Бодливка, честито за придобивката, да си я ползваш със здраве

Дес, мерси за линка с Бланш, ще си го ползваме с удоволствие

Днес бяхме на гости у прабаба им, луди ни направиха, 3 жени срещу 2 деца
Скандал

И ми били приятелки ,а не ни канят да си лекуваме и ние нервите

Късметите ги слагам в Новогодишната баница!Мама беше правила баница с късмети за Коледа и от там ми се падна екскурзия (уж за чужбина беше , ама и Наречен в краен случай няма да откажа
Желая ти здраве, любов и много щастие 

Без децата
Хич не се заслушвам
Както каза една позната затова имаме по 2 уши - от едното да влезе, от другото да излезе 

Моя затова става преди мен и изчезва на работа. Лошото е , че не си взима и децата. На мен ми е криво по празниците сама с тях. Както се казва - угодия няма. Шегичка - знам, че за нервите го пращаш твоя, ама няма да му помогне нему Наречен, с толкоз женоря, ще ти донесе някоя депресия и после иди го оправяй, те са крехки същества, не мой така.
) и с яки масажисти
, а ти с нас!! 
, аз добре съм го овладяла в последно време ( откато не чувам , това което не ми отърва съм много добре
и вече цяла седмица нямам проблем
.
(баща му каза ,че детето усеща кой е главния виновник за всичко
) , но сега само като го видя че приближава готов за атака и го гледам страшно и той само ме гали или ме целува
) и с яки масажисти 

, премного щастие и любов и не на последно място - от здраве и верни приятели да не се отървете!

Къде ги намерихте тия бабетки вашите, та не щат да гледат децата и за 1 ден
Не ги е срам 
Желая ти здраве и много любов 
На мен ми прикипя още преди една година горе-долу, явно не съм от най-търпеливите и правилно съм се ориентирала за Наречен