Отговори
# 255
  • София
Ха Честита 2009 Година и от мен! Бъдете здрави, щастливи, с успехи в дома и работата!

Аз изкарах страхотно в Зимевица! Татко занимаваше хлапето, докато аз шиех гоблен. Почти през цялото време бяхме цялото семейство(братята ми с жените си, родителите ми и малко приятели). Толкова е приятно са си седим без работа и да си бъбрим сладки приказки, докато дръвцата горят в камината  blahblah Майка почти всяка сутрин ни правеше мекици     chef

Митко направи няколко самостоятелни крачки и дори цяла вечер искаше да прави това упражнение, но сега пак си се държи за мен.
 Смятам, че го тормозят кътници, защото венците му са подути, а той вече не се отлепва от мен. Дори при баща си не ходи  Cry . Само скимти и по милион пъти иска да суче.

За сега не се сещам какво да разказвам, но с времето ще прибавям.

Ето малко снимки на Митко http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9798687
 И малко макро (повечето са мое дело  newsm03 ) + няколко други http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9798276

# 256
 Еййй Цецито шейномобилът ви е върховен, предполагам че Василия се е изкефила и тя?НАлИИИИ? Да ви е честит, ако не е тайна на каква сума възлиза покупката Simple Smile?   Embarassed Embarassed Peace
Тали - верно всички сме си съседи, ние сме на 3 мин пеша от Тракийската, иначе по адрес сме Бул. "Демокрация" 3! А за ванцията мен не ме бройте, там не отивам никогаш Simple Smile хахахах
Еличка - права сиии, нищо не помага ,ако насреща си имаш някой некадърник или си с кофти кола, ама поне да сме спокойни ,че сме направили всичко по силите си, така живеем по спокойно! Майка да имаш, майка да не си!!!!
Дита - Ники пие малко от обикновенна чаша, но се плези и вкарва езика вътре, мокри се целия, но е забавно, а с накрайник пие, ама нещо не го кефи много, пие си от шишето на НУК и си го надига сам, понякога Simple Smile
Валенце - много е сладък малкия на шейната, абе не може ли да падне така както си седи, мен това много ме притеснява в тези шейни , особенно за деца на 1, 3-4 мес.
Дианка не мисля че може да са коликите, поне не прави тези присвивания???? Знам ли вече, Тази вечер ще сложа тънкото чувалче, да видя дали не му е студено нещо, ще дам от хомеопатичните гранулки за спокоен сън, чайчето на Блевит Суенио и т.н, ще го дрогирам, ако пак се събуди, ще скоча от 4 ет Simple Smile
Жу - не съм насяно с подобни вили и затова не съм се включила по темата , дано намерите вашето спокойно местенце!
Таш - аз съм маниак на герданчета/за повечето дрехи имам подходящ гердан/, цветенца, колани, елеци,клинове, странни чоропогащи/цветни/  Embarassed Mr. Green И на мен много ми харесва така да се обличам, още повече,че съм твой стил облечена!
Юлче, копнала съм си всичко и мъжо е инструктиран да ходи и пита и обикаля, ако го видите някъде-помагайте му.... Само с купуването на столчето де...  Laughing Joy
Снимчице - приятно ми е да те чета пак, букетченце за теб   bouquet
Лилчо - за изпръхнало мажа по личицето с Надхерцен, т.е. мажа всичко с него, а може и с мас да опиташ, незнам полезно ли е , но що пък не, Питай пак де....
Скреч - снимките ти са страхотни, направо ме върнаха в едно старо време, приятно е..... Митко е сладур, много сладък Simple Smile

За маникалността по интеренета и други -  аз си признавам,че съм зависима от форума и нета като цяло.Преди имах сериозен проблем като по малка с чатовете, но мина, сега е форума Simple Smile
Иначе другата ми мания сега е авокадото. Правя си салато и ям авокадо на поразия, сега ако ми кажете че е и полезно, ще се о****да си хапвам Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 15:48 от Galaxy_26

# 257
  • Хасково
Честита Нова година!!! Успех във всичко, което умеем! Късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко, за което мечтаем!!!

