Само кажете кога да стягам багажа за Бургас, та да обмислим почивката в Наречен, не за друго.

После ми се обади от самолета, беше му интересно как мигат лампичките. А снощи ми се обади да ми пожелае лека нощ и като го питах знае ли къде отива утре, ми изстреля "НА ясла!"
Днес сутринта на летището пък беше решил, че вече е стигнал в "Туция". 
При нас се консумират същите количества мляко и мед от мен и Коко. Мъжа ми твърди, че едвам за млякото ни смогвал. Добре е, че поне всичко е в чаша или с лъжица. С шишетата се разделихме още на годинка.
Иначе съм поканила няколко дечица у дома (3-4, че не искам много хора заради малката). Ще направя сандвичи и разни хрупки, тората отидоха сега да поръчат. Взела съм балони и ще украся с тях и надписи. Хубаво е, че си седи и новогодишната украса, та няма много да добавям. Тези дни ще накарам Калоян да направи и благодарствени картички за гостите - хем да убия малко време в полезни занимания.
За 2 минути стана цялата работа и понеже аз бях в съседната стая отнесох и сканадал от мъжа ми. Вместо да дойде да успокоим децата и да пита живи ли са и има ли им нещо, взе да крещи и да обвинява и да заплашва че ще наказва 
Ще гледам днес следобед да отида да свърша и това, че след нова година не остана време 
А мъжете са си такива - все обвиняват, а те като сгафят само свиват уши и траят
Онзи ден тъкмо се дискутираше в една тема за леглата на два етажа и как децата можело да скочат оттам, та аз се сетих, че ако са палави и е писано и от маса, стол или бюро могат да се прибият. Скрина ми изглеждаше тежък и безопасен, а то не било така 
Ама да знаете тръгнете ли за Наречен мен ме вземете че ще се наложи 2 смени на санаториум да изкарам
Вече усещам че тотално изкуквам 
Важното е че дечицата са добре 

И така,при нас е весело.
...нашият е почти след месец,та имаме време.А дотогава що виртуални торти щя похапнем 
Ама ми стана жал за децата, хем претрепани, хем им се накара 
/ и за децата ще правя картофено пюре и ще донесат гостите 2 пилета за тях. Една позната ми даде домашна кокошка, днес я обезкостих, майкооооооо толкова месо има по нея, 10 човека само с нея могат да се наядат, за пръв път си имам работа с домашна кокошка и просто не можах да повярвам, токато пуйка това нещо 
Като ви чета всички какви вкуснотии ще имате, ми се приисква да ви дойда на гости.
Хубавият сняг от моето детство явно ще си остане само в спомените ми. Жалко за моите деца, че няма да изживеят тази радост, освен ако не ги заведа в планината, разбира се.
Вече не смя да ги оставям да си вършеят сутрин и аз да си додремвам на отворена врата
Анту, радвам се, че Стеф е пътувал без проблеми, дано си изкара весело и вие също