"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 652
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Момичета ето и една радостна новина   Mr. Green

Здравейте мами  Hug

Аз съм Маргарита от град Стара Загора, приятно ми е  newsm03 . Ако мога да се присъединя към Януарските мами.

Терминът ми беше на 9 януари 2009 г. Родих на 10 януари 2009 г. в АГ тук в СтЗ, нормално раждане.
Бебе Яна - 3600 кг. и 50 см.   ylinfant newsm51

Това за сега от мен, добре сме, след толкова време повръщане и лошотия, сега вече уж съм добре  Wink
Скоро ще пиша пак
Целувки   bouquet

# 241
О, прекрасна новина !  newsm10
Честито на мама Маргарита !     bouquet

И пак девойка , ново попълнение ... което е още по радостно   Wink Heart Eyes Grinning  Hug

# 242
това е Крисдимар нали  newsm78
честита и дъщеря много усмивки и радост да ви носи

# 243
това е Крисдимар нали  newsm78

Аха ..  yes

# 244
Здравейте мили момичета!

Ето ме и мен най-сетне отново и то вече в редиците на майките Simple Smile Разбрах, че вече знаете че на 15 януари родих моето момченце Виктор и че все още ме помните  Hug Това безкрайно ме радва, въпреки че не събрах смелост да ви пиша по-рано и да се похваля с новината, че съм забременяла - въпреки много спокойната ми бременност, някъде дълбоко в мен се притеснявах и бях решила много да не се хваля предварително - слава Богу този път получих едно хубаво здраво момченце Simple Smile Hug Раждането ми мина много добре и успях да гушна бебчето още на 40 минута от живота му - от тогава не сме се разделяли, освен когато го взимаха за преобуване и прегледи  Simple Smile Сега вече съм вкъщи и сигурна съм, знаете, в какъв екшън се намирам, докато се опознаваме и учим как да се гледаме Simple Smile Благодаря ви много за поздравленията и много, много ви  Hug  Hug  Hug

# 245
Честито на КрисДиМар! Да й е жива и здрава бебката! Много хубави моменти! Hug

Лено, винаги си добре дошла при нас! Вече си декемврийка с януарско бебенце! Hug

# 246
Честито на мама КриСиДеМар! Да е много здрава и щастрива и да пише скоро и при нас как са с бебка!!!

Много, много целувки на Лено, добре дошла пак при нас и влизай по-често, да ни разказваш за бебко! На мен сега ми е много мило да си припомням времето, когато се грижех за малкото ми бебче и не мога да повярвам как съм забравила всичко!?!? Кога стана човече милото..??? Hug

Мойта кукла още е будна - вече твърдо си ляга в 10 и заспива не по-рано от 10.30 - 11.  Rolling Eyes Явно много й липсваме през деня, макар че й е супер на яслата, много е щастлива там, но вечер си ни иска вниманието плътно!

# 247
  • сто акровата гора
Виждам няколко радостни новини, ЧЕСТИТО МАМЧЕТА   bouquet

...но видях и една ужасно тъжна новина  Cry izpepelena наистина ме е страх да си представя как се чустваш  Flowers Rose думите са безсилни ...

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 00:16 от soceress

# 248
  • Под Сините камъни
Честито на мама КриСиДеМар
Съболезнования и от мен на izpepelena

# 249
Изпепелена, моите съболезнования, думите са безсилни пред нещастието ви!

Честито на КрисДиМар !
Вержи, стискаме ти палци - да видиш как се гледат момчета! Тва с дамите е песен...
Лено, честита ти рожба - постигнала си най големия дар - да бъдеш мама, сега ти желая само щастие и радост!
А Ивето (Ивчок) къде се затри? Липсваш тука мамо! И много още - да не ги изброявам...

# 250
Съжалявам Изпепелена  Flowers Roseмного кураж  Praynig

# 251
KrisDiMar ,честита бебка Яна

# 252
Честито на Крис Ди Мар и Лено   bouquet Здрави, спокойни  и усмихнати бебоци ви желая!  bouquet
Изпепелена, искрени съболезнования! Cry
Верджи, радвам се за теб! Hug

# 253
Моите съболезнования, изпепелена  Cry

Честити бебоци на Лено, Емски и КрисДиМар    bouquet

# 254
  • Варна
Айде честито на Крис   bouquet
Лено  Hug минавай да споделяш новинки около бебешока, тука при дъртите ни магарета , много се радваме на дребни животинки дето както ги оставиш - така ги намираш  Joy
Пешеходке аз пък съм вдигнала ръце от женското  #Crazy та се надявам поне младежа да има повече респект от мама  Joy

аз ли съм изтървала новината или Eui не се е похвалила че чака бебе  Mr. Green  Hug

Общи условия

Активация на акаунт