Отговори
# 165
Ей, майчета, много реанимирате, не пишете Thinking Привет от Трявна, хотелчето ни е много хубаво, наспахме се следобед, сега ще ходим ядем и се чудя да пробвам ли шкембе в масло newsm78 Да си имам чуденките Laughing После най-вероятно ще направим една сауна.

Моната мнооого слушка баба си, мамина кукла Heart EyesАйде пишете! Hug

# 166
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!ДА Е ЗДРАВА,СИЛНА,ПЛОДОВИТА И ЩАСТЛИВА ЗА ВСИЧКИ ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

Честит Имен ден на сладурите Василия и Васко!Да са здравички и големи късметлии!

Аз се включвам с огромно закъснение,защото от 31ви следобяд допреди 10минути нямахме нет #Cussing out
Нова Година я посрещнах вчера сутринта Embarassed,щото заспах в 23ч на 31ви.Това не помян да ми се е случвало досега в съзнателният ми живот ooooh! Просто тъпеехме и аз си полегнах...

Християнка от сутринта е кашлица,нямаше начин да не и я лепна просто.Дано се отръвем леко Praynig

Целувки на всички Hug

# 167
  • София
Мами помагайте - Стефан има огромни червено розови кръгове под очите и подути клепачи, също червени, както и ситни пъпчици по едната буза.
Вчера хапна малко ананас - дали може да е от това? Дадох Аерус, дано поутихне малко, че милия е като зомби  Sad

# 168
Голяма реанимация, голямо чудо  Joy

Деска, хапни се шкембенце, бе, може да ти хареса. Сашо каза, че било хубаво  , ако шкембето е изчистено хубаво и не мирише  Mr. Green

Дес,   hahaha Ти си шемет и половина  Heart Eyes
Дано  Хриската се справи бързо с кашлицата  Praynig

Жу, такова чудо за първи път чувам  newsm78 Дано му мине бързо на Стеф  Praynig

Ние отиваме на попаски у кумовете  Joy Тази дума я чух за първи път преди два дни и ми е много смешна. Оставяме децата на свекитата. За първи път ни е, та дано няма оплаквания по-късно  Mr. Green
Мен ме боли ужасно стомахът. Тези дни си похапвам повечко и май го претоварих нещо  Whistling

Надявам се, че утре сутрин вече ще има какво да чета със сутрешната доза кафе  Hug

# 169
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
ЧЕСТИТО И НА ВАСИЛИЯ И ВАСКО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ, ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ИГРИВИ И ПОСЛУШНИ!

# 170
Мами, честита Нова 2009!

Нека си пожелаем здраве, късмет и много успехи!

Ние днес следобед се прибрахме при детенце. Празнувахме с колегите на мъжо далече в Балкана, където нямаше никакъв обхват на GSM телефоните.  Party Беше супер! Изкарахме си страхотно! Да, нямахме никаква връзка със света  Laughing Аз си починах много добре, даже и сега така съм се размазала и не знам на кой свят се намирам  Blush Детето гладно, а аз се ослушвам и се чудя "що е то"  Rolling Eyes Laughing , но мама е тук все пак Wink аз съм в отпуск до неделя  Mr. Green  

# 171
  • София
Ехо, да побутна и аз малко темата.

Ние с Василия сме си сами от днес, майка ми си замина  Confused Сега се захващам със  задачата да я вкарам в правия път, че малко се поразглези от толкова народ тия дни. Таш и Сашко ни бяха на гости днес, направих януарско албумче и качих снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325089. Днес установих, че почти нямаме снимки от Нова година, къде съм блеяла и аз  Embarassed

Опитвам да се настроя и на работна вълна, че ей го де е понеделник, но ще е трудна работа. Абе много съм се отпуснала нещо, след толкова напрежение и усилна работа преди празниците сега не ми са занимава с нищо.

Радвам се за всички, които са си прекарали весело Новата година и са успели да се откъснат от монотонното ежедневие.

Друго не ми идва наум да пиша, ще засядам да гледам филми. Лека вечер!

# 172
  • някъде там
Жу според мен е възможно да е реакция на ананаса, стискам палци бързо да се успокои детето  Praynig Praynig Hug

# 173
Кате/тг/, много ти благодарим с Наско за страхотния подарък. Hug Надяваме се в най-скоро време да се възползваме от него. Пожелавам ти да имаш страхотен успех в новото начинание и страшно много клиенти. Дерзай и по-бързо, че нямаме търпение да се пременим с нови обущенца и да тропкаме навред. Пък и такава хубава реклама ще ти правим Wink. Целувки от нас Heart Eyes!

Момичета, тази вечер Наско заспа с конюктивит. Появи се изневиделица. Събуди се след дълъг следобеден сън и видях, че се е появило гурелче, което изчистих. След още един час, отново имаше секрет, което ме наведе на мисълта, че е конюктивит. Изкъпахме го/незнам дали беше правилно/ и сега спи, но утре сутрин ще търсим частният педиатър да ни посети. Дано човека да е в София, че иначе не ми се мисли Praynig. Освен с преварена вода с какво друго да промивам окото? И само едното ли или и двете с различни памучета?Оф, споделете, моля ви...  ooooh!

Жу, дано и при вас минат бързо тия пъпки и да се окаже, че е алергична реакция, а не нещо по-сериозно. Praynig

Василия и Сашко са страхотни сладури! И как хубаво са се заиграли - все така да се разбират.

Дита, приятна почивка в Трявна!

