Ето я АПРИЛСКАТА дружина, щурмува новата година!

• 14 109
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Като прочетох какви чудеса са нужни за да си запишеш детето на ясла...  Shocked Малко се постреснах, дали не изпускам нещо
При нас още миналия декември подадох молба в две ясли. Тогава казаха, че докато ни дойде времето ще има вече място за нас ама...  newsm78 Ако се обърка нещо  newsm78
Аз съм малко неориентирана и за градина кога трябва да ги записваме. То в София май положението е вече модерно, ама из страната как седи въпроса? Нещо променяха закони... и не може да записваш преди детето да е навърши 2  newsm78 ама така ли беше бъркам ли?!?!?

bobi_koPeace дано да сте приключили с бактериите и боледуването.
А за това сваляне на ТТ с белтък  newsm78 не можах да измисля защо може да действа така, но след като е изпитано... си го запаметявам дълбоко в архива  Mr. Green

# 91
Здравейте и от нас!
На болните - бързо оздравяване!
За женската сбирка - и аз съм ЗА!
Ние днес пътуваме. Сега ме чака стягане на багаж, но нещо се ослушвам. На НГ ще сме с Дари, незнам доколко ще успее да издържи, едва ли повече от 22.30. Та живот и здраве сигурно ще посрещна НГ по пижама. От друга страна ми се иска да излезем малко извън София и затова се навих да пътуваме. Иначе вкъщи щеше да е по-лесно.
Ако не успея да пиша преди това, пожелавам на всички ви Весело посрещане на Новата Година!

# 92
ей, и аз да стигна до компютър.... здравейте опт Сандански

започвам с честитките, на жсияки празнували много много здраве, усмивки и щастливи дни!

Благодаря за чудесните пожелания за именния ми ден!   bouquet  bouquet  bouquet за всички ви

Стайл, благодаря и аз за перфектната отрганизация  на 'капон' а, както казва Борис, МАрини за навременната идея и напомняния, и на всияки за прекрасното изкарване Simple Smile Много ни беше хубаво и на 4мата, Борис на другата съутрин спа до 8:30 което му се случва изключително рядко. Като разглеьдахме снимките , аз казвх имената на децата, и след има ншма 2-3 минути, когато снимката беше на вече познато детенце, и той казваше името. Явно е бил много впечатлен.
Много се радвам, че се запопзнах с толкова много от вас, които не бях виждала преди!Априлчетата и родителите им на живо са още по-прексрасни!
Стайл, няма за какво да се притесняваш, КАлина не си я слагала в сметките.

Мерси за снимките, навите са много малко, батерията издъхна.....

Поли, СТрачи, мерси за календарите, страшни са, Илит, мерси, че ни ги донесе!

а да ви кажа, как ме трогнаха всички на срещата, даже се изчервих, а си мислех, че това е останало в ученическите ми години  Embarassed - подариха ми един прекрасен букет. Разтопих се, много, ама много ви благодаря за жеста!  Hug

следобед се надявам да дочета темата, болните да оздравяват бързо.

# 93
Добро утро и от мен в последния работен ден на тази година (надявам се да е последния....)
450, пиши как е Вики, успяхте ли да смъкнете температурата. Ние също имахме един такъв период в края на лятото, където вдигна много висока тепмература за малко повече от 24 часа, смъкнахме я със свещички и повече не се вдигна. Лекарката каза, че е бил някакъв стомашен вирус, тогава ми направи впечатление, че Криси имаше един странен дъх в устата, но само това бяха симптомите.
denisimo, Емили, не зная какво да ви кажа за тази шарка, дано опасност за вас няма, а за дребосъчките, може би наистина е по-добре сега да я изкарат, и аз съм чувала, че е по-добре по-рано.

# 94
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,
абе и Борис е с някакво стомашно неразположение - има малко разстройство и не иска да яде. Но за сега няма температура. Shocked Предпразнично пак да сме болни Sad

# 95
Здравейте и от нас.Много болни априлчета  SadБързо да се оправяте   bouquetВанката пък  е с хрема от два дни.Вечер едвам заспива и цяла нощ се върти и бълнува на сън.Мислехме да го оставим на свеки за Нова година...май ще се размине и ще си го влачим с нас.

