"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 652
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
ЧРД на Сара и на Ели!
Много любов, радост и успехи, милички!

# 271
Мила ШамЕнет, честит рожден ден! Бъди щастлива, здрава и много обичана!

# 272
Честит Рожеден Ден на ШамЕнет и Ели   bouquet
Лено, страшно много се радва да те "видя" в декемврийската темичка  Heart Eyes

# 273
Пак копирам от другата тема, за успокоение на всички вас  Laughing.

Надраскани стени и за не съм имала - някак си не ги влече изкуството, скъсано също, но пък се сетих за една случка от моето детство... Майка ми дълго време пести за да си купи ултрамодерните по онова време плътни завеси едни такива шарени, избродирани с лъскави конци...(сигурно ги помните), сега бих ги оприличила на дамаска, ама бяха много модерни преди Троянската война. Та, уши си ги тя (можеше и да шие и да плете и куп още хубави неща, за разлика от мен ) и с гордост ги закачи на прозорците... На другия ден, аз се прибирам от училище на обяд (нашите работеха по цял ден) и се захласвам по прекрасните, нови, лъскави придобивки. Лежа си на леглото, съзерцавам ги и мечтая. После се замотах нещо в банята и съзрях самобръсначката на татко, ама не бигче, като днешните - истинска, лъскава и ...заредена с бръснарско ножче. Много ясно, че ми беше абсолютно забранено да я пипам, но от това тя ставаше само още по примамлива загадка. Естествено извадих ножчето и бързо установих, че реже перфектно. Постепенно я изпробвах на сапуна и останалите неща в банята, но тъй като, знаете баните не предлагат много възможности за опит, преминах в коридора и накрая стигнах до хола...И там ми блесна гениалната мисъл - какво ще се случи, ако покачена на стол (масата беше много тежка и не можах да я примъкна близо до прозорците) скачам с ножчето в ръка... Случи се още първия път - уцелих безпогрешно, на новото перде цъфна огромна цепка. Да, ама един път никога не стига, пък кефа беше уникален... И така -6-7 пъти... После даже и на шантавата ми глава и хрумна, че майка ми може би няма да се кефи така изкренно като мен и с игличка и конец заших нарязаното. Понеже, както казах пердетата бяха шарени и материята беше една такава грапава - изобщо не личеше нищо. Доста по късно при едно пране мама откри шевовете, аз упорито твърдях, че нищо по въпроса не знам - може би така са и ги продали в магазина. Тя... ми повярва, горката сигурно и тя не можа да си обясни защо ми е да режа новите и пердета(то и аз не можех, де), реши че са я прецакали продавачките и са и продали 2 качество или нещо такова...Исках да кажа, че винаги се сещам з атози случай, когато моите направят по голяма беля - много помага за самоконрола!

# 274
Пешеходке, много увлекателно и забавно си го написала (то на теб сигурно не ти е много забавно де)!  Цитирали са те и в една друга тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365921.75

# 275
Искам само да кажа колко ободряващо ми подейства поста на Пешеходка и че ще се замисля сериозно дали искам още деца  Joy. А ние сме седнали да се оплакваме от недоспиване. hahaha После ще е каквото ще е.Недоспиването май е най малкия проблем.  Hug Hug Hug

# 276
  • Варна
Пешеходке права си! като се замисля за хилядите простотии и бели които моя милост е сътворила за ужасТ на майка ми , моето дете е направо цвете  Joy че и свекито ми разказа доста ужасяващи истории за детството на мъжа ми #Crazy
все пак няма да се метнат на гората я Flutter  Mr. Green

аз тея колички дето седалките са една зад друга не ги харесвам Confused не ми се нрави идеята едното ми дете да наднича иззад седалката Rolling Eyes а тея платформи ми се струват неподходящи за деца на 2 години  newsm78 ...
спрях се на тази допълнителна седалка за сега, но в премама е със 100лв по-скъпа отколкото в интернет Shocked та ще изчакам до лятото, време има, и ще си я поръчам от Йевропейско Laughing пък може цените да паднат до тогава или да докопам някоя втора ръка  Whistling

# 277
Мерси много за пожеланията, на всички ви.
Ние с малката сме болни, тя както уж беше добре до вчера, снощи вдигна температура над 38 и сега я поддържа като с нагревател, хрема, кашлица, всичко в комплект. И аз не съм добре, но поне нямам температура, само хрема и малко гърлобол ме мъчат, но вече 4ти ден. А точно тази седмица имаме да се местим на нова квартира.. ooooh!
Беше ми невероятно да я гледам здрава цял месец и 10 дни, но явно стига толкоз лукс, здраво дете и ясла - мечтиии..., както казва пешеходката  Tired

# 278
Здравейте  Hug

Отдавна не съм писала, нямах много време да чета и да пиша.

Родих на 10.01.2009 г. момиче Яна - 3600 кг. 50 см. в АГ тук в СтЗ, нормално раждане. Беба се храни добре. Баткото много й се радва, все иска да целува, да я гушка.    love001

Честито на всички родили мами, на рожденниците, именниците (които съм проспуснала).  newsm51
Да са живи и здрави и много щастливи!   bigdance2

# 279
 newsm44 newsm44 не само у нас е цирк и панаир! Само, че аз точно за това го пратих на ясла, сега лелките ми се оплакват от него, викам и ами какво да го направя такъв си е? Мъж ми иска да ме освидетелства и да ме пенсионира с право на работа  smile3515, биа шамари по дупето, удрям ръцете и не и не ви казвам. Пришки имам по езика от обяснения и пак НЕ. А недай боже нещо не е по неговата настават истерични крясъци от негова страна а съответно и от моя и накрая има един ревящ  smile3534. Та така сега той е на ясла, чувства се добре бяга играе учи се всеки ден на все по-нови неща, а аз се разнообразявам на работа. А откакто съм на работа мъж ми спря с въпросите от типа на "Защо не си сготвила" или "защо е мръсно", всеки си е на работа и детето на ясла и всички сме добре. Е идва малко зор ама няма как!
Спокоен ден!

# 280
Честито на патерици на шамЕнет и Ели! Да са живи и здрави и много обичани! Само радост да сгрява сърцата им!
izpepelena,  моите съболезнования! Направо не мога да си обясня защо стават такива лоши неща, кураж, мила! Hug

# 281
Момичета, докато държа малката на ръце днес цял ден, че е с висока температура и не иска нищо да прави, открих това:
www.babytvchannel.com
Иска се регистрация, но става бързо. Има различни анимационни игри, забавно е.

# 282
Докато четох се успокоих LaughingМислех си че само в нас е такъв кошмар. Големият да вика през две минути "Мамо искам компютър, написах вече". Аз казвам " Не не си" при което проверявам и наистина не е написал, започвам да крещя с такъв фалцет, че всяка прима ще ми завиди. Дребният през това време се катери като маймуна и въобще не му пука че всеки момент ще си разбие главата в пода. Викам като истеричка, само повтарям НЕ НЕ и НЕ. Преди няколко дни толкова много им се карах, че направо прегракнах. После цяла вечер плаках и се обвинявах че съм лоша майка Embarassed Навремето си мислех, че невъзпитаните деца родителите им не ги възпитават и все си повтарях " Аз когато порасна и имам деца ще са примерни и възпитани!" Да ама не се получава толкова лесно и сега го осъзнавам Embarassed Мислим си и за едно момиченце, но всяка вечер напоследък като си лягам си казвам" Ти луда ли си още едно дете, с тия двамата! И при тази криза?" #Crazy Много ми се иска да слагам панделки но.......

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 20:39 от bela

# 283
малеее,аз като ви чета какви ги пишете ,става ми криво,че все се карам на Алекс,че не слуша Whistling

# 284
  • сто акровата гора
ШамЕнет, честит рожден ден! (макар и със закъснение)
Аз пък да ви кажа какво полезно нещо открих днес ровейки в нета  Party Може и да го знаете де, ама да си кажа Heart Eyes
http://tegli.org/index.php?p=3 това е сайт чрез който можете да сваляте клипчета от vbox7 или  YouTube има и други
Аз много се зарадвах защото сега мога да сваля на Соня филмчетата за Мао и Мио които ШамЕнет беше пуснала тук преди и които са й любими и да й ги пускам едно след друго.
Как става свалянето, отваряте филмчето което искате, копирате му адреса, в сайта tegli.org избирате първо от бутоните под заглавието от кой сайт сваляте и после долу в едно поле пишете адреса на филмчето и натискате свали. Дава че файла не може да бъде отворен, но всъщност се отваря с VLC плеър и с Медиа-та просто трябва да изберете от листа с програми с коя да го отвори. Ми това е, дано съм ви била полезна.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт