"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 698
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Честита нова година на всички! Hug

# 76
Разгледах първата страничка само и много
ми хареса Heart Eyes, но не виждам снимката на
Калоян между декемврийчетата родени на 12-ти.
 Thinking Thinking

Аз я виждам! Peace

# 77
 Thinking Thinking

Аз я виждам! Peace

Ами гледах, гледах и не я видях,
може би отново съм недоскиф  Mr. Green

# 78
  • Vaudreuil Canada
 Thinking Thinking

Аз я виждам! Peace

И аз я виждам  Wink

# 79
 Thinking Thinking

Аз я виждам! Peace

И аз я виждам  Wink

Мда, и аз вече. Не знам, по-рано
днес може би не съм изчакала
да се заредят всички.... А и по
принцип наистина съм недоскиф...
Благодаря  Heart Eyes

# 80
  • Под Сините камъни
честит празник на днешният ни рожденик. newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 81
  • Düsseldorf
Честита 2009-та година на всички!
Нека тя да е по-здрава и по-щастлива от всички до сега!

Аз се бях позагубила, признавам си, че заслужавам скастряне, но първо се  бях заела с една ОГРОМНА поръчка на играчки от Германия за мами от форума и си задръстих жилището и си ангажирах цялото семейство в извозването и разпределянето им за седмици наред...

Освен това започнах работа, на съвсем ново място и никак не сколасвам с времето...

За капак Свиленка се разболя по празниците и изкарахме ужасни Бъдни вечер, Коледа и Рожден ден 26-ти, а на 27-ми, именния ден на баща ми,  ни приеха в болница. Слва богу, моята героиня се пребори с гадния вирус и в болницата само й наляха една банка физиологичен разтвор с глюкоза, за да й помогнат малко, но притеснението си остана... И стояхме там под наблюдение за малко... Сега, да чукна на дърво, най-сетне е здрава и бойна, през час иска да яде и не спира да вършее! Бяхме накрая 3 дни на планина да презаредим батериите, където любимото й място стана ресторанта - през има-няма час искаше да ходи да яде супа пиле или супа точета... Wink

А за да не скучае мама - ми бутнала 2 памперса в пералнята без да я видя малко преди да я пусна заедно с дрехите й, та сега се боря с една камара нейни дрехи, полепнали с онзи гаден гел.... Ако сте забравяли салфетка в дреха и имате споман - е това още по-гадно, щото и лепка....

Та така минава нашето ежедневие... Целуваме всички Ви и ви прегръщаме! За съжаление ще пропуснем купона на 11-ти, понеже сме на сватба в Пловдив.
 Hug

# 82
  • сто акровата гора
За много години момичета!  Hug Да сте живи и здрави, много щастливи, много любов и успехи да ви донесе 2009та!  Heart Eyes
Ние се позагубихме, ама то не бяха рожден ден, дядо Коледа в яслата, в къщи, при баба и дядо, пък при другите баба и дядо, попътувахме, поразходихме се, сега е време за работа ...... ясно ви е как е  Grinning
Ето снимки от РД на Сонка, че не си спомням пусках ли  newsm78 http://www.soceress.snimka.bg/album.php?album_id=320368
Коледата ни тази година беше приказна. Може би защото миналата година тате беше далеч, та със Соня си бяхме сами двечките на бъдни вечер, но тази година беше много хубаво - ние тримата, трапезата както се полага, питката с паричката (в тате е парата  Grinning), снимки, радост, зареждане на подаръци под елхата, е след като заспа Соня, иначе нямаше да откарат до другия ден, много положителни емоции. Обичам тези празници и сега когато и детенце имаме са още по хубави.  Heart Eyes
ШамЕнет:
Соня в чувалче е спала много малко, като съвсем бебе, после с одеалце, отвива се, спи с пижамка и боди, с "боси краци" както обича да казва, като й стане студено се завива или ме буди мен ако не може.
Когато чакаме зъби, както в момента последните кътници пие нощем АМ, пробвах с вода, сок, не, не се мъча вече, важното е да е спокойна. Сега е по добре де, на кучешките беше най голям зор и най продължителен  Tired
Сутрин пие чай, или пак АМ, много си го харесва, или сок, с филийка, обикновенно със сиренце или кашкавал, по рядко със сладко, тя не е по сладкото.
За кърмата, при мен спря постепенно, просто взе да намалява когато Соня беше на 8 м и за около два месеца спря съвсем въпреки усилията ми да поддържам лактация. Капчици имаше още доста време, поне 5 -6 м след това но било нормално, при теб е още съвсем скорошно отбиването и не мисля че имаш повод за притеснение.   Hug
Ох пак се отплеснах хайде лека нощ на всички, да сънувате само хубави неща  Hug

# 83
ЧНГ 2009 от мен и Вики! Много здрави и щастливи дечица да има! Hug
Честит рожден ден на shrew и Никки (на патерица)! Да са живи и здрави!     bouquet
ЧРД и на всички дечица, които съм пропуснала покрай дългите празнични дни!     bouquet

# 84
  • София
Честита Нова 2009 година Heart Eyes
Нека ви донесе 2009 усмивки и поводи за такива Hug
Честит рожден ден Шру, бъди здрава и много обичана и щастлива  bouquet

Да почерпя и аз, че навлизам в 30-те, да видя как е Wink

# 85
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС!

Мацко, като видиш как е в 30-те
кажи, да знаем дали да влизаме и
ние  Hug Hug Hug Hug

# 86

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MACKO!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,
МНОГО ВЕСЕЛА, ЩАСТЛИВА И
ОБИЧАНА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 87
И понеже сте преяли покрай празниците, смятам да раздам коктейли.  Wink
Айде, черпете се, дружина!

Благодаря за честитките!   bouquet

macko, жива и здрава бъди!  Hug
Честит рожден ден и на теб!   bouquet

# 88
за съжаление няма да можем да дойдем на сбирката Cry
днес водихме малки на преглед и изследвания....
пак антибиотик  Tired вече незнам какво да си мисля  Confused
левкоцитите са 18 000 а утайката 40  Shocked
вдига Т само вечер и то не много,снощи беши с 37,8 и я смъкна без нищо
кашлицата продалжава от 24 дек. явно има вазпаление на горните дих.пътища,но гърлото е добре,това ни е третия антибиотик  #Cussing out
а днес тябваше да съм първи ден на новата работа  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 14:55 от Jvd

# 89
Честит Рожден Ден, мила Shrew и мила Macko - бъдете много щастливи, все така красиви и много обичани и желани  Heart Eyes

Jvd, не се притеснявай, ще се оправи милото. Непременно добави витамини по време на даването на антибиотика - аз съм страшно доволна от Sanostol, детето го приема без проблем, две чаени лъжички сутрин на гладно, оправиха апетита, укрепват имунитета, няма странични ефекти от антибиотика. Консултирай се и с лекаря си, ако искаш. 1 опаковка на нас ни стигна за около 3  и нещо седмици.

sorceress, Сонка е много порастнала и е много сладка!

Общи условия

Активация на акаунт