# 96
  • София
Вики нощес пак е вдигала температура. Баща и незнае колко. Била топла, дал и нурофен след голяма борба. После температурата спаднала. Сутринта пак и е дал, сега няма температура. Дано се оправи. Снощи звънях на лекарката, каза че изследванията и са добри, имали сме едно здраво дете  newsm78 Сега сме чакали да избият или пъпки или зъб  Laughing Та сега чакаме. На партито на неговата фирма имаше едно дете уж с минаа шарка, но още беше с пъпки. Дали пък не сме се заразили от него? Вече минаха 8 дена от тогава. Ще видим, но още се виси и само мрънка. Надявам се да се оправи бързо.

# 97
Варненки, календарите пристигнаха! Много са красиви. Поли, благодарности  Heart Eyes Hug  bouquet!

# 98
450, дано се оправи детето, както и всички малки болни душички Hug

РосиТа, пробва ли с нарязания лук близо до леглото, при нас определено помага при хрема и се спи спокойно.

# 99
и ние сме в групата на болните Cry
Настинката от ангина премина в бронхит и сме с АБ започнох го днес, така ми се искаше тази нова година да ми е по -спокойно от миналата, но уви. Дано да се повлие от АБ поне и да не се усложни още повече.

На всички желая ЗДРАВЕ.
И много весела нова година Hug

# 100
Бързо оздравяване на всички болни и да оставим всички болести в изминалата година  Praynig
450, по принцип при шарката е по-дълъг инкубационния период.
 Весело и безгрижно посрещане на Новата година   bouquet

# 101
Добро утро, днес Калина спа до 9 часа, ех да беше жсеки ден така. Борис покрай всички емоции около пътуванията, смяна на къщите започна да заспива много трудно. То не е въртене, не е шаване, завиване, отвоване, докато си намери място. И естествено дежурните песни и приказки.....

Smooth от бързане забравих вчера, много благодарим за милиш жест, пумпаляето е страхотно!

Бързо оздравяване на Монко, Борис, Вики, Ванката и останалите болнички.

Ние си имаме 2 бременни около нас, сестрата на Ники и кумицата, то било много хубаво да гледаш как шават коремчетата отстрани, и как цъфтят лицата им.

Весело посрещане на Новата година, да е по-хубава, по-здрава и по-щастлива от изминалата, Анишка. Nijnite здрави и прекрасни принцеси да родите!

# 102
Весело посрещане, мили момичета! Желая ви спокойна вечер, пълна с уют и топлина сред любими същества!
Дано малките болници вече са по-добре, за да могат мама и тати да се отпуснат на новогодишната трапеза!  Praynig
Алекси, страхотна компания си имате - две тръпнещи в очакване бъдещи мамчета! Сега ще има да даваш полезни съвети! Wink Дано бързо да мине стресът от промените и Борис да влезе пак в ритъм!
За хрема - докато бях в БГ ми казаха едно мазило, казва се "Nisita", което всъщност е физиологичен разтвор под формата на крем! Няма ограничение в броя на поставянията и мисля, че помогна на нашия мъник да му се махне хремата по-бързо от обикновено! Струва около 5лв. и е безвредно, така че не пречи да се пробва!

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 13:42 от marini

# 103
Здравейте Априлки и Априлчета!

Влизам, за да ви пожелая много весел празник! Дано новата 2009 година е по-добра, по-успешна, по-весела и да донесе само приятни емоции на всички!

Оставихме малката ламя на баба и дядо и отиваме да се веселим с приятели!

Целувки от нас!

# 104

Здравейте!

И аз да кажа за Nisita.И аз съм доволна от него,даже в момента го ползвам.Помага да не е запушено нослето,сополките се стичат надолу. Peace

Пожелавам ви весело посрещане на 2009!Не забравяйте точно в полунощ да си пожелаете нещо и си спомнете,че аз и Алекс ви прегръщаме силно за празника! Hug

Общи условия

Активация на акаунт