Аз от гости не се отървах тези дни, направо незнам на кой свят съм. То бива- бива, ама и на маса да си само не си е работа. Чувствам се направо скапана. А, като знам, че и за утре имаме уговорка с едни наши познати да ни дойдат на гости, но мисля да им звънна и да им откажа, колкото и гадно да е. Ако лекаря потвърди, че и Наско има конюктивит, няма да ми е толкова гузно, защото ще си имам и основателна причина, поради която няма да се осъществи събирането. А и от това ядене и пиене, толкова съм се освинила, че приличам на буре. Ще се слагам и аз на Дюкан от утре, че шега не бива с килограмите. При мен ако се отпусна и "отиде коня у реката"- много трудно свалям дори и 2-3 килограма.

Предстой ми и организиране на кръщене. И съм в голяма чуденка, как точно да го организирам. Дали да сме в София или в манастир извън София с преспиване? Но и на това ще му измисля вярното решение, явно все още не е узрял момента.

Мале, ужас - само с мойте глупости ви занимавам, ама сега ми се е паднало. Компютъра е свободен и аз мога да ви пиша, пък било то и глупости. Еми, така е  - той Дядо коледа, явно прецени, че не съм слушала достатъчно през тази година и не ме ощастливи с ъс собствен компютър. Но, ще види той, аз ще си купя - сама!

Няма повече да ви досаждам - обещавам!

Чао и Лека нощ!

# 174
Сонче, аз почиствам и двете очички с преварена вода и различни тампончета. Движението е отвън навътре, като гледай да не търкаш много очето, че се раздразва още повече  Peace Обикновено ни изписват Тобрекс капки за очи и Гентамицин маз за очи, но нека вашето педи си го види и си ви изпише каквото трябва! Дано всичко мине бързо  Hug

Отивам да видя снимките на Васето и Сашето  Heart Eyes

# 175
Роска, благодаря ти, миличка. То, че сега няма да правя нищо е ясно, но за утре сутрин ще знам.  Hug Hug Hug
Лека нощ и на теб!

# 176
Добро утро!
Сонче, капки за очи - Тобрекс или Тобрин. Капеш и в двете очи. Стискам ви палци  Peace Не се къхари за компютъра, по-нататък ще си имаш и ти, тъкмо ще им паднат още цените  Wink

Жу, как е Стефан?

Дес, удържате ли положението с Хриска?

Кате(тг), вчера мернах, че питаш за e-mail  newsm78 Пуснах ти моя, ще се радвам да ми пишеш някой път  Mr. Green Страхотно, че сте избягали от цялата дандания и сте се забавлявали.  Party

Роси, как минаха "попаски"-те?  Joy

Цецееее, големи тържества те споходиха теб   Wink А за работа хич не ми се мисли, че и 6 дни  Confused

Ние от понеделник ще водим Лена в една бавачка. Позната е на свеки. Дано излезе читава жената, че с този ремонт на яслата съвсем се закучиха нещата  ooooh! То аз се чудя как ще разбера дали става жената  ooooh!

# 177
  • София
Ехоу Simple Smile

Жу, как сте днес?

Ние също несме се застояли у нас. Само гостита по родата, но няма как, много ще се разсърдят, ако не ги обиколим всички.

Павката вече си проходи стабилно и тези дни мисля да спретна прощъпулника. Чудя се утре или в неделя да бъде и сега ще го мислим с мъжа ми.

Вчера децата бяха сурвакари и беше голяма веселба. Павката налагаше всичко, което види пред очите си. Най-много го отнесох аз, защото го бях гушнала и главата ми беше под непрекъснат обстрел  Laughing

За съжаление и аз установих, че нямаме никакви снимки от тези празници  Crazy

# 178
Привет и от нас с Ангел!

Като изключим,че Ангел е все още със запушено носле(почти през 2-3ч.му го отпушвам със Стеримар,по съвет на Дес,за което благодаря,капките почти не му действат,ползвах Виброцил,после по препоръка на педиатърката Олинт),дните ни минават весело и забавно.Два дена обикаляхме по гостита,а Ангел сурвакаше ли,сурвакаше(явно той ще носи парите вкъщи тази година,нали и паричката от питката се падна на него)
На 01.01.Ангел за първи път се пусна и прекоси стаята самостоятелно,което ме изпълни с голяма радост,вие знаете какво е усещането,а вчера на 2-3 пъти я обиколи клатейки се като пате.Сега съм в очакване на по-стабилно прохождане,че да спретна прощапулник,но ще почакам седмица-две,за да е стабилен.

Това е за сега от нас,чакам началото на новата седмица,че да посетим педиатърката и да видим какво ще го правим това запушено носле.

Дес,как е Хриска,кашля ли днес?
Жу,как сте и вие,отшумяха ли червените подутини,как се чувства Стефчо?
Сонче,какъв е този конюктивит пък при вас,хайде да отминава бързо !
Роси,а какво всъщност е попаски?
Дианче ,и при нас снимки няма,мъжо се опита да снима Ангел като сурвакарче,но всички снимки са толкова размазани,че нищо не се вижда,а така ми се искаше да запечатам тези хубави моменти!
Цеце,Таш ,големи сладурчета са ви дечицата!

# 179
  • София
Привет и от наше село. Вчера благополучно се завърнахме от Девин. Изкарахме си страхотно. Мен разбира се всички ме съжаляваха - о милата , как не съм вечеряла веднъж като хората, дори нова година не съм била посрещнала - но за мен факта, че не си бяхме в нас, че бяхме цялото семейство заедно беше невероятен. На 31 си легнахме към 9.30, проспахме зарите и пиратките ( а имаше многоо ) и спахме спокойно до 7 сутринта. Следващата нощ беше малко неспокойно, но това е сигурно, защото ни свършиха хомеопатичните за зъбките. В джипа се вози с кеф - гледа от високо, голяма скица беше  Heart Eyes .
Снимки, да не си помислите, че имаме -  Naughty само две три са.

И по едно кафенце, за да е спорен деня  Peace

Общи условия

Активация на акаунт