Радвам се да ви "видя" отново всички в добро здраве и прекрасно настроение Heart Eyes

Ние сме добре, като изключим факта, че Стела е с колики ooooh! Crazy
Изкарахме си чудна почивка при мама Heart Eyes
Повече не мога да пиша, че ми липсва фонетичния и е доста изнервящо Crazy

Обичам ви всички и ви целувам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 258
Здравейте  Hug
Включвам се предимно заради Жу,ако остане време и не събудя Габи,ще пиша и на другите  Laughing
Жу,аз имам две предложения за теб-едното е там където бяхме на Нова година-с.Радуил,до Боровец,пътя е хубав,защото до Костенец си карате по магистралата,после има още към 25 км. и сте там  Wink Става въпрос за един голям двор,къщички като бунгала-една едноетажна къща с три стаи една до друга,с отделен санитарен възел,още една къща с две спални до нея и една двуетажна къща,срещу тях има нещо като ресторант,който мисля,че още не действа  Rolling Eyes трудно ми е да ти обясня...оборудван е,има всичко,но може би биха ви готвили с предварителна уговорка,или да се разберете да го ползвате и вие да си готвите,както решите.Ние незнаехме,че може да ни проготвят трапеза за 31-ви и си носехме всичко,даже вилици и чаши  ooooh! Нощувката е 20 лв. на човек.Хубаво е,защото дори и с децата да сте,вечер като заспят,вие ще си седнете отсреща в ресторантчето и можете да ги виждате,ако се събудят,ние така правехме.
Другото ми предложение е за една къща в Копривщица-има 6-7 спални,а може и повече.Една част от тях са,като апартамент,не съм влизала и незнам как изглеждат.Има механа,която може да ползвате,но не е много голяма.Недостатък е,че механата е долу,децата ще са горе...но пък сега се сещам,че ти действаш с бебефон,така че и това не е проблем.Нощувката беше 25 лв миналата година,но на стая,не на човек  Peace Сега незнам.
В Копривщица има телевизори в стаите,в Радуил не  Naughty
Друго не се сещам,ако ти се сещаш,питай...ще ти дам и телефоните,ако искаш пиши в скайпа или на ЛС  Peace
Можех да го напиша на ЛС това,но пък може да е полезно и за другите  Wink
Сега ще пусна това и ще започна да пиша друг пост,но кога ще го пуснааа,не се знае  Crazy

# 259
Сегаааа...
Честито на проходилите крачета,да вървят напред и нагоре,лесно и без да се спъват  Hug Павката,Ангелчо и Дани...Ето и Митака е направил някоя крачка,само Габо ли я мързи...дано да я мързи всъщност,че вече се притеснявам  Sad
Таш,нали Скреч каза преди време,как завършват скандалите в тяхната къща  Wink подозирам,че и ти се караш със свата поради същата причина,да са по-чести сдобряванията  Hug Много те прегръщам  Hug Heart Eyes
Сладур,ти пък ми изпращаш периодично съобщението,което ми изпрати от родилното,подозирам,че Ивче ги прави тези неща,затова провери дали не е писала и на друг  Laughing Как е положението вкъщи?
Дита,Габи нещо неиска да пие от шише,всъщност пие,но не и е сладко,пием от чаша,поолива се малко,но няма начин,онзи ден и купих една чаша със сламка и джока от нея яко  Crazy иначе пак пие със сламка,но трябва аз да и държа чашата,а така си я гепва и се оправя Simple Smile

