ЯНУАРЧЕ вече съм голямо , искам торта , купон и голям подарък мамо

• 22 069
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ние още сме на мляко! Embarassed Понякога по литър на денонощие  изпива, та се чудя до кога ще ми издържат нервите и понеже го пие легнал за приспиване, го пие от шише.
Само кажете кога да стягам багажа за Бургас, та да обмислим почивката в Наречен, не за друго. Grinning

# 31
Викам първо да минат рожденните дни на децата, пък тогаз ще почиваме, а Laughing

# 32
  • София
Ох, направо изпадам в потрес като се сетя, че и това предстои. Какво ще организирате вие, мислихте ли? То след тези празници и играчките даже свършват по магазините.

# 33
Ние още сме на мляко! Embarassed
Говори ми ти! До миналата седмица купувах по:
7 литра прясно мляко на седмица, стигала съм до 8-9, ако правя кремчета;
8-9 кофички кисело мляко на седмица;
1 буркан мед за две-три седмици.
Това всичкото се изконсумираше предимно от юнаците, ние с баща им сме помагали единствено за киселото мляко, но мъничко. Сега в Силистра като че ли позабравиха навика си да стават и лягат с шише мляко в устата  Rolling Eyes, дано да отпадне вече този навик и млека да си консумират като големите хора - денем и в чаша.  Praynig
За Бургас имате перманентна покана, без оглед на сезона и психическото състояние.  Laughing
Стефльо в момента лети за Анталия, малко ми е притеснено, нямам търпение да стане 11, да ми се обадят, че са стигнали. На летището беше супер въодушевен, макар че е станал в 5 сутринта и малко е поплакал, че иска да спи. Като взели куфара му на чек-ин гишето, останал шашнат как се движи по лентата и попитал служителката "А! Де отиде куфала бе?!"  hahaha После ми се обади от самолета, беше му интересно как мигат лампичките. А снощи ми се обади да ми пожелае лека нощ и като го питах знае ли къде отива утре, ми изстреля "НА ясла!"  Joy Днес сутринта на летището пък беше решил, че вече е стигнал в "Туция". Laughing Голям смях с това дете.
Хайде оставям ви засега, до скоро.  Hug

П.П. Честит празник на днешното рождениче!   bouquet

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 10:47 от [X]*АнАн*

# 34
АнАн, пристигнаха ли твоите хора? Ама вярно е много забавен твой Стефко.  hahaha При нас се консумират същите количества мляко и мед от мен и Коко. Мъжа ми твърди, че едвам за млякото ни смогвал. Добре е, че поне всичко е в чаша или с лъжица. С шишетата се разделихме още на годинка.

Неда, аз играчки за рождения ден няма да купувам и се надявам да не му подаряват щото вече няма къде да ги слагам  ooooh! Иначе съм поканила няколко дечица у дома (3-4, че не искам много хора заради малката). Ще направя сандвичи и разни хрупки, тората отидоха сега да поръчат. Взела съм балони и ще украся с тях и надписи. Хубаво е, че си седи и новогодишната украса, та няма много да добавям. Тези дни ще накарам Калоян да направи и благодарствени картички за гостите - хем да убия малко време в полезни занимания. hahaha

# 35
Влизам да се оплача с изтръпнало сърчице Rolling Eyes Снощи  за 2 минути децата обърнаха скрина в тяхната стая, съответно и телевизора, който стои върху него и тонколоната и още 100 неща, Ели едвам отърва кожата само с една синка на челото Cry За 2 минути стана цялата работа и понеже аз бях в съседната стая отнесох и сканадал от мъжа ми. Вместо да дойде да успокоим децата и да пита живи ли са и има ли им нещо, взе да крещи и да обвинява и да заплашва че ще наказва Rolling Eyes Голям панаир беше, слава Богу децата са добре, други синини освен тази на Ели няма. После Ники обясни, че се катерил по чекмеджетата и викнал и Елена ooooh!

Анту, Стиф пристигна ли? Имаше ли проблем с капилярите?

