Да сте живи и здрави и вие и дечицата ви!  Hug
Честито и със закъснение на именниците!

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 13:29 от ladybebi

Общи условия

Активация на акаунт