Аз пък искам да ви питам,какъв е режима на децата ви,ядене и спане.Знам,че скоро го коментирахме,но ако някой пак се включи,ще съм благодарна  Praynig Има дни,в които Габи яде чаак следобяд,преди това неиска да закусва и самоме муфти за някакви дребни нещица,като бисквита или гол сухар  ooooh! друго не поглежда  Rolling Eyes А за спането да не говорим,спи много ама както и дойде,днес спахме до 12  Blush ,след като снощи си легна в 21.30 и после към 1 реши да си поиграе час,час и нещо.Та стана в 12 и в 15.30 беше заспала и в момента спи.
И още едно въпросче-как да се справя с гърнето,не се задържа и за секунда на него,скача като ожилена.Ще започна да я изхождам направи в тоалетната  Rolling Eyes

Толкова за сега,отивам да се опъна  Wink

# 260
Аз само за много бързичко се включвам да кажа, че се радвам изключително много за раздвижената ни темичка  Heart Eyes Дано все така да е  Hug
За съжаление аз няма да съм никак активна тези дни, понеже със Сашо се караме от известно време за това, че съм била все на компа и не съм му обръщала достатъчно внимание, а след снощния репортаж за интернета като зависимост  ooooh! Имаше панаир вкъщи - счупени чаши, разпилени ракии, издути паркети, ... Лили се разтревожи и се разплака, Ицко и той  Tired Много се ядосах, броих до 10, ама нищо и тръгнах да си събирам багажа  Rolling Eyes
Както и да е . Сашо се осъзна и ми се извинява сума време, ама аз още съм си сърдита  Confused Ми горчи ми под лъжичката  Sad

Ама хубаво започнахме новата година...

Извинявайте, че ви пълня главата с нашите щуротии, ама на кого друг да се оплача  Tired

# 261
Пак съм аз,

Разгледах всички снимки-Ренка, Цеце, Скреч, Валенсия - страхотни са и дечицата много са порастнали Heart Eyes Скреч Васко през цялото време докато гледах снимките ви възклицаваше нежно "ааааааа" Така прави като гледа себе си, но си беше на столчето за хранене по-далечко от компа и сигурно се препозна Laughing Много ви се радвам, че прекарвате повечко време там, ние като си ходим на село Васко се побърква по животните.

Забравих одеве да ви благодаря за честитките и подаръците за ИД на Васето, невероятни сте Hug

Юлче  fingerscrossed
Галенце мерси, че се включи по моя въпрос. Аз Нахткерцен взех наскоро, че се появиха някакви лишейчета по лицето му, но устните не ги мажех с него. Ще пробвам Peace
Аз пък в чатове не съм писала, форумът ми е първата краста Mr. Green, но пък от край време почти всичко,което трябва да открия или в което се съмнявам проверявам в нета.
Жу аз се сещам за Рибарица, но не мога да препоръчам нищо конкретно, бяхме в една вила преди няколко години, но не помня как се казваше. Но там има богат избор според мен. Дано бързо да си намерите нещо подходящо Peace
Ditta Васко пие от обикновена чаша, даже го оставям сам, че и без това не проявява никакъв мерак към водата, а като пие сам му е интересно, сигурно се чувства голям, но аз откакто му давам вода му давам в обикновена чаша, като изключим съвсем в началото когато пробвах с накрайник, но без успех. Улива се естествено, но се справя добре, знае как.
Марианче вие да не сте хванали топ задръстването вчера?
Ели много се радвам,че Лена  се е престрашила отново Hug
Цеце честити нови придобивки на Васито.

Ние напоследък играем на криеница ако не сте се сещали да ви подсетя-аз се крия Васко ме търси и настава голяма забава като ме отркие. Иначе и той ми се държи за крачолите нон-стоп от известно време и само ако мръдна 2 крачки се започва:"мама,мама" Ще го изям Heart Eyes Откакто пътувахме явно прихвана някакъв диалект Laughing и вместо кака и баба, вече имаме какън, бабън ooooh!

Вчера гледах "Странният случай с Бенджамин Бътън"-препоръчвам го Peace

# 262
Мерги - какво да ти кажа за режима. Ту го има, ту не. Ако го има: спим 2 пъти на ден в 10ч и в 14,30 -ядем на 3-4 часа, т.е различно, не мога да кажа с точност.
Има дни в които не му е до храна, гледам да не го пришпорвам, когато иска и колкото иска. Това е.

# 263
Вчера гледах "Странният случай с Бенджамин Бътън"-препоръчвам го Peace

И аз така,но не го догледах,че нали на Габи и се доигра  ooooh!

Гале,мерси  Hug

# 264
Мамчета, радвам се да ви видя всички завърнали се тук след новогодишните празници.  Hug

Моят синковец днес се сдоби с Т 38,8 по обяд, ей така от нищото.  Sad Заспа ми в ръцете веднага след като се наобядва. Преди това успях да му дам Панадол и докато спеше му слагах оцетени кърпички на челцето и  ръчичките. Спа 30 мин и се събуди. T падна с 4 градуса и час и половина по-късно вече беше 37,2, слава богу  Praynig . Сега му направих чайче с мед и лимон, сложих го в кошарката и отново е заспал. Челцето му пак се е затоплило, но дано не вдига Т. 
Няма сополи, не кашля, не киха, видимо е здрав. Освен това от 3 дни вечер му давам витЦ с млякото профилактично, защото баща му се върна болен от балкана.  Сега се чудя дали е възможно да е прихванал от баща си или високата Т се дължи на зъби.
Освен това снощи Мариян се събуди и плака доста, взех го при мен да го гушкам и въпреки всичко нещо продължаваше да го мъчи и проплакваше.  Чудя се какво да правя.  Confused Sad  Да звъня ли на педи или да изчакам да видя какво ще е положението след като се събуди. Освен това сме в Ямбол и нашето педи няма да може да го види, освен да ми даде наставления по телефона.
Предпочитам първо да се вслушам във вашите съвети.   Hug
Спомням си Симонка, като беше с висока Т, тогава Роси пусна един линк на Дита където подробно пишеше за високата Т. Сега се опитвам да го издиря.  Thinking Моля, ако на някой му е под ръка да ми го прати!  Hug Hug Hug

Искам и други неща да ви разказвам, но сега ми е свито заради детенце и може би по-късно ще се включа.

# 265
КАТЕ - аз пуснах ето този линк : http://pramed.com/le4enie_na_vis_t.html
Дано бързо се оправите, прегръщам те.

# 266
  • София
Росии, душа и ние имахме лек спор ( сравнение с вашия ) - даже май си беше монолог. Интернета това , интернета онова. Ти си зависима.....бла бла бла.

Катенце
, дано на не вдигате повече Т  Praynig . Включи се после да кажеш как сте. Пък може и кафе да направим тази седмица, стига да сте добре  Hug

# 267
Гале, верно, може и ти да беше, бъркам се явно  Thinking. Извини ме!  Hug Благодаря ти много!!!!!  Hug Hug Hug

Кате на далече сме Wink , но като се върнем с удоволствие. Целувки за Нинка! Simple Smile

# 268
Аз напоследък само сънувам Юлчето   Embarassed Embarassed, взе ми акъла тая жена  Hug , ама все нещо ми се кара  newsm78

С пръст ли ти се заканвам?  Joy Сигурно е защото все много се обяснявам  Mr. Green

И аз питам кога е срещата?

Лилчо, за устните - лансинох или обикновено олио / зехтин, мацвай, когато се сетиш. Крем не е много подходящо, защото от устните веднага отива в устата. Тези двете поне са безопасни за поглъщане.

Дита, Дани не пие от чаша, защото като му дам, прави балончета с голямо усърдие. За него пиенето от чаша е едно голямо бррррр и аз толкова се разсмивам, че собственоръчно му разливам водата  Crazy

Мерги, моите деца си спазват режима на ядене и спане с леки изключения от страна на Дани, който понякога пропуска единия сън, ако сме на ново място - но само първия ден. Опитах се за Нова година да ги приспя по-късно, но много съжалявах, защото и двамата ужасно се вкиснаха. Нощем спят, Дани редовно се буди по някое време и идва при нас, но като го взема, веднага заспива и не мога да се оплача въобще. Предполагам, че повечето деца в момента се будят заради кътниците. Те избиват доста дълго, отделните връхета избиват едно по едно и е все едно поникват няколко зъба едновременно. Дани има две връхчета от единия кътник и днес напипах едно връхче и от другата страна  Heart Eyes Милото вече има десет зъба.

За гърнето - аз съм толкова доволна от опита ми с Иво, че ще правя същото и с Дани - ще чакам да стане достатъчно голям да пожелае сам да сяда. На Иво му отне 3 седмици да махне напълно памперса, вкл. да почне да се буди и да си казва и нощем.

Кате, наблюдавай го и давай само панадол (ако е над 38,5 температурата) и вит. С. Също и много течности. Гушкай го и го следи, ако е жизнен, не се притеснявай. Ако му се спи, го гушкай - да спи в теб, това също много помага.

Роси, ние с Младен обсъждахме интернет зависимостта (не като каране, просто чух това по тв и споделих) и стигнахме до извода, че хората се втеляват по глупости. Т.е. ний не сме от тях  Mr. Green

# 269
  • някъде там
ей ама как живна темата  Party през почвните дни като вляза обикновено само аз вися на клона, а сега 3 страници сте изписали

успех на кандидатсващите за ясли, аз подадох молба през август да я приемат някъде към март-април и преди някак по-спокойно приемах идеята, докато сега откакто ми стана окончателно ясно че няма да се върна на същата работа, а ще трябва да мина пак по същия път като преди търсене-интервюта и така около 40 пъти, чак не ми се иска да мисля  Sad. Немога да си представя вариянта някои друг да и разгадава "говора" , че ще успее да си напасне режима в яслата и т.н., виж за децата със сигурност знам че ще и е много хубаво и ще се забавлява, но ще трябва по-лека лека да свиквам с идеята за мое и за нейно добро  Tired
И понеже от днес съм безработна влизам в jobs.bg и си правя актуално CV и се почва едно кандидатстване като за ясла  #Crazy

Таш то и ние сме така с мъжУ без причина от само себе си си така се случва, понякога бързо ни минава и всичко е ОК, но понякога не е съвсем така като чели всеки се отнася в различна посока  Thinking
Гале
да не би нещо да го страх НИкича  Thinking абе гушкай си го до тебе да спинка щом така е спокоен

публикувам до тук че нета ми се губи

2-я ми пост
и аз да питам за мазането на устни и бъзки в студа, мажа с един крем но пак изпръхват слагам и биба да не диша студения въздух, ша; не търпи   ooooh!

Ditta Ема НЕ пие от нищо друго освен от шише с биберон, хем от сумати време беше някъде на 6-7м. и взех една дамаджанка със силиконов накрайник, после сестра ми и подари за РД шише със сламка, но тя твърдо ги пренебрегва, пие от обикновена чаша но ако види че съм си наляла тъмна бира, с такава леко си отпива и гълта  Mr. Green ама вода така неще
skrech страхотни снимки видях  Peace
Мерги
Ема с гърнето са приятели, голямата работа все там си върши, освен ако я напъне много и аз не се усетя кво иска да ми покаже детето, ето днес сутринта тя се ококорила, но на мен понеже още ми залепваха клепачите я сложих на спалнята малко да покротува докато се разсъня, но не би, седи седнала и си дърпа памперса, станах и веднага я сложих на "гърнечко" резултата беше  ooooh!
а за режима с яденето е почти едно и също, но спането е голям зор от както не излизаме толкова много, днес за обед спа 20-30мин. и към 17.30 я сложих отново чак сега заспа и то защото я приспах, яденето е 6-7 АМ, около 10 плод/филийка на обед 12.30-13 супа/манджа, 16-16.30 крем нишесте, 19.30 малко супа/плод и 22 АМ това всичко е ориентировъчно  Wink

Роси
  Hug Hug Hug и при нас така почна НГ с "емоции"

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 18:33 от renyto

Общи условия

Активация на акаунт