За рождения ден в един детски кът ще е, пак с много народ. Което ми напомня, че освен резервацията друго не сме поръчали, а си трябва кетъринг и най-важното - торта ooooh! Ще гледам днес следобед да отида да свърша и това, че след нова година не остана време Crazy

Аз днес цял ден готвя, приготвих си капамата за готвене, утре сутрин ще я сложа да се пече, нещо не ми се събраха сърмите в гювеча, та сега ги варя тях отделно. Чудя се утре дали ще ми стигнат силиците за една питка. Вие какво ще готвите?

# 36
Мишленце, голям ужас  Confused Добре, че сте се разминали само със синина  Praynig А мъжете са си такива - все обвиняват, а те като сгафят само свиват уши и траят  Crossing Arms  Онзи ден тъкмо се дискутираше в една тема за леглата на два етажа и как децата можело да скочат оттам, та аз се сетих, че ако са палави и е писано и от маса, стол или бюро могат да се прибият. Скрина ми изглеждаше тежък и безопасен, а то не било така  Shocked

Относно готвенето - мъжо ще се заеме. Аз утре сигурно ще спретна една питка. Баница няма да правя, че нещо не я ядем напоследък. Ама при нас е лесно, щото сигурно няма да имаме гости.

# 37
  • София
mishlentze добре, че само с това се е  разминало, а нали знаеш, че нападението е най-добрата защита, защо мъжо ти не ги е гледал щом си е у дома. Освен това при нас белите стават и двамата да сме до тях на педя даже - спокойно дишай.
Ние ще празнуваме с приятели и те ще правят част от трапезата, аз другата като домакиня и така надявам се да има време за всичко.

# 38
Ехо здравейте красавици Grinning
Аз само ви чета напоследък Blush Ама да знаете тръгнете ли за Наречен мен ме вземете че ще се наложи 2 смени на санаториум да изкарам Crazy Вече усещам че тотално изкуквам Close

Мишленце,голям ужас си изживяла.Аз теб те имам за едно голямо мъжко момиче,еманципирана жена...то това от самолет се забелязва,твоят мъж нещо...а......какво се случва в главата му та се държи така Thinking Важното е че дечицата са добре Hug

За готвенето - аз преди малко наредих едни пържолки с лук сове сос и подправки да отлежават,мисля под фолио утре да ги опека.Картофено пюре и шопска салатка ще е гарнитурата.А ще правя и една любима моя макаронена салата и ще меся питка.Днес направих тортата,после ще ви я покажа - семпла,изчистена Mr. Green не много сладка,както я харесваме Wink
Намислила от тестото с което ще правя питата да отделя за нещо като тутманик с късмети вместо кори да купувам,че ми омръзна традиционната баница.
Мишленце,би ли споделила по каква рецепта ще я месиш погачата ти?

Сега да ви кажа наша Вяра какви ги върши.НАли неискаше нищо за Коледа.Аз постоянно я питах и от време на време и споменавах за конструктор,ние нямаме такъв,тя незнае точно какво е,но в един момент реши че иска конструктор.Да,ама аз и взех прахосмукачка,като си мислех че някой ще и подари конструктор,бях подочула.Но явно грешна информация имах и така стана че останахме без конструктор.И тя Вяра много игра с прахосмукачката,но по едно време почна да повтаря "аз исках от дядо коледа конструктор а той ми донесе прахосмукачка Rolling Eyes" и така по няколко пъти на ден.Накрая се грабнах вчера и купих един конструктор с камион.Голяма игра пада,ама от Стефи и Хриси неможем да съберем частите,само пилеят,Вяра пищи ooooh! И така,при нас е весело.

Ани,дано Стефчо се изкефи максимално в Турция Hug

Еххх Рождените дни Heart Eyes...нашият е почти след месец,та имаме време.А дотогава що виртуални торти щя похапнем Mr. Green

# 39
Ето я готовата ми торта Grinning

И няколко снимки от оня ден когато ги повозихме на шейната по улицата:
http://good-times.webshots.com/photo/2185029690103731559dllirp

# 40
  • София
Дес тортата изглежда чудесно, преглъщам. Хубава шейна с хубави деца. Камен измисли да бута кака си и да се влачи по пързалката след шейната - голям дивак е.
Ани казвай кака е Стефко.

# 41
Мерси, момичета за подкрепата, той мъжо скандала си отнесе, аз не си трайкам Whistling Ама ми стана жал за децата, хем претрепани, хем им се накара Rolling Eyes

Дес, по тази рецепта мисля да действам - http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.750.html Тортата тиизглежда страхотно Party

И моите си умират от кеф с тези шейни, аз им намерих цаката и ги дърпам и двете с една ръка и те хем се държат за ръце, хем пищят дружно Crazy

Неда, и при нас всеки от гостите ще донесе по нещо, една от мацките ще прави баницата, за мен остана само капамата, сладкиша /купих го, просто аз такъв не мога да направя, много е вкусен Crazy / и за децата ще правя картофено  пюре и ще донесат гостите 2 пилета за тях. Една позната ми даде домашна кокошка, днес я обезкостих, майкооооооо толкова месо има по нея, 10 човека само с нея могат да се наядат, за пръв път си имам работа с домашна кокошка и просто не можах да повярвам, токато пуйка това нещо Crazy

Утре ако не успея да вляза весело изкарване на всички и по живо по здраво да се "видим" догодина Heart Eyes

# 42
Eхооо...
Мишленце, много съжалявам за случката и знам какво ти е - миналата година бях пуснала снимка на обърнатия от Стефан скрин (точно се е катерел по чекмеджетата), как не му падна на краката, не знам. Децата Господ ги пази. Добре, че сте се разминали само с една синка на Ели, но сигурно доста са се постреснали децата. Реакцията на мъжа ти си я обяснявам също със стрес. И на мен ми се е случвало, като ми изкарат акъла за нещо, вместо да ги гушна, да ги овикам. После идва гушкането, разбира се, но за първоначална реакция е разбираемо. Гушни ги от нас и дано няма повече инциденти.
Деси, уау, каква торта!  Heart Eyes Като ви чета всички какви вкуснотии ще имате, ми се приисква да ви дойда на гости.  Laughing Макар че съм сигурна, че моята приятелка ще се представи подобаващо. От мен не иска нищо, така че ще нося само вино и може би мезе.  Rolling Eyes
За рождените дни - и аз не знам как насмогвате с тези, които са в началото на месеца и РД да организирате непосредствено след празниците. То много празници, много нещо. Аз за РД на Стефко ще мисля в последния момент. Ще бъдем само двамата, така че няма да се оливаме много. Може би ще поканя 3-4 приятелчета в Макдоналдс или нещо такова. Изобщо нямам идея.  Confused
Иначе детето е пътувало нормално, не е имало проблеми в самолета, спял през цялото време и слязъл супер огладнял (попитал къде е масата), та когато им звъннах, се хранеха. Днес мисля да не им звъня, чак утре да се поздравим с чъ нъ гъ.
За шейните ужасно много ви завиждам.  Sad Хубавият сняг от моето детство явно ще си остане само в спомените ми. Жалко за моите деца, че няма да изживеят тази радост, освен ако не ги заведа в планината, разбира се.  Confused
Хайде чао засега от мен, хубаво да си изкарате всички довечера, да направите много снимки и не преяждайте и не препивайте, и утре е ден.  Wink

# 43
  • там където ме зове сърцето!!!
Момичета нямам много време,  затова едно малко подранило пожелание Hug Heart Eyes

# 44
Анту, пропуснала съм ти снимката ooooh! Вече не смя да ги оставям да си вършеят сутрин и аз да си додремвам на отворена врата Confused Обаче днес бяха благосклонни към мен и станаха "чак" в 8 Party  Анту, радвам се, че Стеф е пътувал без проблеми, дано си изкара весело и вие също  bouquet

Една от гостенките ми се обади, че са взели 30 питчици различни видове, така че пропускам питката. Общо взето сутринта си приготвих всичко, остава само да запека сърмите в последния момент и да намачкам картофите за пюре. Даже съм си наредила част от нещата по чинии и съм ги метнала на люлката на балкона в пликове Laughing Оставих децата на мъжо на ги гледа за 2 часа и смятам да си почина Sunglasses

Вивка, пожеланието е чудесно, амин дай Боже! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт